Ako cemo realno, ne trebaju uopste biti na spisku.
Jedan treba igrati u u21 reprezentaciji, a drugi vec godinu dana dobija poziv samo zbog cinjenice da je branio za Velež.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako cemo realno, ne trebaju uopste biti na spisku.
Do penzije mjesto zabetoniro covjek
A tebi neko dao ovdje ulogu stručnjaka da ocjenjuješ nečija mišljenja?
Pa vidis da je ocita greska u pisanju, jer su na tastaturi samoglasnici "i" i "o" jedan pored drugoga.Sarun je napisao/la: ↑13 okt 2025, 09:36A tebi neko dao ovdje ulogu stručnjaka da ocjenjuješ nečija mišljenja?
Kad smo već kod gramatike, nekakvOm pretpostavkama je za 1 u trećem razredu osnovne škole.
Rasprava i vrijedjanje drug ne vodi ničemu, ti ako si zadovoljan onim sto naša reprezentacija pokazuje, uživaj u tome i pripremi se za mjesec dana za veliko razočarenje.Beduin je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:14Pa vidis da je ocita greska u pisanju, jer su na tastaturi samoglasnici "i" i "o" jedan pored drugoga.
A ti si pored tolike kolicine tvoje gluposti nasao komentarisati gresku pri tipkanju s telefona.
Nego, posto su ti strucnjak zasto me nisi demantovao i napisao tih najboljih 11 Premijer lige? Ili si fakat mislio na Premier ligu (EPL)?
Kad si dugo na forumu postane frustrirajuce iznova i iznova citati "vidices kad se desi to i to", "igraci iz nase lige bi ih poderali" i slicno. A niko da pruzi konkretan dokaz, cinjenicu za svoje tvrdnje.Sarun je napisao/la: ↑13 okt 2025, 14:56Rasprava i vrijedjanje drug ne vodi ničemu, ti ako si zadovoljan onim sto naša reprezentacija pokazuje, uživaj u tome i pripremi se za mjesec dana za veliko razočarenje.Beduin je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:14Pa vidis da je ocita greska u pisanju, jer su na tastaturi samoglasnici "i" i "o" jedan pored drugoga.
A ti si pored tolike kolicine tvoje gluposti nasao komentarisati gresku pri tipkanju s telefona.
Nego, posto su ti strucnjak zasto me nisi demantovao i napisao tih najboljih 11 Premijer lige? Ili si fakat mislio na Premier ligu (EPL)?
1. Tahirovic i sunjic ni u bajkama nisu isti igracizgembo89 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:57Nema rjesenja sa Sunjic Tahirovic to su dva ista igraca i ne mogu igrati zajedno jednog od njih treba drzati na klupi zavisno od protivnika,a imati ofanzivnog veznog tipa Bazdar ili Bajraktarevic koji bi igrali iza Dzeke ili Demirovica da napravimo neki romb u veznom redu da ima vise opcija za tranziciju lopte prrma naprijed iz odbrane ovako mi maltene stojimo sa 6 pozadi i ljudi nam sutaju prolaze kako hoce jer sredina i ne postojj
Ma nisu puno ni razliciti, i jedan i drugi su u igri sa loptom katastrofa, njih dvojica mogu samo skupa igrat u formaciji 3-5-2Sveti je napisao/la: ↑14 okt 2025, 09:141. Tahirovic i sunjic ni u bajkama nisu isti igracizgembo89 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:57Nema rjesenja sa Sunjic Tahirovic to su dva ista igraca i ne mogu igrati zajedno jednog od njih treba drzati na klupi zavisno od protivnika,a imati ofanzivnog veznog tipa Bazdar ili Bajraktarevic koji bi igrali iza Dzeke ili Demirovica da napravimo neki romb u veznom redu da ima vise opcija za tranziciju lopte prrma naprijed iz odbrane ovako mi maltene stojimo sa 6 pozadi i ljudi nam sutaju prolaze kako hoce jer sredina i ne postojj
2. Ne mozes igrat romb sa okomitim krilima kakve mi imamo. Romb je prevazidjena formacija u kojoj defakto nemas krila nikako vec 4 vezna igraca, i moze dat ruke ako nemas klasicnih krila u ekipi. Mi nakon x godina to imamo, i ne vidim razlog da se tako igra.
3. Razlog propuha je disbalans i relativno velika ocekivanja od Tahirovica, koji po mom misljenju ne moze da odgovori zadacima koje ss postavi.
Tema o igračima iz naše lige je vise sarkazam a ne istinita tvrdnja. ( Po meni su npr. Beganovic iz Sarajeva i Alic iz Želje oba bolja beka od onih koji su igrali zadnje dvije utakmice).Beduin je napisao/la: ↑13 okt 2025, 17:49Kad si dugo na forumu postane frustrirajuce iznova i iznova citati "vidices kad se desi to i to", "igraci iz nase lige bi ih poderali" i slicno. A niko da pruzi konkretan dokaz, cinjenicu za svoje tvrdnje.Sarun je napisao/la: ↑13 okt 2025, 14:56Rasprava i vrijedjanje drug ne vodi ničemu, ti ako si zadovoljan onim sto naša reprezentacija pokazuje, uživaj u tome i pripremi se za mjesec dana za veliko razočarenje.Beduin je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:14
Pa vidis da je ocita greska u pisanju, jer su na tastaturi samoglasnici "i" i "o" jedan pored drugoga.
E zbog toga tako reagujem, pa sam pitao i tebe koji su to igraci najbolji iz nase lige. Nista licno protiv tebe, nemoj se ljutiti.![]()
Naravno da nisam zadovoljan nasom igrom, naravno da nisam zadovoljan vodjenjem ekipe naseg selektora, naravno da to moze i mora bolje. Ali isto tako svi zaboravljate kakvu igru i rezultate smo imali do dolaska Barbareza, kakvo stanje na tabeli smo najcesce gledali, rang listu, metuzaleme u ekipi, a sad smo drugi na tabeli iako dosta vas od pocetka kvalifikacija ovdje predvidja neki potop ekipe, 3-4 boda u 4-5 utakmica i slicno.
Previse ste nerealni, kriticki nastrojeni i svi sve znate, iscekujete, pljujete, vrijedjate, a mi smo medju 3-4 najmladje reprezentacije u Evropi. I sta onda hocete od djece, instant rezultat? Niste ga imali sa Krunicem, Cimirotom, Amir, Pjanicem, Sehicem, Sanicaninom, Civicem, Prcicem, Gojakom, Nalicem, Prevljakom, Cipeticem, Nasticem, Koljicem, Kvrzicem i drugima.
Isti su mjesecima bili uvjereni da nas Rumumija natrpati ko i Argentina. Pa onda Kipar, pa ovaj i onaj. Dvije utakmice do kraja i mi ganjamo prva dva mjesta. I opet isti na sav glas tvrde kako ce nas Rumunija potopiti, dok nas uvjeravaju da zele uspjeh.
Ja se isto ovo pitam. Ja bi potpiso 2. mjesto u grupi prije ovog ciklusa, poučen iskustvom iz prethodnog, a sad imamo šansu da budemo i prvi. Pustite nas da se nadamo, pobjeda protiv Austrije iz ove perspektive izgleda neralno, međutim pobjeda protiv Rumunije je realna, to treba biti cilj da se zacementira 2. mjesto i onda u Beču ko živ ko mrtav, Austrija će igrat pod pritiskom. To treba da bude cilj, nabijem na qrac sve ove "znalce" koji svoj patriotizam dokazuju tako što idu u kontru.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, GG3, Quartararo, Sheyi i 51 gost.