Rumunija vs Austrija 12.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Rumunija vs Austrija 12.10.
Ne kapiraš dobro nikako
- JayCatwright
- Kontakt:
u pravu si, čuj za x navijajuMocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()

Ne mora znaciti. Nek im Kipar uzme bod, uz nasu pobjedu u Zenici, onda se u Becu sve odlucuje.Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nema veze uzimamo tamo 11-0 ako bude trebaloMocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Tebra, znas da svi serije losih rezultata popravljaju na nama?
Isto bi bilo i sa Ceskom.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma uzet ce im Kipar qrinu bod
-
- Kontakt:
Ajdee Rumunija!!!
Sad na najjače, na sve il ništa. Igrajte za Bosnu!
: D
Sad na najjače, na sve il ništa. Igrajte za Bosnu!
: D
Evo nema Alabe narednu utakmicu, on i Mwene odsutni
Alaba propusta sljedecu utakmicu
Kad prije hahaha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Mislim da ce lakse Kipar uzeti Austriji bod,nego mi dobiti opet RumunijuDamirT je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:22Ne mora znaciti. Nek im Kipar uzme bod, uz nasu pobjedu u Zenici, onda se u Becu sve odlucuje.Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()
Hajde Austrija, zabijte im gol
nemojte nam jos i baraz ugroziti.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 okt 2025, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Dzaba se palite. Prvi necemo biti u grupi, niti cemo proci baraz. Puno smo dobili sa mladim momcima poput Alajbegovica i Bajraktarevica, pa cak i Memica bih rekao koji ima nedostataka ali je barem borben i trci. No, mi bi da nam vezni red sastoji od igraca Brondby-a, YB i Pafosa a da igramo neku ulogu na SP. Ne moze ljudi.
Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 12 okt 2025, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Losi Rumuni totalno.
U ovoj grupi ne zna se ko je lošiji
najbolje da San Marino ide na SP oni i kad prime peticu nece im niko zamjeriti

U slucaju remija ovdje::Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi
![]()
Ako hocemo biti prvi, moramo obje dobiti.
Ako hocemo baraz, moramo dobiti ili Rumune ili Austriju, iili s Rumunima odigrati nerijeseno.
U slucaju da Auatrija dobije:
Prvo mjesto moozemo biti uz nase dvije pobjede i kiks Ausrrije na Kipru. Drugi da budemo dovoljno je da igramo nerijeseno ili da pobijedimo Rumune, ili da izgubimo od Rumuna a dobijemo Austriju.
Ako Rumuni ovo dobiju:
Moramo pobijedditi obje da budemo prvi, ili da remiziramo s Rumunima i dobijemo Austriju da bi bili drugi.
Polako nek zovne Huseibasica, Karica Hadziahmetovica odmah ce biti drugacijeShogun je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:26Dzaba se palite. Prvi necemo biti u grupi, niti cemo proci baraz. Puno smo dobili sa mladim momcima poput Alajbegovica i Bajraktarevica, pa cak i Memica bih rekao koji ima nedostataka ali je barem borben i trci. No, mi bi da nam vezni red sastoji od igraca Brondby-a, YB i Pafosa. Ne moze ljudi.
Jos kad bi amf igraca nasli…
Austrija mora i protiv Kipra odigrat
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 okt 2025, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kipar je neugodna ekipa, niko ih u ovoj grupi nije nadigrao (osim mozda Rumunija kuci), tako da s obzirom da Austrija ne djeluje toliko jako u ovim kvalifikacijama, Kipar ce itekako imati sansu za povoljan rezultat.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Diadora, legendarnadruga, Maverick, Muumii, Rimes87, TheTruth34, zikerrz21 i 42 gosta.