Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Podrška za gospodina Jovića 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Quartararo
- Kontakt:
Nakon dugo vremena post izofiranog Truhlage - i naravno o Slobodi. 

Bilo nas koliko i vas na domacojLavoviGabela je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:07Pisam tebe i tad a i sad pavijane. Sto niste došli na gostovanje![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne moze Azmir vise od Ace volit Slobodu ne, nema sanse.
Aco je tu na tribini od rodjenja, a ovaj? Ovaj se lazno predstavlja kao navijac kluba, na kraju ce ih zavit u crno vise negi prosli put.
Natjeraj to Aleksandre, Srebrenica im zauzela klub i odlucuje o njihovoj sudbini. Nigdje tuzlaka u klubu, ma ni blizu kluba, sto je najgore njihov klub nit znaju sta se desava, nit mogu znat. Ovaj ih sutra moze ugasit, fuziju saTC napravit. Boli ga qrac njegovo je, dali su mu klub
Aco je tu na tribini od rodjenja, a ovaj? Ovaj se lazno predstavlja kao navijac kluba, na kraju ce ih zavit u crno vise negi prosli put.
Natjeraj to Aleksandre, Srebrenica im zauzela klub i odlucuje o njihovoj sudbini. Nigdje tuzlaka u klubu, ma ni blizu kluba, sto je najgore njihov klub nit znaju sta se desava, nit mogu znat. Ovaj ih sutra moze ugasit, fuziju saTC napravit. Boli ga qrac njegovo je, dali su mu klub
Nije ni ovim zenicanima lako, kako fino daju podrsku grobaru Slobode, nasem milom Nosonji......kazu misle dobro Slobodi.....mars smradovi 

-
- Kontakt:
Uzeli smo bod u Tomislavu koji je pobjedio Slobodu.
Naš naredni protivnik i vjerujem da ćemo izaći iz krize pobjedom nad Slobodom jer vidimo svi da je kod Slobode raspad. Ovo što iznosi Jović taj prljavi veš nama odgovara jer se stvara jako loša atmosfera u Tuzli a vjerujem da je sve istina. Bodovi moraju ostati u Gračanici zbog bijega iz opasne zone.
Što se tiče derbija kola očekujem 1-1 u Tešnju iako će u praksi skoro Čelik biti domaćin. Vidim šta pišu i to najavljivanje više hiljada gostujući navijača je za nas iz manjih mjesta nerealno. Trenutno to na Balkanu imaju samo Zvezda i Hajduk. Moje simpatije su pokupili u Gračanici ali opet Tošk je izrazito domaćinska ekipa i mislim da će podijeliti bodove.
Jedinstvu čestitam na 3 boda u Gabeli, svaka čast.
Liga je paklena i prezanimljiva za sve pratioce prve lige.
Prva liga je zakon
Naš naredni protivnik i vjerujem da ćemo izaći iz krize pobjedom nad Slobodom jer vidimo svi da je kod Slobode raspad. Ovo što iznosi Jović taj prljavi veš nama odgovara jer se stvara jako loša atmosfera u Tuzli a vjerujem da je sve istina. Bodovi moraju ostati u Gračanici zbog bijega iz opasne zone.
Što se tiče derbija kola očekujem 1-1 u Tešnju iako će u praksi skoro Čelik biti domaćin. Vidim šta pišu i to najavljivanje više hiljada gostujući navijača je za nas iz manjih mjesta nerealno. Trenutno to na Balkanu imaju samo Zvezda i Hajduk. Moje simpatije su pokupili u Gračanici ali opet Tošk je izrazito domaćinska ekipa i mislim da će podijeliti bodove.
Jedinstvu čestitam na 3 boda u Gabeli, svaka čast.
Liga je paklena i prezanimljiva za sve pratioce prve lige.
