Joj ljudi prate fudbal i pisu gleda se medjusobni omjer u fifinim kvalifikacijama
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gleda se ukupna gol razlika, ne međusobni omjer.successminator je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:55Međusobni omjer. Mada, kako neko očekuje da reprezentacija koju Kipar nadigra za mjesec dana pobjedi Austriju u Beču, čiji igrači igraju u Bayernu, Leipzigu i Dortmundu, i to sa 2 gola razlike. Jedino javnost može dizati euforiju bez ikakvog utemeljenja, po tome smo poznati.![]()
![]()
Gleda, ali gleda se i ovo valjdaakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:54Au sine, ti brojis i poraze.
Gleda se ukupna gol razlika.
Pa to se gleda care poslije gol-razlikeNoDi80 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:57Gleda, ali gleda se i ovo valjdaakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:54Au sine, ti brojis i poraze.
Nigdje veze da se gol razlika gleda prije medjusobnog omjera
Where teams are still not able to be separated, the following tie-breakers are used:
greater number of points obtained in matches between the tied teams
goal difference in matches between the tied teams
greater number of goals scored in matches between the tied teams
goals scored away from home in matches between the tied teams, if the tie is only between two teams
To se ja mislim gleda ako budemo imali identicnu gol razliku, a necemo vjerovatno.NoDi80 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:57Gleda, ali gleda se i ovo valjdaakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:54Au sine, ti brojis i poraze.
Nigdje veze da se gol razlika gleda prije medjusobnog omjera
Where teams are still not able to be separated, the following tie-breakers are used:
greater number of points obtained in matches between the tied teams
goal difference in matches between the tied teams
greater number of goals scored in matches between the tied teams
goals scored away from home in matches between the tied teams, if the tie is only between two teams
Upravo tako brate.
I to i San Marinu odgovara da Rumunija bude druga da bi i San Marino isao u Baraz a ako mi budemo drugi SM ne ide u baraz.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:55pa ne donosi, ostala bi razlika 3 boda a oni igraju zadnje kolo sa san marinom i tu ce popraviti gol razliku dovoljno da budu drugi ako mi popusimo u austrijiFerdinandF je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:50Pa i remi s Rumunima donosi baraz, tako da, ako ih vecne mognemo dobiti u Zenici, da makar ne izgubimo.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:49Zaboravlja se da pobjeda s Rumunijom donosi siguran baraž kako god, nije baš da je sve ili ništa
po meni ovo je najizgledniji scenarij remi u zenici i pusimo ga u becu i selam alejk baraz
a jest to sam vidio, ali opet sta tom san marinu znaci baraz kad ce ih natamburat neko 15-0 tamo bolje da se spase blamazeKaunas je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:01I to i San Marinu odgovara da Rumunija bude druga da bi i San Marino isao u Baraz a ako mi budemo drugi SM ne ide u baraz.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:55pa ne donosi, ostala bi razlika 3 boda a oni igraju zadnje kolo sa san marinom i tu ce popraviti gol razliku dovoljno da budu drugi ako mi popusimo u austrijiFerdinandF je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:50
Pa i remi s Rumunima donosi baraz, tako da, ako ih vecne mognemo dobiti u Zenici, da makar ne izgubimo.
po meni ovo je najizgledniji scenarij remi u zenici i pusimo ga u becu i selam alejk baraz
Tu bi znaci i jedni i drugi ubacivali lopte u mrezu San Marina tako da sve i da imamo +15 gol razliku pred zadnje kolo u odnosu na Rumuniju oni bi to nadoknadili.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Kobayashi, Mostarska i 20 gostiju.