KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Je li ono Halilović 250k eura 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma osim centra ima ovdje nedostataka dosta,estonac neupotrebljiv,Young nikakav,Delalic nezreo za ovaj nivo kao i Kovacevic,Amerikanci nista,samo Audige da nesto valja.rishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:58Pa to ce se nazalost i desavati ukoliko odbrana ne bude bolja i plus Bosna nema centra..Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:53A vidim da su mladi igraci i ponadao sam se da Bosna moze to iskoristiti ali sta ocekivati od ekipe koja ne igra odbranu.
Ako je Mega izgubila od Cedevite sa onoliko visokom razlikom,onda ce Bosna dozivjeti katastrofe od jacih klubova
Damjanovica necu ni komentarisati,nije trener koji treba da vodi Bosnu i tacka
Za te pare si mogo dovesti 3 djece iz Mege sa 60% za 3. A Halilovic sam sa metar masi 7 puta danas.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Odyebati ovog Damjanovića odmah i na foru uzeti Tomislava Tomovića.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Dosta skandaloznije od nastupa Bosne je ova muzika koja se puštala u hali.
Kao sto smo rekli svi koji ozbiljno pratimo kosarku
Trener amater koji je losiji trener od bar pola trenera bih lige kamo li sta vise
Nepostojanje centra i sizea
Ekipa koju trener vodi starinski nema pojma kako da se brani u brzoj kosarci i isto tako ekipa koja samo napada sa niskog posta.Za povracanje kako izgleda igra Bosne u oba pravca
Nema nikakve hijarahije ne ztna se ko pije ni ko placa
Trener koji je emotivno vezan za odrona Westa koji igra 20 minuta danas a ne bi smio vise od 5
Zubac West Salic Kovacevic svi nemaju aposlutno sta da traze na ovom nivou a i Delalic je upitan
Za pare koje su dane Aticu i Halilovicu mogao si dovest 2 3 amera koji bi bili ubitacni igraci i prodali se u euroligu vjerovatno za godinu dvije.Ovako imas pola miliona na igracima koji i ne prave razliku
Trazit ce se i trener i centar u decembru kao sto smo svi vec najavilii
Ponovo se ponavlja ona moja teorija kao i sa FK Sarajevom ,bosnjama i kad das novac oni ne znaju sta ce s njim.
Trener amater koji je losiji trener od bar pola trenera bih lige kamo li sta vise
Nepostojanje centra i sizea
Ekipa koju trener vodi starinski nema pojma kako da se brani u brzoj kosarci i isto tako ekipa koja samo napada sa niskog posta.Za povracanje kako izgleda igra Bosne u oba pravca
Nema nikakve hijarahije ne ztna se ko pije ni ko placa
Trener koji je emotivno vezan za odrona Westa koji igra 20 minuta danas a ne bi smio vise od 5
Zubac West Salic Kovacevic svi nemaju aposlutno sta da traze na ovom nivou a i Delalic je upitan
Za pare koje su dane Aticu i Halilovicu mogao si dovest 2 3 amera koji bi bili ubitacni igraci i prodali se u euroligu vjerovatno za godinu dvije.Ovako imas pola miliona na igracima koji i ne prave razliku
Trazit ce se i trener i centar u decembru kao sto smo svi vec najavilii
Ponovo se ponavlja ona moja teorija kao i sa FK Sarajevom ,bosnjama i kad das novac oni ne znaju sta ce s njim.
-
- Kontakt:
Treba gledati i s pozitivne strane . Da nakon 15 godina igramo ABA ligu i europu , bitno održati kontinutet a ne da to bude jedna sezona. Ulazu i drugi novac Zvezda,Partizan,Budućnost,Dubai,Olimpija,Spartak više plaćaju od Bosne Mega,Zadar,Fmp ,Split godinama imaju kontinutet tako da treba biti realan I podržati KK Bosnu ja ovu sezonu vidim kao stepenicu vise a idućih sezone treba podozati ljestvicu .
Još kad se sjetim da je tako Bosna morala isplatit Vučuroviću 180.000

Tačno ko da su tuđe pare..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Hrammm1921
- Kontakt:
Tesko sa ovakvim oyebinama od igraca do opstanka Boga mi
- VensanKasel
- Kontakt:
E svašta , izgubili smo prvu utakmicu u prvom kolu .
Najbolje da otkažemo učešće u ABA ligi .
Kakvih se ovdje padobranaca pojavilo , pogotovo ovih fudbalskih što tjeraju igrače i trenera nakon dva poraza .
Bog te , oni bi Žoca otjerali nakon poraza od Dubaia , a i Parkera , Surreal bi pisao žali bože para za Parkera
Kakvih se ovdje padobranaca pojavilo , pogotovo ovih fudbalskih što tjeraju igrače i trenera nakon dva poraza .
Bog te , oni bi Žoca otjerali nakon poraza od Dubaia , a i Parkera , Surreal bi pisao žali bože para za Parkera

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo ce biti sramotna sezona,lijepo je uci u ABA ligu,ali se treba dostojanstveno i spremiti za ovo takmicenje,ako izgubite od jedne Mege 18razlike,sta onda ocekivati protiv Buducnosti ,Olimpije itd itd...
- VensanKasel
- Kontakt:
Marina Tadić - Mega

Ne konta Avanti ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Slabo vi izgleda pratite kosarku i Aba ligu . BOSNA je po svemu od 10 do 15 mjesta . Lose rezonujete stvari skroz.
Nevjerovatno.VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 14:07E svašta , izgubili smo prvu utakmicu u prvom kolu .
Bog te , oni bi Žoca otjerali nakon poraza od Dubaia , a i Parkera , Surreal bi pisao žali bože para za Parkera![]()
Oni koji brane ovo i koji kažu ma tek ne prvo kolo su vjerovatno familija ovih sto su trenutno u KK bosna.
Ovo je odron košarka. Tranzicijska odbrana katastrofa. Odbrana jedan na jedan odron. Na postavljeni protivnički napad ostavljaš igrače Mege da se ispucavaju.
Napadački uz playeve kakve ima Bosna, Parsons i West. Ooooooooooo… bruka. Isto raskalašena mafija. Nepostavljanje akcija. Kretnja igrača. Parsonsova rješenja. Delaliceva silovanja. Halilovicevi ziceri. West ko igrač na terminu na Breci. Kovacevic, Zubac i Salic diskutabilno i ABA 1 igrači.
Potrošiš tolike parusine i imaš ovakvu ekipu i trenera. Damjanovic, Barbarez i Piksi. Ojebine teške. Mili Vanili je mala prevara od gore pobrojanih. Ali kakav narod takva politika. Kakva politika takva država. I sve to se odražava i na sport.
Ovo je odron košarka. Tranzicijska odbrana katastrofa. Odbrana jedan na jedan odron. Na postavljeni protivnički napad ostavljaš igrače Mege da se ispucavaju.
Napadački uz playeve kakve ima Bosna, Parsons i West. Ooooooooooo… bruka. Isto raskalašena mafija. Nepostavljanje akcija. Kretnja igrača. Parsonsova rješenja. Delaliceva silovanja. Halilovicevi ziceri. West ko igrač na terminu na Breci. Kovacevic, Zubac i Salic diskutabilno i ABA 1 igrači.
Potrošiš tolike parusine i imaš ovakvu ekipu i trenera. Damjanovic, Barbarez i Piksi. Ojebine teške. Mili Vanili je mala prevara od gore pobrojanih. Ali kakav narod takva politika. Kakva politika takva država. I sve to se odražava i na sport.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.