Prva liga je zakon
nas je bilo 2000 u Travniku, u Tešnju sad ide bar duplo

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Teško mi je zamislit da čitava ta tribina može primit više od 3000
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne mozes ti tuzlacima objasnit ko ih yebe i ja isto mislim da tzv njihova carsija vise voli Slobodu nego Azmir jer to su djeca Tuzle i momci sa tribine isto ko nasi ,naravno da novca nemaju ni mi nemamo ali ih podrzavamo .Oni su otprilike kao neki nas NGG za Celik alli za takav rad treba im podrska navijaca kao sto smo mi dali i da halalis 5 godina da ne spomenes WWIN LIGA BIH ali oni realno nisu za to nit imaju pametnih nit brojke ni sabura ni zivaca i onda ih jednostavno boli qurac da im sutra ugase klub ili spoje sa Siminom hanu.Njima normalno da te vozi autobus plave boje i drugog kluba i sta dalje rec. To je ta razlika velika Tuzle i Zenice i ta ljubav ,to su plasticni navijaci ali treba ih pustit ko ih yebe nek se izmedju sebe svadjaju i nervirajju ali sigurno sa ovim nece nigdje stic.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ide invazija na Tesanj 

- LavoviGabela
- Kontakt:
i ta brojka vam je nedokučiva, ne smije guza van Bihaćaharden je napisao/la: ↑13 okt 2025, 11:38Bilo nas koliko i vas na domacojLavoviGabela je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:07Pisam tebe i tad a i sad pavijane. Sto niste došli na gostovanje![]()
![]()

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Joj jarane i ti si dosadio više, a odgovoreno ti bezbroj puta.Ova čaršija je zavalila Slobodu isto koliko i Azmir, samo što je Azmir barem neki rezultat ostvario i dao bi jos više da ga ta ista čaršija nije sabotirala i otjerala tad dok je mogao davati, današnji Azmir nije ni blizu isti kao taj i toga smo svjesni, samo sto ti trenutno nemaš boljih opcija, a teško da ćeš i imati. Čaršija je ogadila ljudima klub, podijelila navijače i za to taj proces stabilizacije nikad ovdje neće proći jer nema povjerenja i podrška će se dobit’ tek onda kad neko dođe, pokaže volju i napravi rezultat, time ćeš privuci i navijače i sponzore.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:55Ne mozes ti tuzlacima objasnit ko ih yebe i ja isto mislim da tzv njihova carsija vise voli Slobodu nego Azmir jer to su djeca Tuzle i momci sa tribine isto ko nasi ,naravno da novca nemaju ni mi nemamo ali ih podrzavamo .Oni su otprilike kao neki nas NGG za Celik alli za takav rad treba im podrska navijaca kao sto smo mi dali i da halalis 5 godina da ne spomenes WWIN LIGA BIH ali oni realno nisu za to nit imaju pametnih nit brojke ni sabura ni zivaca i onda ih jednostavno boli qurac da im sutra ugase klub ili spoje sa Siminom hanu.Njima normalno da te vozi autobus plave boje i drugog kluba i sta dalje rec. To je ta razlika velika Tuzle i Zenice i ta ljubav ,to su plasticni navijaci ali treba ih pustit ko ih yebe nek se izmedju sebe svadjaju i nervirajju ali sigurno sa ovim nece nigdje stic.
Taj bus je Azmirov i prije TC je bio u Slobodinim bojama, pa šta? Danas, sutra, ako sta promijenj i stabilizuje, sigurno da će se vratit u boje Slobode, svakako i tu imaš uštede jer ne daješ pare za organizaciju prevoznika, a ta čarsija koju hvalis je uspjela čak ostat’ dužna i prevozniku koji je prevozio igrače na utakmice.
Nadam se da će Vas poslužiti vrijeme za vikend, da bude lijepa brojka s obje strane.

“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
- Kontakt:
Al bas je dosadan, sto puta jedno te isto prica, koga boli **** za tuzlom i fukarama, popusti malo druzeVivaLaLiberta je napisao/la: ↑13 okt 2025, 14:05Joj jarane i ti si dosadio više, a odgovoreno ti bezbroj puta.Ova čaršija je zavalila Slobodu isto koliko i Azmir, samo što je Azmir barem neki rezultat ostvario i dao bi jos više da ga ta ista čaršija nije sabotirala i otjerala tad dok je mogao davati, današnji Azmir nije ni blizu isti kao taj i toga smo svjesni, samo sto ti trenutno nemaš boljih opcija, a teško da ćeš i imati. Čaršija je ogadila ljudima klub, podijelila navijače i za to taj proces stabilizacije nikad ovdje neće proći jer nema povjerenja i podrška će se dobit’ tek onda kad neko dođe, pokaže volju i napravi rezultat, time ćeš privuci i navijače i sponzore.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:55Ne mozes ti tuzlacima objasnit ko ih yebe i ja isto mislim da tzv njihova carsija vise voli Slobodu nego Azmir jer to su djeca Tuzle i momci sa tribine isto ko nasi ,naravno da novca nemaju ni mi nemamo ali ih podrzavamo .Oni su otprilike kao neki nas NGG za Celik alli za takav rad treba im podrska navijaca kao sto smo mi dali i da halalis 5 godina da ne spomenes WWIN LIGA BIH ali oni realno nisu za to nit imaju pametnih nit brojke ni sabura ni zivaca i onda ih jednostavno boli qurac da im sutra ugase klub ili spoje sa Siminom hanu.Njima normalno da te vozi autobus plave boje i drugog kluba i sta dalje rec. To je ta razlika velika Tuzle i Zenice i ta ljubav ,to su plasticni navijaci ali treba ih pustit ko ih yebe nek se izmedju sebe svadjaju i nervirajju ali sigurno sa ovim nece nigdje stic.
