Kao sto sam rekao prvo poluvreme je bilo fenomenalno,odlicno kakvo se poslednjih godina nije vidjalo u obracunima vecitim,ali u drugom poluvremenu smo se vratili u neku realnost i ispodprosecnost nase lige bez nekog fudbala.
Najbolji u Partizanu definitivno bio Savic,pokazuje ono sto sam nedavno rekao da je za mene trenutno najbolji stoper lige,cast Krstajicu ali njegovo vreme je proslo,vreme je da se povuce,videlo se i danas da to vise nije onaj Krstajic od pre pola godine,vidi se da mu je ovo poslednja profesionalna sezona i da njegovo mesto trebaju zauzeti mladji.
Takodje ono sto mi je veoma drago je sto je Medo dobio vreme i slobodu u ovoj utakmici,da pokaze da je odlican igrac i da potvrdi one moje reci iz zimskog prelaznog roka otprilike kada sam rekao da je bolji igrac od Petrovica,danas bez greske odigrao.
Naravno da nezaboravim pohvaliti i vase odlicne bekove u poslednjih pola sata Koromana i Jevtica,odlicna partija.

Jos jednom cestitam Partizanu na pobedi a ovome @28Tagoeu da porucim da ohladi malo,jos si mlad nemoj da zavrsis tu u tom tvom komsiluku na Sokocu premlad si za toga,ti si izgleda jedan od onih koji vise voli da Zvezda pati nego da je Partizan sampion,ali razumem te upotpunosti to je ovaj novi talas Partizanovih navijaca.Ovo ti je prijateljski savet,ti nastavi ako hoces ali samo ispadas budala jer ja niti jednog jedinog kvalitetnog posta od tebe nisam video od kako si ovde,sve ti je neko karanje cigana,**** cigana,puni kucku...