Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amir Hadziahmetovic
Ako nastavi dobro igrati u Hull-u, bice sramota da ne bude na spisku za novembarske meceve, pa makar na onom dodatnom. Ne garantujem da ce donijeti prevagu, ali sigurno ima mjesta u ovom trenutnom rosteru u veznom redu
Nestvarno je da pozivaš nekog debila iz raspalog AiKa a da lika iz Championshipa ne pozivaš. 

Ma u pravi si, sigurno da nam treba takav igrac al nije bas da je neki izbor, mozda im je cilj bio Jankovic ili onaj Vitaly stvarno ne znam ??DeeWa je napisao/la: ↑11 okt 2025, 11:36Ja lično ne prizivam nikoga. Ali isto tako smatram da je trebao tražiti sa skautima igrača koji zna zadržati loptu, koji zna dati pas i kojeg nije strah da proba nešto kreirati. Ne treba biti strijelac. Dovoljno je da asistira. Ja bih takvog lika pokušao isprobati čak i da igra u našoj bosanskoj ligi ako nema nigdje na cijelom svijetu niti jedan jedini Bosanac koji je takvog profila.GG3 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 10:08
Pa to i jeste poenta svega kod nas, eto vas nekoliko sad priziva Amira, ima ih par koji bi Huseinbasica, da nema Tahirovica neki bi njega prizivali, neki su za Sunjica, Nodi bi Šošića, ako neki igrac odigra dvije dobre utakmice za Klub kod nas bi morao odmah igrat u 11
Imali smo u zadnje vrijeme toliko prilika za to. Dvije utakmice sa San marinom, Slovenija, pa sad i Malta. Znači imao je 4 utakmice da isproba barem dvojicu po dva meča i da vidi pravo stanje. Možda bi neko bio i otkrovljenje.
Uigravati se može kada ti imaš čitav kostur ekipe i kada si zadovoljan sa svim pozicijama. Ovakav profil igrača koje mi trenutno koristimo i da uigravamo 50 utakmica, apsolutno ništa neće promijeniti što se tiče posjeda i kreiranja akcija.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sigurno da jeste bio cilj jer oni bi to mogli uraditi. Ali istovremeno ako vidiš da je tu zastoj onda tražiš dalje. Ne gubis vrijeme i utakmice tako što nekog iščekuješ nego tražiš alternative. Od početka se znalo da će za Janelta trebati mnogo vremena čak i da se to uspije odraditi, a plus je i povrijeđen bio mjesecima. Tako da nije se šta imalo čekati na njega. Sa Jankovicem je malo drugačija situacija ali opet su mogli pokušati pronaći barem još jednu alternativu.
Ovdje je najveći problem što selektor tu ne vidi veliki problem. On je rekao da smo dobro igrali utakmice iako statistički gledano nismo maltene niti jednu utakmicu ni zaslužili pobijediti osim San Marina.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Svakakvih je igrača prošlo kroz reprezentaciju, ali ovaj je na mene ostavio utisak ubjedljivo najlošijeg.
Njegova predstava protiv Slovačke u gostima je najlošija igra jednog veznog igrača koju sam ikada vidio. Ono se ne može zaboraviti. A bukvalno je to utakmica koja ga trebala profilirati u najvažnijeg veznog igrača reprezentacije u post Pjanić eri.
Njegova predstava protiv Slovačke u gostima je najlošija igra jednog veznog igrača koju sam ikada vidio. Ono se ne može zaboraviti. A bukvalno je to utakmica koja ga trebala profilirati u najvažnijeg veznog igrača reprezentacije u post Pjanić eri.
-
- Kontakt:
I danas je u prvih 11
- NerminFatic
- Kontakt:
Neka pogledaju ovi shupci sto se rugaju Amiru da je najgori u historiji reprezentacije kako fino dijeli lopte i dobro pokriva teren danas protiv Birminghama. Vode 2:1 u gostima i bolji su.