Taj bus je Azmirov i prije TC je bio u Slobodinim bojama, pa šta? Danas, sutra, ako sta promijenj i stabilizuje, sigurno da će se vratit u boje Slobode, svakako i tu imaš uštede jer ne daješ pare za organizaciju prevoznika, a ta čarsija koju hvalis je uspjela čak ostat’ dužna i prevozniku koji je prevozio igrače na utakmice.
Nadam se da će Vas poslužiti vrijeme za vikend, da bude lijepa brojka s obje strane.![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne znam drug sta vise reci ali mene niko ne moze ubijedit da neko moze volit Slobodu vise od tebe jer si iz Tuzle nego neko iz neko npr Teočaka ,nemate vi zivaca se borit ,.Oni tzv carsija nema novca ni podrske kao nasi sto nemaju novac ali da ne vole vise Slobodu srcem od ovih nema sanse.Ali vas izbor ali pasivni ste to mene cudi kod vas da vam je svejedno.ne da ne zelite nego se ne borite dali ste klub i sad cekaj, nadaj se, lomi zivce a info nema osim insanderskih ili ovi sto vas zavadjaju dijele na njihove i vase.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑13 okt 2025, 14:05Joj jarane i ti si dosadio više, a odgovoreno ti bezbroj puta.Ova čaršija je zavalila Slobodu isto koliko i Azmir, samo što je Azmir barem neki rezultat ostvario i dao bi jos više da ga ta ista čaršija nije sabotirala i otjerala tad dok je mogao davati, današnji Azmir nije ni blizu isti kao taj i toga smo svjesni, samo sto ti trenutno nemaš boljih opcija, a teško da ćeš i imati. Čaršija je ogadila ljudima klub, podijelila navijače i za to taj proces stabilizacije nikad ovdje neće proći jer nema povjerenja i podrška će se dobit’ tek onda kad neko dođe, pokaže volju i napravi rezultat, time ćeš privuci i navijače i sponzore.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:55Ne mozes ti tuzlacima objasnit ko ih yebe i ja isto mislim da tzv njihova carsija vise voli Slobodu nego Azmir jer to su djeca Tuzle i momci sa tribine isto ko nasi ,naravno da novca nemaju ni mi nemamo ali ih podrzavamo .Oni su otprilike kao neki nas NGG za Celik alli za takav rad treba im podrska navijaca kao sto smo mi dali i da halalis 5 godina da ne spomenes WWIN LIGA BIH ali oni realno nisu za to nit imaju pametnih nit brojke ni sabura ni zivaca i onda ih jednostavno boli qurac da im sutra ugase klub ili spoje sa Siminom hanu.Njima normalno da te vozi autobus plave boje i drugog kluba i sta dalje rec. To je ta razlika velika Tuzle i Zenice i ta ljubav ,to su plasticni navijaci ali treba ih pustit ko ih yebe nek se izmedju sebe svadjaju i nervirajju ali sigurno sa ovim nece nigdje stic.
Nadam se da će Vas poslužiti vrijeme za vikend, da bude lijepa brojka s obje strane.![]()
Trebalo bi do sad je najavljeno ok vreme da ce bit u Nedelju ali sve se moze promijenit ,bice dobro u Tesnju ,dobre obe ekipe a bice dobro popunjen stadion pa ja mislim pola pola da ce bit a vi u Gracanicu et nije daleko duplo blize nego nama , valjda cete se i vi organizivat .
