Ne mogu da vjerujem da lik ne zna neke osnove kulture, a to je da se na komemoracijama tekst iskljucivo cita s papira, a ne iz glave da prica.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Svi su dosli, stvarno svjetski fenomen
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Boze sacuvaj i jedan i drugi.
1946-1987
Nije da nema istine u ovome što je rekao, ali ni vrijeme ni mjesto. Totalno bezukusno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Auu sad kad se digne opet hajka sto je pio i pjevaoHodi vamo da ti kažem: 'Idiote što mi nisi rek'o ranije da se ne derem ko papak, završili smo za sekundu'. Otišli smo na pivu, koju je neizmjerno volio kao i ja. On je to prepričavao sve do same smrti", ispričao je Džinović.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa svi znaju da je Halid bio kafanski čovjek. Kakve crne hajke jeste li vi normalniStevieG8 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 11:55Auu sad kad se digne opet hajka sto je pio i pjevaoHodi vamo da ti kažem: 'Idiote što mi nisi rek'o ranije da se ne derem ko papak, završili smo za sekundu'. Otišli smo na pivu, koju je neizmjerno volio kao i ja. On je to prepričavao sve do same smrti", ispričao je Džinović.![]()
- dubioza144
- Kontakt:
Morao sam ugasit dok nije zavrsio, jos kad se u nekim trenutcima prodere tacno covjeka neki stid uhvati za njega, a i sinoc ispred vjecne slicno bilo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Halide neka ti je vječni rahmet !!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Isto kao da sam gledao Fadila Opancica jbt

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fantasticna komemoracija osim Emira i donekle Enisa, hajd Enisa mogu i istrpiti, prvog nikako.
Veliko iznenadjenje mi je da je Baho napisao Pamtit cu te
Veliko iznenadjenje mi je da je Baho napisao Pamtit cu te

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- dubioza144
- Kontakt:
Kod Enisa je opet to dobro zvucalo osim dijela kad je za sebe rekao u fazonu zasto sam se ja morao toga sjetit pa spominjanje sarajevskig mangupa, ok svaka cast sjetio si se al zasto onda moras uzdizat sebe da si to ti uradio, na kraju krajeva Halida su svi voljeli i zbog toga ucinio je toliko nekih stvari za koje se saznalo tek nakon smrti jer nikad ni za sta nije rekao eh to sam ja uradio

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Ne uzdize sebe nego daje kritiku, prvenstveno politicarima koji su sjedili u prvom redu.dubioza144 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:24
Kod Enisa je opet to dobro zvucalo osim dijela kad je za sebe rekao u fazonu zasto sam se ja morao toga sjetit pa spominjanje sarajevskig mangupa, ok svaka cast sjetio si se al zasto onda moras uzdizat sebe da si to ti uradio, na kraju krajeva Halida su svi voljeli i zbog toga ucinio je toliko nekih stvari za koje se saznalo tek nakon smrti jer nikad ni za sta nije rekao eh to sam ja uradio![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bolje da je Merlin pola sata pricao,pustite covjeka kad zna.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- dubioza144
- Kontakt:
Sve u svemu nepotrebno u ovakvom trenutku19vendetta87 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:27Ne uzdize sebe nego daje kritiku, prvenstveno politicarima koji su sjedili u prvom redu.dubioza144 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:24
Kod Enisa je opet to dobro zvucalo osim dijela kad je za sebe rekao u fazonu zasto sam se ja morao toga sjetit pa spominjanje sarajevskig mangupa, ok svaka cast sjetio si se al zasto onda moras uzdizat sebe da si to ti uradio, na kraju krajeva Halida su svi voljeli i zbog toga ucinio je toliko nekih stvari za koje se saznalo tek nakon smrti jer nikad ni za sta nije rekao eh to sam ja uradio![]()
zasto svi hebeno spominju prvo sebe pa onda Halida, evo pratim to pet dana, nevjerovatan ego i narcizam, cak i u tudjoj boli
-
- Kontakt:
Pouka je u tome, da onome ko nezna i nema, preostaje sreca ili Halid. Srece je sve manje a Halida nikako.brig je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:22Fino sve, svaka čast Halidu...tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:14Bogami i Mostar ispostovo sa lijepom brojkom.
Pocivaj u miru. Ljudeskara od covjeka![]()
Al ne bi bilo lose da su se ovako okupili za ove jadnike iz Jablanice što izginuše u kućama, podušiše se itd. I ove što ostaše bez ičega. Eno bio je i skup nekakav nedavno nije baš nešto raja bila zainteresirana. Kao i za mnoge druge vaznije stvari, stanja itd
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa Lord Emir i ima samo 2 modusa ponašanja, Fadil Opančić i Samir. U tim ulogama nije ni glumio, samo je zapamtio tekst
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], muhamedhulk i 75 gostiju.