Coolpanda24 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 20:43
DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2025, 19:48
Coolpanda24 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 19:28
Joj ne volim što je u pisanoj formi, volim da mu vidim facu kad daje odgovore na pitanja
Smiješni odgovori, znao je ranije po imenima prozivati ko je podbacio, a sad ne do Bog reć’ Tahirović se nije sastavio s loptom ili Gigović.
Sve sam pretrazio, nema nigdje videa. Nadao sam se novom okrsaju sa Eldarom
Evo ga

Nema Eldara, rekao je da ne ide na Maltu. Izgleda samo ovi sa rep.ba portala i po glasu, čini mi se da je Sanel iz Oslobođenja tu.
Koliko covjek laze, mulja, prevrce, izvrce, zamjenjuje teze a da nema Niko da ga prozove I jasno mu pitanjem pokaze da Ono sto prica I Ono sto SE desava u praksi su dvije potpuno razlicite stvari.kad Sam mislio da od rukfasa ne moze gore ovaj balvan me svakim danom uvjerava u suprotno.
Prica o tome da pravi I gradi ekipu za euro 2028. Pa kako je moguce onda da pozive dobijaju igraci Koji imaju 32 godine I vrh karijere im je svedska liga( besirevicu je ovo tek prva sezona u aiku gdje je standardan, prosle godine je sjedio na klupi). 2028me taj igrac ce imati 35 godina I vjerovatno vise nece biti ni za svedska lige. Isto vazi I za ove poluamatere iz hnl.
Radeljic ce za 3 godine imati 31 godinu I igrat ce max u nekom kuratzsporu. Mujakic bolje od fenjeras kuratzpora nemoze ni na prirodnoj poziciji a kamo li na neprirodnoj tj lb.
Menalo je vise klupiran nego sto igra u rijeci zapravo je tek od nedavno poceo dobijati sansu u prvoj postavi gdje redovno biva zamjenjen nakon sat vremena. Imat ce tad 32 godine a bolje od hnl tesko da moze pogotovo jer uopste ne dominira u hnl cak je I omerovic logicniji poziv od njega.
Sunjic- karijera ide silaznom putanjom I nakon kipra ide povratak u hnl ili nasu ligu.
Hajra- 31 godinu imati ce 34 2028 max ce igrati I tada u kadimpasi. Bolje do sada je mozda I mogao Ali nije htio/zelio. Nakon povrede slijedi povratak u nasu ligu.
Omerovic- max karijere kuratzspor. Daj boze da Sam u krivu. Cim SE proda zavrsit ce ko kulasin tj Nikad ga nece ni pozvati.
Dzeki je ovo zadnja sezona, tabak ce imati 34 godine, bazdar daj boze da bude sta od njega, kulenovica isto.
Je li ovaj debil fakat do te mjere operisan od realnosti da misli da ce SA ovom igracima na euro 2028me? Ako ovi igraci nece biti tu 2028, zasto ih onda poziva sad I trosi bezveze pozive na njih? Zar nije logicnije uigravati nekog mladzeg I talentovanijeg npr mahmic, Niko kovac itd? Ili neko ko jos nije na vrhuncu a igra na ozbiljnom Nivou Koji ovi gore navedeni igraci nece ni u snu dokuciti..naravno mislim na karica I hadziahmetovica.
Arjan malic Koji je stoper dok nije bio standardan u sturmu dobijao je poziv da u repci igra beka Koji mu je neprirodna pozicija a karic Koji je u tom istom sturmu standardan, I igra poziciju na kojoj smo deficitirani ne dobija poziv u situaciji gdje nemas nijednog lijevog beka.
Prica lik o neiskustvu.. kao primili golove protiv kipra zbog neiskustva. Pa retardu debilni da si imao karica I hadziahmetovica na terenu ne bi ti se desilo da te za klasu slabija ekipa dominira kao pepova Barcelona. Kad si vidio da mujakic nemoze igrati beka( sta treba vise da SE desi da to uvidis)zasto nisi presaltao na 352 sistem prebacio memica lijevo a alajbega pomjerio na 10tku.
Znate sta je najgore u svemu, mujakic ce vjerovatno protiv malte biti starter iako nemoze igrati protiv rumunije a garantujem vam da ce naci nacina da ga stavi protiv austrije, imala ta utakmica rezultatski znacaj ili ne.
Ovaj covjek je zalutao u ovaj posao, bukvalno profil covjeka kakav odgovara srbima I hdzeu. Bahat, brezobrezan, prevrtljiv, odvratan, primitivan a teska neznalica Koji nije ni svjestan koliko ne zna. Bukvalno fudbalski konakovic I niksic