- BatistutA19
- Kontakt:
Truhlo zakuho j eb ga nije do meneCrkvice1988 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 14:47Al bas je dosadan, sto puta jedno te isto prica, koga boli **** za tuzlom i fukarama, popusti malo druzeVivaLaLiberta je napisao/la: ↑13 okt 2025, 14:05Joj jarane i ti si dosadio više, a odgovoreno ti bezbroj puta.Ova čaršija je zavalila Slobodu isto koliko i Azmir, samo što je Azmir barem neki rezultat ostvario i dao bi jos više da ga ta ista čaršija nije sabotirala i otjerala tad dok je mogao davati, današnji Azmir nije ni blizu isti kao taj i toga smo svjesni, samo sto ti trenutno nemaš boljih opcija, a teško da ćeš i imati. Čaršija je ogadila ljudima klub, podijelila navijače i za to taj proces stabilizacije nikad ovdje neće proći jer nema povjerenja i podrška će se dobit’ tek onda kad neko dođe, pokaže volju i napravi rezultat, time ćeš privuci i navijače i sponzore.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:55Ne mozes ti tuzlacima objasnit ko ih yebe i ja isto mislim da tzv njihova carsija vise voli Slobodu nego Azmir jer to su djeca Tuzle i momci sa tribine isto ko nasi ,naravno da novca nemaju ni mi nemamo ali ih podrzavamo .Oni su otprilike kao neki nas NGG za Celik alli za takav rad treba im podrska navijaca kao sto smo mi dali i da halalis 5 godina da ne spomenes WWIN LIGA BIH ali oni realno nisu za to nit imaju pametnih nit brojke ni sabura ni zivaca i onda ih jednostavno boli qurac da im sutra ugase klub ili spoje sa Siminom hanu.Njima normalno da te vozi autobus plave boje i drugog kluba i sta dalje rec. To je ta razlika velika Tuzle i Zenice i ta ljubav ,to su plasticni navijaci ali treba ih pustit ko ih yebe nek se izmedju sebe svadjaju i nervirajju ali sigurno sa ovim nece nigdje stic.
Bati druze mislim da grijesis oko ove tuzlanske carsije. Ja nekako zamisljam tuzlansku carsiju isto u ono nase doba kad su klubom vedrili i oblacili Seki i ekipa u potkosuljama na sastancima kluba. Na stranu ko je Azmir itd to se manje vise sve zna i njegove kvalitete i mane. To treba biti neka mladja ekipa bez interesa (osim Slobode) u kombinaciji sa Azmirom ili kome vec al eto treba biti i sretan nekad i imat momke kao recimo mi NGG i nekoliko desetina Robova da stanu na crtu i presjeku.
Ma kakvi drug nema teorije da bude kao u Travniku.
Treba biti realan u svemu 1000 bi bila sasvim dobra brojka sve preko toga je extra.Nekad qkB kad se bude borilo za ulazak u Wwin PL ono zadnja 3 ili 4 gostovanja do kraja prvenstva onda ce dolazit po 1000 ili 2000 na neka gostovanja, ovako jos je rano a i PL daleko
Griješiš prijatelju, Sisoje i ekipa su ti ranga šekija u potkošuljama, glupani počupali kablove, mislili od nekih imaginarnih kamera, al bili mrežni kablovi, pa im nisu mailovi dolaziliKenoRob je napisao/la: ↑13 okt 2025, 15:28Bati druze mislim da grijesis oko ove tuzlanske carsije. Ja nekako zamisljam tuzlansku carsiju isto u ono nase doba kad su klubom vedrili i oblacili Seki i ekipa u potkosuljama na sastancima kluba. Na stranu ko je Azmir itd to se manje vise sve zna i njegove kvalitete i mane. To treba biti neka mladja ekipa bez interesa (osim Slobode) u kombinaciji sa Azmirom ili kome vec al eto treba biti i sretan nekad i imat momke kao recimo mi NGG i nekoliko desetina Robova da stanu na crtu i presjeku.

