FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Begonja
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Begonja » 23 apr 2011, 19:35

jeremija je napisao/la:
Begonja je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U Banja Luci 500 ljudi gleda šampione :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa imaju koga i gledati..ekipu što je ispala prije neg je i ušla u ligu....A i vjerski je praznik...ljudi su kućama sa svojom porodicim.
Valjda se ide gledati Borac, a ne Budućnost. SRAMOTA.

Doduše danas je i večiti derbi, pa... :lol:

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 23 apr 2011, 19:37

jeremija je napisao/la:

Pa imaju koga i gledati..ekipu što je ispala prije neg je i ušla u ligu....A i vjerski je praznik...ljudi su kućama sa svojom porodicim.
zar ima ista svetije od kluba iz svog grada? :roll:

ja kakav god da je praznik, uskrs, bozic, bajram, hanuka itd... ne bi dao vecu prednost od mog zelje... toliko o ljubavi lesinara prema borcu :lol:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Anonymous1
Kontakt:

Post Postao/la Anonymous1 » 23 apr 2011, 19:39

Igra se vjeciti derbi trenutno,bice da je to razlog slabije posjete :shock:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 apr 2011, 21:30

Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi,a prije svega hvala na fer i korektnoj igri,sad sam se uvjerio da se i u B.Luci igra posteno,bolji pobijedi.Cestitke i Lesinarima na dobrom izdanju. :) ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 23 apr 2011, 21:57

sa 50 % zalaganja savladana jos jedna prepreka u nizu.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 23 apr 2011, 22:17

neutralan__ je napisao/la:Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi,a prije svega hvala na fer i korektnoj igri,sad sam se uvjerio da se i u B.Luci igra posteno,bolji pobijedi.Cestitke i Lesinarima na dobrom izdanju. :) ;)
u Banjaluci se jedino tako i igra fer i posteno tako je bilo oduvijek tako ce i biti pa nismo mi zeljo :lol:
"JOŠ OD 1926"

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 apr 2011, 22:18

veteran 1987 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi,a prije svega hvala na fer i korektnoj igri,sad sam se uvjerio da se i u B.Luci igra posteno,bolji pobijedi.Cestitke i Lesinarima na dobrom izdanju. :) ;)
u Banjaluci se jedino tako i igra fer i posteno tako je bilo oduvijek tako ce i biti pa nismo mi zeljo :lol:
Pa dobro i kod nas je tako. ;)

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 23 apr 2011, 22:26

neutralan__ je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la:
Pa dobro i kod nas je tako. ;)
e vidis mi smo 2 puta ispadali zbog tog postenja , ali zato smo sad tu gdje jesmo, a stoji to za vas sto si rekao ;)
"JOŠ OD 1926"

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 23 apr 2011, 22:37

tm84 je napisao/la:
jeremija je napisao/la:

zar ima ista svetije od kluba iz svog grada? :roll:

ja kakav god da je praznik, uskrs, bozic, bajram, hanuka itd... ne bi dao vecu prednost od mog zelje... toliko o ljubavi lesinara prema borcu :lol:
Reče tzv. štrumf na forumu, dok mu svetinja na zelenom domaćem terenu bije bitke za ostanak kakve takve nade u titulu ;)

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 23 apr 2011, 22:40

Е ?` $ нас $ " $ 19 у ", 20 у "... :lol: Па & вас " $, ? се по "... :o
' се ".... :shock:
" & " $?
& везе " " за ЦЗВ " ПАР?

$ је ? ", ' $ је ? ", а " " " " претјерано "....
О ' ' "...

Па за % су " пуно ' групе $ ? ? "....
" ? тога, $ 3 ? у " "... " & &.... :o
? се по ", " $! :lol:
Let's go, Fighter!

"!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 23 apr 2011, 22:45

70. min željezničar - velež 0:2, ma nije prošlo ni 3 minuta što čovjek kaže, Željezničar - Velež 3:2, divota nema šta.

U 70. minuti, u najmanju ruku, diskutabilan penal za Plave. Zajko Zeba je bio siguran izvođač.
Željo je poveo s 3:2. Nespretni Škaljić poslao je loptu u vlastitu mrežu.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

U mišiju rupu i ne izlazite bar mjesec dana, ovo je strašno. U savez treba staviti ljude iz Borca, Budućnosti, Drine, Slobode i ako ima još koji pošten klub ovu svu gamad izbaciti.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 23 apr 2011, 22:50

ovaj zeba je pravi penaldzija. Ima li jos neko da broji koliko je golova ove sezone dao iz penala.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 23 apr 2011, 22:53

subzero81 je napisao/la:ovaj zeba je pravi penaldzija. Ima li jos neko da broji koliko je golova ove sezone dao iz penala.
Vala Penala Jelica nece nikad sustici. :mrgreen:

Ujedno cestitke Borcu na tituli,mislim da je to pa vec sigurno.

