KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Obje ekipe bezveze,ali Mega ima srece sto ima za protivnika slabiju ekipu od sebe,a i oni su slabi.
Neuigrana Bosna, dosta je tu novih igrača. Ovi mlada, poletna ekipa na svom terenu.
Pritom se prvi put nakon 15-16 godina kao klub na ovom nivou.
Biće to bolje u nastavku sezone.
Pritom se prvi put nakon 15-16 godina kao klub na ovom nivou.
Biće to bolje u nastavku sezone.
-
- Kontakt:
Ja sam ocekivao vise od Bosne. Ova ekipa je,blago receno, goli qrac. Nemas centre,nemas playmakera, odbrana goli qrac.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Samo da ne ode 20+ .. raspad
Dokaz koliko nam igraca fali za opstanak bukvalno ..
Centra nigdje, playmaker ??
Dokaz koliko nam igraca fali za opstanak bukvalno ..
Centra nigdje, playmaker ??
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 12 okt 2025, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro neko rece isto raspustena banda u ovom timu nema nikakve hijerarhije ne zna se poziicja u ekipi apsolutno nikoga
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo će biti grčevita borba za opstanak
-
- Kontakt:
Joesaar na ekskurziji…. Danas sami sebe pobjedili
Mega igra sa igracima koji su rođeni između 2005 i 2008 godine. Jedan je 2001 i jedan 2003 godiste...Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:43Obje ekipe bezveze,ali Mega ima srece sto ima za protivnika slabiju ekipu od sebe,a i oni su slabi.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Najbolji su ovi koji nakon jedne utakmice sude, bez da su pratili pripreme i da znaju kako se ko pokazao.
Najveći problem danas je odbrana i nemogućnost da se iskoriste padovi protivnika.
Bosna je daleko iznad najslabijih ekipa ABA lige i sigurno neće ispasti osim ako ne prestanu plaćati igrače. Dajte malo ljudi.
Najveći problem danas je odbrana i nemogućnost da se iskoriste padovi protivnika.
Bosna je daleko iznad najslabijih ekipa ABA lige i sigurno neće ispasti osim ako ne prestanu plaćati igrače. Dajte malo ljudi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bit će ovo dovoljno za opstanak, ali ništa specijalno. Nemamo centra, neodlučni pri šutu za 3, vidiš po fizičkoj gradji ovih plejeva i dugim čarapama da su šlageri. Medjutim, vrhunski pozitivna stvar da uopšte igramo ABU
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
E cuj borba za opstanak 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Previse očekujete, realno je u ovoj grupi da bude pozicija 6 . Bolji smo od Beča i Ilirije tu će biti negdje s Megom i Zadar a ostali su bolji. To je realnost, a ukupno to je negdje pozicija 13 siguran opstanak.
-
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda Mege,kad Bosna igra ovakvu odbranu I promasuje ciste suteve i ne zasluzuju bolje.
S ovakvom igrom zagarantovano zadnje mjesto
S ovakvom igrom zagarantovano zadnje mjesto
Otrežnjenje i bolno spuštanje na zemlju
Ono kad ti je Delalic glavni igrac i kad on rjesava sve napade u kljucnim minutama 

Mega je ekipa sa dugim kontinuitetom jacih takmicenja. Bosna sakupljena prije 2mj.
Ali bez obzira, ovu odbranu koji igra Bosna je skandalozno. Ispucavaju im se ljudi kako hoce i zele.
Bosni treba duzi kontinuitet i BOLJE VODJENJE.
Ali bez obzira, ovu odbranu koji igra Bosna je skandalozno. Ispucavaju im se ljudi kako hoce i zele.
Bosni treba duzi kontinuitet i BOLJE VODJENJE.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 12 okt 2025, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
-
- Kontakt:
Sta ih imam gledati ,treba da ih bude sram. Razvaljuju ih djeca od 18,19 godina koja igraju za stan i hranu,stipendije. Sta imam gledati invalide Westa,Personsa,Salica,Halilovica,Delalica.... Trebaju vratiti plate ,mater im j3bem preplacenu. Ovo su djeca od 18 godina,strpali ti 100 poena.
Zadnja izmjena: Mocvara1991, dana/u 12 okt 2025, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ima ovdje igraca koji su tu od ranije i za koje se samo potvrdilo da nisu kvalitet za ABA ligu... Ovo sad sto gledamo je ogledalo priprema.kovacic je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:48Najbolji su ovi koji nakon jedne utakmice sude, bez da su pratili pripreme i da znaju kako se ko pokazao.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Djulovic ko Karl Malone
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
A vidim da su mladi igraci i ponadao sam se da Bosna moze to iskoristiti ali sta ocekivati od ekipe koja ne igra odbranu.rishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:47Mega igra sa igracima koji su rođeni između 2005 i 2008 godine. Jedan je 2001 i jedan 2003 godiste...Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:43Obje ekipe bezveze,ali Mega ima srece sto ima za protivnika slabiju ekipu od sebe,a i oni su slabi.
Ako je Mega izgubila od Cedevite sa onoliko visokom razlikom,onda ce Bosna dozivjeti katastrofe od jacih klubova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.