Podrška tuzlanskoj čaršiji, tjeraj tu seljadiju

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sto ne moze svega ti,koliko imate ljudi sto u kopu ili tribini koji nisu striktno iz Zenice jbg ti....to ti je glupost druze.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 15:19Ne znam drug sta vise reci ali mene niko ne moze ubijedit da neko moze volit Slobodu vise od tebe jer si iz Tuzle nego neko iz neko npr Teočaka ,nemate vi zivaca se borit ,.Oni tzv carsija nema novca ni podrske kao nasi sto nemaju novac ali da ne vole vise Slobodu srcem od ovih nema sanse.Ali vas izbor ali pasivni ste to mene cudi kod vas da vam je svejedno.ne da ne zelite nego se ne borite dali ste klub i sad cekaj, nadaj se, lomi zivce a info nema osim insanderskih ili ovi sto vas zavadjaju dijele na njihove i vase.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑13 okt 2025, 14:05Joj jarane i ti si dosadio više, a odgovoreno ti bezbroj puta.Ova čaršija je zavalila Slobodu isto koliko i Azmir, samo što je Azmir barem neki rezultat ostvario i dao bi jos više da ga ta ista čaršija nije sabotirala i otjerala tad dok je mogao davati, današnji Azmir nije ni blizu isti kao taj i toga smo svjesni, samo sto ti trenutno nemaš boljih opcija, a teško da ćeš i imati. Čaršija je ogadila ljudima klub, podijelila navijače i za to taj proces stabilizacije nikad ovdje neće proći jer nema povjerenja i podrška će se dobit’ tek onda kad neko dođe, pokaže volju i napravi rezultat, time ćeš privuci i navijače i sponzore.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:55Ne mozes ti tuzlacima objasnit ko ih yebe i ja isto mislim da tzv njihova carsija vise voli Slobodu nego Azmir jer to su djeca Tuzle i momci sa tribine isto ko nasi ,naravno da novca nemaju ni mi nemamo ali ih podrzavamo .Oni su otprilike kao neki nas NGG za Celik alli za takav rad treba im podrska navijaca kao sto smo mi dali i da halalis 5 godina da ne spomenes WWIN LIGA BIH ali oni realno nisu za to nit imaju pametnih nit brojke ni sabura ni zivaca i onda ih jednostavno boli qurac da im sutra ugase klub ili spoje sa Siminom hanu.Njima normalno da te vozi autobus plave boje i drugog kluba i sta dalje rec. To je ta razlika velika Tuzle i Zenice i ta ljubav ,to su plasticni navijaci ali treba ih pustit ko ih yebe nek se izmedju sebe svadjaju i nervirajju ali sigurno sa ovim nece nigdje stic.
Trebalo bi do sad je najavljeno ok vreme da ce bit u Nedelju ali sve se moze promijenit ,bice dobro u Tesnju ,dobre obe ekipe a bice dobro popunjen stadion pa ja mislim pola pola da ce bit a vi u Gracanicu et nije daleko duplo blize nego nama , valjda cete se i vi organizivat .
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma nek rijesavaju jer sta god kazes ne valja ,nije ni blizu potkosulje i ovi samo ovi nemaju podrsku novac a navijaci nemaju zivaca cekat. ..NGG je jedan i ispred nas sa pamecu puno ali mi smo dali podrsku ,mogli smo i mi rec jbes Kanton,sta ce NGG to kokuzi ko sto je Fudo reko da nemaju 100 maraka u dzepu.Delili nas zavadjali nas ,pa ja sam prvi piso na prvu kakav Kanton ako se sjecas ali brzo sam sabro 2 plus 2 i skonto sve i naravno podrzo odmah Kanton jer bi bili ugaseni.Sjecas se Stelmana koliko je nama covjek objasnjavo po 3 metra mu komentar bude. da skontamo.Hvala bogu sad je to iza nas sve!!KenoRob je napisao/la: ↑13 okt 2025, 15:28Bati druze mislim da grijesis oko ove tuzlanske carsije. Ja nekako zamisljam tuzlansku carsiju isto u ono nase doba kad su klubom vedrili i oblacili Seki i ekipa u potkosuljama na sastancima kluba. Na stranu ko je Azmir itd to se manje vise sve zna i njegove kvalitete i mane. To treba biti neka mladja ekipa bez interesa (osim Slobode) u kombinaciji sa Azmirom ili kome vec al eto treba biti i sretan nekad i imat momke kao recimo mi NGG i nekoliko desetina Robova da stanu na crtu i presjeku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.