Rumunija vs Austrija 12.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Rumunija vs Austrija 12.10.
Ajmo analizirat i prognozirat.
Mogu li drakule dobiti baletane?
Kakva je forma, sastavi...
Tri, dva, jedan..
Mogu li drakule dobiti baletane?
Kakva je forma, sastavi...
Tri, dva, jedan..
-
- Kontakt:
Re: Rumunija vs Austrija 12.10.
Austrijannci su ovako išli na bejha, i dobili rutinski.
Alexander Schlager
Konrad Laimer
Philipp Lienhart
David Alaba (C)
Phillipp Mwene
Romano Schmid
Xaver Schlager
Nicolas Seiwald
Marcel Sabitzer
Michael Gregoritsca
Chris Baumgartner
Alexander Schlager
Konrad Laimer
Philipp Lienhart
David Alaba (C)
Phillipp Mwene
Romano Schmid
Xaver Schlager
Nicolas Seiwald
Marcel Sabitzer
Michael Gregoritsca
Chris Baumgartner
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad bi nekim cudom Austria izgubila sutra, vratili bi se u igru za prvo mjesto.
Ali cudi me velika kvota na Austriu 1.75 a dosta su bolji, jos Rumuni vec imaju osiguran baraz.
Mozda Austrianci nisu u punom sastavu?
Ali cudi me velika kvota na Austriu 1.75 a dosta su bolji, jos Rumuni vec imaju osiguran baraz.
Mozda Austrianci nisu u punom sastavu?
Nebitna utakmica za nas osim u matematičkoj teoriji.
Ici ce Rumuni sigurno na pobjedu, a iskreno tesko da ce to ostvariti. Pogotovo nakon ovog blijedog izdanja protiv Moldavije prije par dana (pobjeda 2-1), ali je realno to bilo poprilicno lose. Iskreno, ja bih vise volio da Rumuni pobijede, pa da novembar bude taj koji odlucuje (nase dvije pobjede i na svjetskom smo). Djeluje kao naucna fantastika, ali i da odemo u baraz to prakticno isto moramo uraditi - dvije pobjede u par dana. Na kraju krajeva cekaju nas reprezentacije slicnog kvaliteta tamo - ovdje imamo Rumuniju i Austriju, a tamo tipa Srbija i lupam sad Ceska.
-
- Kontakt:
Patrick Wimmer povrijeđen
Golman Schlagrr također
Drugi Schlager također upitan, kao i Alaba.
Golman Schlagrr također
Drugi Schlager također upitan, kao i Alaba.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rangnick je upozorio da Austrija ne smije podcijeniti Rumuniju — rekao je da će morati “učiniti da se naša igra osjeti 95 min.
Izjavio je da je već u četvrtak definitivno odlučio početni sastav – da eksperimenata neće biti.
On ističe da Rumunija zna igrati loptom iz pozadine i da ne smiju dati prostor i vrijeme da Razgranaju igru.
Rangnick je također rekao da, zbog povrede Xavera Schlagera, neće forsirati ga da igra.
Izjavio je da je već u četvrtak definitivno odlučio početni sastav – da eksperimenata neće biti.
On ističe da Rumunija zna igrati loptom iz pozadine i da ne smiju dati prostor i vrijeme da Razgranaju igru.
Rangnick je također rekao da, zbog povrede Xavera Schlagera, neće forsirati ga da igra.
Ako bude x i mi uzmemo Rumuniju ja vjerujem da ce se raja nahajpat da cemo u zadnjem kolu dobit Austriju 7-8 razlike ili koliko vec bude trebalo. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bolje da Austrija dobije i Rumunji otpadnu za baraž
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
U pred-tekstovima za utakmicu Rumuni ističu da je kod kuće “must win” meč — da su pod pritiskom da maksimalno rizikuju. (analitički tekstovi to navode)
-
- Kontakt:
Rumuni su već u baražu kroz ligu nacija.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 20:33Bolje da Austrija dobije i Rumunji otpadnu za baraž
Koji je onda njihov motiv ovdje uopšte?
ako odu kroz ligu nacija u baraz dobijaju daleko teze protivnike:Italija turska ukrajina velsFerdinandF je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:06Rumuni su već u baražu kroz ligu nacija.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 20:33Bolje da Austrija dobije i Rumunji otpadnu za baraž
a ako odu kao drugoplasirani grupe idu na nekog od srbija ceska poljska skotska svedska...
i vece su im sanse sa budu domacini
-
- Kontakt:
To za domaćinstvo uredu, ali protivnici su svi bara barazikerrz21 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:23ako odu kroz ligu nacija u baraz dobijaju daleko teze protivnike:Italija turska ukrajina velsFerdinandF je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:06Rumuni su već u baražu kroz ligu nacija.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 20:33Bolje da Austrija dobije i Rumunji otpadnu za baraž
a ako odu kao drugoplasirani grupe idu na nekog od srbija ceska poljska skotska svedska...
i vece su im sanse sa budu domacini
-
- Kontakt:
Dobro, to je bila prijateljska, ali nesto mi se pari da bi ohmogli okrenuti.Confiance je napisao/la: ↑11 okt 2025, 19:13Ici ce Rumuni sigurno na pobjedu, a iskreno tesko da ce to ostvariti. Pogotovo nakon ovog blijedog izdanja protiv Moldavije prije par dana (pobjeda 2-1), ali je realno to bilo poprilicno lose. Iskreno, ja bih vise volio da Rumuni pobijede, pa da novembar bude taj koji odlucuje (nase dvije pobjede i na svjetskom smo). Djeluje kao naucna fantastika, ali i da odemo u baraz to prakticno isto moramo uraditi - dvije pobjede u par dana. Na kraju krajeva cekaju nas reprezentacije slicnog kvaliteta tamo - ovdje imamo Rumuniju i Austriju, a tamo tipa Srbija i lupam sad Ceska.
-
- Kontakt:
Na playstationu na fifi, s pretpostavljenim sastavima, Austrija dobila 0-1, golom u 82. minuti.
navijam za rumune da imamo baraz u novembru!
zasto cekati mart:-)
zasto cekati mart:-)
-
- Kontakt:
Meni je neko na forumu odgovorio da je baraz jedna utakmica i ko dobije ide na svjetsko. A procitao sam i da se igraju kao polufinala,pa pobjednici igraju za svjetsko. Sta je pravilno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.