Rumunija vs Austrija 12.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija vs Austrija 12.10.
Pobjeda Austrije je idealna za nas. Ne mogu shvatiti kako neki prizeljkuju cak pobjedu Rumuna u nadi, da mi kao mozemo biti 1 ma kraju. A mi bi samo ostali bez baraza i nista vise. Jer Rumuni bi se normalno napalili i bila bi utakmica odluke u Zenici. A znajuci nas i nase historijske utakmice poraz ko kuca.
Da igramo sa San Marinom historijsku izgubili sigurno.
Da igramo sa San Marinom historijsku izgubili sigurno.
Sizofrenija od teme
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Veće šanse ima bilo ko od nas sa foruma da sutra nagu.zi Selmu Hayek nego da Kipar uzme Austriji bodove. Molim ozbiljnosti, pa ne vodi Austriju sa klupe dojučerašnji igrač pokera nego ozbiljan stručnjak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa jesu bili prvo poluvrijeme. U drugom ih stisli ovi, osim one stative.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ako budemo imali isto bodova kao Austrija ,jel se gleda ukupna gol razlika? Ako da, onda ih moramo dobiti 11-0231983 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:27U slucaju remija ovdje::Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()
Ako hocemo biti prvi, moramo obje dobiti.
Ako hocemo baraz, moramo dobiti ili Rumune ili Austriju, iili s Rumunima odigrati nerijeseno.
U slucaju da Auatrija dobije:
Prvo mjesto moozemo biti uz nase dvije pobjede i kiks Ausrrije na Kipru. Drugi da budemo dovoljno je da igramo nerijeseno ili da pobijedimo Rumune, ili da izgubimo od Rumuna a dobijemo Austriju.
Ako Rumuni ovo dobiju:
Moramo pobijedditi obje da budemo prvi, ili da remiziramo s Rumunima i dobijemo Austriju da bi bili drugi.
Sto nista nemogucebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:29Veće šanse ima bilo ko od nas sa foruma da sutra nagu.zi Selmu Hayek nego da Kipar uzme Austriji bodove. Molim ozbiljnosti, pa ne vodi Austriju sa klupe dojučerašnji igrač pokera nego ozbiljan stručnjak.
Farski Otoci dobili Cesku veceras 2:1
Uostalom Austrija ih je jedva 1:0 dobila kuci uz poguranac sudija
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 okt 2025, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Gol razlika.Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:29Ako budemo imali isto bodova kao Austrija ,jel se gleda ukupna gol razlika? Ako da, onda ih moramo dobiti 11-0231983 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:27U slucaju remija ovdje::Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()
Ako hocemo baraz, moramo dobiti ili Rumune ili Austriju, iili s Rumunima odigrati nerijeseno.
Prvo mjesto moozemo biti uz nase dvije pobjede i kiks Ausrrije na Kipru. Drugi da budemo dovoljno je da igramo nerijeseno ili da pobijedimo Rumune, ili da izgubimo od Rumuna a dobijemo Austriju.
Ako Rumuni ovo dobiju:
Moramo pobijedditi obje da budemo prvi, ili da remiziramo s Rumunima i dobijemo Austriju da bi bili drugi.Ako uzmemo u obzir da dobijemo Rumuniju,a oni Kipar.
Ali ja racunam i na to da ce oni kiksati na Kipru
Bez brige, sa onim klocem na klupi prvi necemo biti sigurno. Sve druge opcije su moguce231983 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:27U slucaju remija ovdje::Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()
Ako Rumuni ovo dobiju:
Moramo pobijedditi obje da budemo prvi, ili da remiziramo s Rumunima i dobijemo Austriju da bi bili drugi.

Mi sad mozemo moliti Boga da Austrija pobjedi i skinu nam rumune sa leđa

Po trenutnom ce nam trebat samo 0-5 u Austriji sto je i vise nego realno.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
I ja bih da karam Vesnu Zmijanac,al ne ide 
Tako bi i mi da ovdje dobije Rumunija,pa da mi dobijemo Rumuniju,da onda Austriju kiksa na Kipru,a mi u Becu razbucamo Austriju ahahhaa.
Pomozi Boze sve tri vjere
Tako bi i mi da ovdje dobije Rumunija,pa da mi dobijemo Rumuniju,da onda Austriju kiksa na Kipru,a mi u Becu razbucamo Austriju ahahhaa.
Pomozi Boze sve tri vjere
Nisu ih trebali dobiti ni u prvom mecu. Svirao im smijesan penal, dok Kipar nije makar 3 stopostotne sanse iskoristio.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:29Veće šanse ima bilo ko od nas sa foruma da sutra nagu.zi Selmu Hayek nego da Kipar uzme Austriji bodove. Molim ozbiljnosti, pa ne vodi Austriju sa klupe dojučerašnji igrač pokera nego ozbiljan stručnjak.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mogu ljudi da smisleno dobace do 16m Austrije.
Bolje smo mi igrali protiv Austrije.
- invincible1921
- Kontakt:
Jbt kako se sve kd zrijeba preko rasporeda do rezultata odvija ko u filmu...i haj sto izgubis od asutrije nego ti i kipar uzme dva boda...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 12 okt 2025, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Opet nam ih ne bi skinuli.let3 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:31Bez brige, sa onim klocem na klupi prvi necemo biti sigurno. Sve druge opcije su moguce231983 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:27U slucaju remija ovdje::Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()
Ako Rumuni ovo dobiju:
Moramo pobijedditi obje da budemo prvi, ili da remiziramo s Rumunima i dobijemo Austriju da bi bili drugi.![]()
Mi sad mozemo moliti Boga da Austrija pobjedi i skinu nam rumune sa leđada bar igramo baraz.. i to je sve ste mi mozemo.
- Pensioner26
- Kontakt:
Jel i vcrs Ragnick vozio biciklo preko terena?
Jel ikako moguc scenario da sa pobjedom u Austriji idemo direktno a sa remijem ili porazom da smo treci? Ne mogu sad analizirat tabelu.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Koliko je produzio?
99% ljudi nije ni gledalo Kipar protiv Austrije. Ljudi odigrali top. Da nije bilo onog smiješnog penala, 3 dana da se igralo Austrija ga ne bi zabila.DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:32Nisu ih trebali dobiti ni u prvom mecu. Svirao im smijesan penal, dok Kipar nije makar 3 stopostotne sanse iskoristio.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:29Veće šanse ima bilo ko od nas sa foruma da sutra nagu.zi Selmu Hayek nego da Kipar uzme Austriji bodove. Molim ozbiljnosti, pa ne vodi Austriju sa klupe dojučerašnji igrač pokera nego ozbiljan stručnjak.
Pustite sad kalkulacije, mi smo svoje prokockali na Kipru i sad možemo pjevati borbene ili onu poznatu A nama baraž jeeee 
Kad bi Austrija pobjedila veceras bili bi na + 6 u odnosu na Rumuniju.231983 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:32Opet nam ih ne bi skinuli.let3 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:31Bez brige, sa onim klocem na klupi prvi necemo biti sigurno. Sve druge opcije su moguce231983 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:27
U slucaju remija ovdje::
Ako Rumuni ovo dobiju:
Moramo pobijedditi obje da budemo prvi, ili da remiziramo s Rumunima i dobijemo Austriju da bi bili drugi.![]()
Mi sad mozemo moliti Boga da Austrija pobjedi i skinu nam rumune sa leđada bar igramo baraz.. i to je sve ste mi mozemo.
Naravno da ne bi bilo gotovo poznavajuci nas, ali poprilicno dobra pozicija za baraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.