Drum je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:42
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:08
Za SP gleda se ukupna gol razlika,nikakav medjusobni skor.
Racunica je jasna,bod u Zenici uz poraz u Becu nam ne garantuje baraz(u kojem ni ne trebamo biti) jer ce rumuni natamburati kuci SM i tako nas eventualno ostaviti bez drugog mjesta.
Ne treba im kroz kvale baraz jer ga vec imaju kroz LN,ali to su reprezentacije koje imaju karakter za razliku od nas koji malo sta imamo za ovaj nivo.
Za baraz nam trebaju dva nerijesena ili trica protiv rumuna. Sta je tu sad uopste realno?
Po meni ni jedno ni drugo.
Ne da necemo uzeti 6 (za prvo mjesto) nego ni jedan bod.
I to je negdje najrealnije po prikazanom. Mozda nekom ludom srecom uzmemo bod u Zenici,kao sto smo 3 u Rumuniji,ali da se provucemo dva puta nema sanse.
Rumuni su nas realno razmontirali i u prvoj tekmi,i nismo zasluzili bas 3 boda,nije to bilo realno.
Kad se sve skupa sagleda ovoj repki trenutno nije mjesto na smotri najboljih na svijetu.
Nas fudbal generalno je tesko obolio,ozdravljenje se ne nazire.
Sve nekako, al haj molim te pogledaj jos jednom tekmu u Bukurestu, pa se vrati.
Gola nam nisu mogli zabiti, a mi razmontirani. Kod 0:1 pred sami kraj utakmice Bazdar masi priliku 1na1.
O kakvoj demontazi uopste imate obraza pricati??
Sta ti znaci ovo „Sve nekako“,kao nista nije tacno,ja izmisljam,jel?
Nisu nas razmontirali kao sto nisu ni Austriju veceras,energijom,tempom i ofanzivnim pristupom po cijelom terenu.
Nisu izasli ko pizde nakon kiksa s Kiprom,pokazali muda i na kraju dobili zasluzeno.
Ovo kako je veceras Austrija izasla da odigra bezmudo na bod nije nista u usporedbi s tim kakvi cemo mi biti kad god igramo tu famoznu kljucnu tekmu?
Sta je za tebe nadigravanje,iskljucivo 5-6 promasenih zicera?
Sta smo mi to odigrali smisleno,uigrano i s planom,da kazes vidi se potpis struke za ovih 6 tekmi?
Konstantno nova lica i postavke,bjezi majke ti ne znam ni sto odgovaram uopste.