Amir je vec igrao za reprezentaciju i ja se ne sjecam da je odigrao i jednu dobru utakmicu,ako cemo po nekoj logici sto ovdje citam,on nema mjesta u nekoj usranoj Turskoj ligi,kako ono pisu Sporovi i tako nest a jest on spor,on je meni tip Stilica koji zna sve sa loptom ali sporo to radi za moderni fudbal,i ja ne vidim isto po cemu je bolji Championship od Njemacke cvajte koji ovdje isto citam ismijavaju.A pozvati ga samo da bi bio medju 25 i po potrebi neki 22 igrac po meni je bolje pozvat onda Emina Kujovica i Niku Kovaca naravno cim zaigraju za prvi tim,nadam se da su njih dvojica buducnost kao i Kospo sa vec dokazanim Kerimom i Tarikom pa i sa Barjaktarem i ako ako bi Licina iz Bajerna pristao da igra za BiH svi bi zaboravili Barjaktarevica jer ono sto sam ja gledao Licina je veci i bolji dribler a to neke ocito pali i pisu o Esmiru kao da je Maradona
Totalno drugaciji tip od Stilica. Amir je radilica, Stilic je magija.Roki50 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 17:52Amir je vec igrao za reprezentaciju i ja se ne sjecam da je odigrao i jednu dobru utakmicu,ako cemo po nekoj logici sto ovdje citam,on nema mjesta u nekoj usranoj Turskoj ligi,kako ono pisu Sporovi i tako nest a jest on spor,on je meni tip Stilica koji zna sve sa loptom ali sporo to radi za moderni fudbal,i ja ne vidim isto po cemu je bolji Championship od Njemacke cvajte koji ovdje isto citam ismijavaju.A pozvati ga samo da bi bio medju 25 i po potrebi neki 22 igrac po meni je bolje pozvat onda Emina Kujovica i Niku Kovaca naravno cim zaigraju za prvi tim,nadam se da su njih dvojica buducnost kao i Kospo sa vec dokazanim Kerimom i Tarikom pa i sa Barjaktarem i ako ako bi Licina iz Bajerna pristao da igra za BiH svi bi zaboravili Barjaktarevica jer ono sto sam ja gledao Licina je veci i bolji dribler a to neke ocito pali i pisu o Esmiru kao da je Maradona
Al je opet bolji od svakog veznjaka koji je trenutno na spisku.

Ma bolji Besirevic iz Aika.
Ja sam stvarno bio razocaran Amirovim partijama prije 2g kada je rasturao u Besiktasu ,a u rep nije mogao maknuti medjutim sobzirom u kakvom nam je stanju vezni red i,da evo vec 6 utakmica pocinje u prvih 11 i to po 60-70 minuta svakako da mora dobiti poziv
-
- Kontakt:
U fazi napada je mozda i ok zna on lopte medjutim fali mu defanziva, zilavodt, snaga i radni kspacitet na vecem nivoi. Ovi momci koji su u repki i ovakvi su masine za njega. Medjutim mozda mu se desi neki preporod u sadasnjem timu u svakom slucajubga treba pratit. Al istovremeno ne bi trosio puno vremena na njega.
Primjecujem da dosta Raje ovo pise Ali Niko da uzme u obzir cinjenicu da on u repci nikad nikad Nije igrao svojim prirodnu ulogu TJ deep-lying playmaker-defensive mid.u besiktasu je igrao upravo to. Svaku utakmicu za repku je igrao box to box veznjaka jer je amirova uloga bila rezervisana za pjanica. On Nije box to box veznjak niti je ikad bio. Cak je I tu imao dobrih tekmi npr 2x protiv francuske I neke koje su fakat kriminalne npr protiv slovacke.zgembo89 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:17Ja sam stvarno bio razocaran Amirovim partijama prije 2g kada je rasturao u Besiktasu ,a u rep nije mogao maknuti medjutim sobzirom u kakvom nam je stanju vezni red i,da evo vec 6 utakmica pocinje u prvih 11 i to po 60-70 minuta svakako da mora dobiti poziv
Stavi ga da igra prirodnu ulogu umjesto sunjica Ali sa trojicom pozada, I vidjet ces razlike. On je tip igraca kojem treba lopta u nogama da bi funkcionisao. Trkacki je isto dobar jer da Nije ne bi bio standardan u ligi kojoj je trcanje I fizicka sprema middle name.
Uparis ga sa gigovicem u sredini, a iza njih Adrian, Dennis I Tarik. Po stranama karic( dok SE kola neoporavi) I dedic343 sistem I mi bi proigrali jer nas ne bi svaka guba mogla nadigrati u sredini jer bi im Bilo Puno teze pravit presing kad imas u sredini I pozada igrace Koji znaju prenijeti loptu I uputiti dobar pas naprijed.
Ali kod gluperde barbe igraju tri igraca operisana od toga I onda SE cudimo sto nas svaka profesionalna ekipa nadigra na sredini a najgoroj ekipi na svijetu jedva zabijemo gol.
Najgore je sto barba kao I njegovi prethodnici ponavlja jedne te iste greske I ne vidi gdje je problem. Ko da gledam da CE sunjica , katica I mujakica stavit protiv austrije a mi necemo centra moci preci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.