Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Dedić prije 10 godina ne bi nikad dobio poziv ni da debituje u reprezentaciji, otprilike je taj nivo kvaliteta.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Menalo kompletniji desni bek.
-
- Kontakt:
Ne znam sta je u pitanju, ali Nodi kaze da se ne smije vise...mozda ga djevojka odyebala. 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Beduin
- Kontakt:
Totalno razocarenje u ove zadnja 2 okupljanja. Prema naprijed totalno indisponiran i neupotrebljiv. A treba da bude lider ove nove ekipe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- PasodelMar
- Kontakt:
Ne mora on po defaultu ni ići toliko prema naprijed. Njegov problem je što je kao bek otanjio u odbrani, ne djeluje dobro u odbrani, ne postavlja se dobro, a naprijed djeluje bezopasan tako da je cjelokupan utisak loš. Problem je isto što mi mijenjamo kroz svaku utakmicu centralne bekove i tu nema konstante ni u čemu.
- Beduin
- Kontakt:
Istina da je povukao rucnu i u odbrani, mozda i iz bojazni od povreda pa ne ide onako srcano, ali spominjem tu igru prema naprijed jer ga to kroz karijeru krasi, odlicni prodori i okomit ulazak naprijed, a sad ne moze skoro nikoga proci, petlja previse s loptom. Bas me je razocarala njegova igra u zadnje vrijeme, mada i na klupskom nivou u zadnje vrijeme je pao kao i cijela mu ekipa.PasodelMar je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:29Ne mora on po defaultu ni ići toliko prema naprijed. Njegov problem je što je kao bek otanjio u odbrani, ne djeluje dobro u odbrani, ne postavlja se dobro, a naprijed djeluje bezopasan tako da je cjelokupan utisak loš. Problem je isto što mi mijenjamo kroz svaku utakmicu centralne bekove i tu nema konstante ni u čemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog, Proximic i 54 gosta.