Nadati se da ce bagra iz IO izglasati statut UEFA/FIFA.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 23 apr 2011, 23:59

nadam se da se vise nikad nećemo sresti,odnosno da je ovo posljednja utakmica odigrana između ova dva kluba...hvala na čestitkama
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 24 apr 2011, 00:03

? je napisao/la:Е ?` $ нас $ " $ 19 у ", 20 у "... :lol: Па & вас " $, ? се по "... :o
' се ".... :shock:
" & " $?
& везе " " за ЦЗВ " ПАР?

$ је ? ", ' $ је ? ", а " " " " претјерано "....
О ' ' "...

Па за % су " пуно ' групе $ ? ? "....
" ? тога, $ 3 ? у " "... " & &.... :o
? се по ", " $! :lol:
OVIH 500 NAVIJAČA ŠTO JE BILO NA UTAKMICI SU NAVIJAČI ZVEZDE PA BOJKOTUJU DERBI

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 apr 2011, 00:09

VAM je napisao/la:
nadam se da se vise nikad nećemo sresti,odnosno da je ovo posljednja utakmica odigrana između ova dva kluba...hvala na čestitkama
Dobro nadaj se. ;) :)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 apr 2011, 00:11

jedino se mozda nađemo u kupu obzirom da tamo ima klubova iz svakavih mogućih pripizdina...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 apr 2011, 00:16

Ma ljudi dzaba je 100 statuta da se usvoji dok u Ligi postoje klubovi kao Zeljeznicar, Velez ili npr Leotar! Na temi gdje smo prognozirali rezultate sam napisao jos prekjuce sta mislim o ovim kokosarima iz Vrapcica kojima je svaka druga utakmica namjestena i koji su,po ko zna koji put,potvrdili da su najjeftinija ekipa u ligi,a ranije sam pisao i o Zelji nakon Leotara,i onoi proslogodisnjih stela,mada jos od Zepca znamo kakva su to g.ovna. Ovaj cirkus na Grbavici je mogao iznenaditi samo naivne,a ja sam ga najavio jos prije tri dana. Leotar takodje ubija ovu ligu,godinama igra tri za tri i prodaje bodove kad se obezbijedi. Tek kad se ta tri smecarska kluba dekretom izbace u trecu Ligu ova liga bi mogla ici naprijed sa klubovima kakvi su Borac,Sarajevo,Olimpik,Siroki,Zrinjski,Celik,Buducnost,Slavija,Sloboda Tuzla,dotad nam je hiljadu statuta dzaba!!!! Sve dotad ce se cijeli stadion smijati kao veceras i na objave o Velezovom vodjstvu i o Zeljinom "preokretu"...Tjerajte to dok nisu ubili i ovo malo fudbala sto ima ovdje....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 apr 2011, 00:36

ma najgore je to sto šibicari kontaju da je to u redu.oni su puno bolesni.bez i malo stida i srama tvrde kako su na svoje "znanje" :lol: pobijedili velez koji je poklonio bodove prije 3 mjeseca.samo i taj velež je takva juneća ekipa da je to za nepovjerovati.pa djeco moja ne prodaju se tako utakmice...ali pustimo papke kraju.meni je drago sto ce borac uzeti titulu bez i jedne mrlje u cijeloj sezoni.cak mi je sad i drago sto su svi bili maximalno naoštreni na nas,noge su lomili protiv nas,a davali guze onim koji vise i nisu vrijedni pomena.e tu je veličina naseg borca.nema prijateljskih klubova,sa svima na nož,pa ako imaš muda pobjedi.a sudije su posebna prica.za čitavu sezonu tri štrumpfošterca,a gore pomenutim bolesnicima 11...

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 24 apr 2011, 00:39

VAM je napisao/la:ma najgore je to sto šibicari kontaju da je to u redu.oni su puno bolesni.bez i malo stida i srama tvrde kako su na svoje "znanje" :lol: pobijedili velez koji je poklonio bodove prije 3 mjeseca.samo i taj velež je takva juneća ekipa da je to za nepovjerovati.pa djeco moja ne prodaju se tako utakmice...ali pustimo papke kraju.meni je drago sto ce borac uzeti titulu bez i jedne mrlje u cijeloj sezoni.cak mi je sad i drago sto su svi bili maximalno naoštreni na nas,noge su lomili protiv nas,a davali guze onim koji vise i nisu vrijedni pomena.e tu je veličina naseg borca.nema prijateljskih klubova,sa svima na nož,pa ako imaš muda pobjedi.a sudije su posebna prica.za čitavu sezonu tri štrumpfošterca,a gore pomenutim bolesnicima 11...
Je li svih 500 navijača Borca sa današnje utakmice misli tako? :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.