KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Hoće li igrati Miki i Joesar?
Megu sam gledao prošlo kolo, sve im djeca u rosteru, ne znam je li ih Miško pojačao u ovih sedam dana ali nekako djeluje da bi ovo danas trebali, da ne kažem morali, dobiti.
Megu sam gledao prošlo kolo, sve im djeca u rosteru, ne znam je li ih Miško pojačao u ovih sedam dana ali nekako djeluje da bi ovo danas trebali, da ne kažem morali, dobiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rekose da je spreman Miki,na estonca kao da su svi zaboraivli nit ko prica o njemu nit ga spominje.Valjalo bi da budu obojica spremni znaci manje minuta za osovinu Salic Zubac Kovacevic.Iako da ne grijesim dusu Kovacevic je odlican bio na pripremama i u europa cupu
Nadam se da si upravu, doduše Miki je imao dugu pauzu pa i ne očekujem nešto puno od njega, ali valjalo bi da igra jer baš nam treba petica.MElloo je napisao/la: ↑12 okt 2025, 11:28Rekose da je spreman Miki,na estonca kao da su svi zaboraivli nit ko prica o njemu nit ga spominje.Valjalo bi da budu obojica spremni znaci manje minuta za osovinu Salic Zubac Kovacevic.Iako da ne grijesim dusu Kovacevic je odlican bio na pripremama i u europa cupu
Kovačević može dati ruke, a ja eto čekam da vidim Đoku kao rezervnog centra sa doziranom minutažom. Možda to ne bi izgledalo tako katastrofalno, barem bi bio limitiran minutama u tom smislu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Obojica su u rosteru za danas, nadati se da ce i igrati.
Hvala Allahu da smo i ovaj dan konacno docekali.
Btw, u Megi nema Markovica koji je lider ekipe, a ima Marko Lukovic koji ih je nedavno pojacao, ali kao asistent generalnog menadzera (ili kakvu vec funkciju ima).
Hvala Allahu da smo i ovaj dan konacno docekali.

Btw, u Megi nema Markovica koji je lider ekipe, a ima Marko Lukovic koji ih je nedavno pojacao, ali kao asistent generalnog menadzera (ili kakvu vec funkciju ima).

neko link?
- Hrammm1921
- Kontakt:
Koja Arena prenosi? 1?
Idu Edin i Kole u ABA nakon 3 godine 

Na hajr 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sretno momci!
Edin na Areni
Sretno KK Bosna 

- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sretno momci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima li neki link?
Nema mi Arena u vikendici
Nema mi Arena u vikendici

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Čim Atić ovako uđe u utakmicu , dobijamo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Oj termina jbo te kralj, da ne uđoh na temu ne bi ni skontao da igraju sad, znao sam samo da je nedjelja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Losa odbrana zasad bas
-
- Kontakt:
Odbrana mora biti bolja
- Hrammm1921
- Kontakt:
Atic doktorski igra
Bravo sad odlicne minute ja obe strane
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.