Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Polako postaje novi Miralem Pjanic.
Gusio se
Gusio se
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Lutko moja da on ima 1/5 kvaliteta pjanica bio bi igracina
Pjanic je imao bezbroj maestralnih partija, ovaj je u rangu Cipetica, a i Cipetic je imao zapazen prodor protiv Sjeverne Irske u barazu za razliku od ove ojebine
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nek je izbušio rupe na štucnama, vidio na televiziji po EPL i od onih južnoameričkih tokmaka u Benfici. Pametnije bi mu bilo da se defanzivnoj igri malo posveti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Sramota je da je mujakic jucer u prvom poluvremenu bio ofanzivno bolji od njega.
Odigrao 3 dobre tekme u Benfici i lagano nestaje?
Slično se desilo u Marseilleu...

Slično se desilo u Marseilleu...

- Goalgetter
- Kontakt:
Izuzetno los u zadnjim utakmicama za reprezentaciju.
Konacno ima i skim igrati desno (Memic) ali on od toga uopste do sada nije uspio profitirati, nazad nesiguran, naprijed bez ikakve ideje.
Konacno ima i skim igrati desno (Memic) ali on od toga uopste do sada nije uspio profitirati, nazad nesiguran, naprijed bez ikakve ideje.
- Maroon1946
- Kontakt:
Puno puno on treba uraditi i za repku i za klub da moze u istu recenicu sa Miretom
Ponavjam nit ga treba klupirat niti imamo zamjenu ali treba znati da igra lose za repku. Mozda se konacn malo trzne jer imam osjecaj da on smartra da dobro igra radi popularnost medju navijacima. Za njega se iz nekog razloga veze neka extra borba ali ja to u vecnini utakmica nisam vidio.
-
- Kontakt:
Ma veliki je problem njega i memica staviti na jednu stranu. Slicne kretnje imaju i obicno se duplaju. I u ovoj tekmi je bio bolji kada je bajraktar usao jer amar zivi od toga da protrci po boku i dobije loptu a Memic nije igrac koji ce stati na loptu nego je slican amaru.Goalgetter je napisao/la: ↑11 okt 2025, 06:13Izuzetno los u zadnjim utakmicama za reprezentaciju.
Ja opet ponavljam, nebitno s kim igrao na strani, sramota je da je Mujakic u prvom poluvremenu bio ofanzivno bolji od njega.
Zato sto ovaj forum favorizuje igrace iz dijaspore. Garantujem i taj Karic da je krenuo iz nase lige pljuvalo bi ga se vise nego Mujakica iako je ovaj sasvim korektan na neprirodnoj poziciji.BosPos je napisao/la: ↑11 okt 2025, 10:23Ponavjam nit ga treba klupirat niti imamo zamjenu ali treba znati da igra lose za repku. Mozda se konacn malo trzne jer imam osjecaj da on smartra da dobro igra radi popularnost medju navijacima. Za njega se iz nekog razloga veze neka extra borba ali ja to u vecnini utakmica nisam vidio.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A sad da ih pitas sto ga pljujete, to jest zbog kojeg meca, niko veze ne bi imao. Sasvim korekat s obzirom na mogucnosti.Kaunas je napisao/la: ↑11 okt 2025, 12:58Zato sto ovaj forum favorizuje igrace iz dijaspore. Garantujem i taj Karic da je krenuo iz nase lige pljuvalo bi ga se vise nego Mujakica iako je ovaj sasvim korektan na neprirodnoj poziciji.BosPos je napisao/la: ↑11 okt 2025, 10:23Ponavjam nit ga treba klupirat niti imamo zamjenu ali treba znati da igra lose za repku. Mozda se konacn malo trzne jer imam osjecaj da on smartra da dobro igra radi popularnost medju navijacima. Za njega se iz nekog razloga veze neka extra borba ali ja to u vecnini utakmica nisam vidio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bas je Mujakic solidan. Protiv Austrije asistencija za Austrijance. Ovaj horor protiv Kipra je žalosno i komentarisali. Čak je i selektora bilo sramota pa ga izbacio na poluvremenu.
-
- Kontakt:
Teško da ga je bilo sramota, više se bojao da crveni ne fasuje pa da ostanemo sa 10 igrača.
De vrati video od tog gola Austrije, pa ces vidjeti da je covjek u raskoraku bio kad je izbacivao loptu. Ne bi ti je bolje izbacio ni najbolji odbrambeni igrac. Kod nas kad se uhvati neki igrac, gleda mu se bukvalno svaka losa odluka. Bio je prvo Civic, mada je on opravdano pljuvan bio, sad Mujakic. Ko je naredni pitam se.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Omerovica su popljuvali nakon 7 minuta.DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2025, 13:07De vrati video od tog gola Austrije, pa ces vidjeti da je covjek u raskoraku bio kad je izbacivao loptu. Ne bi ti je bolje izbacio ni najbolji odbrambeni igrac. Kod nas kad se uhvati neki igrac, gleda mu se bukvalno svaka losa odluka. Bio je prvo Civic, mada je on opravdano pljuvan bio, sad Mujakic. Ko je naredni pitam se.

15.10.2013.
Ma gluposti. Prvi ja pljujem kad je neko los, ali iskreno bez nekog posebnog razloga ga pljuju, jer eto moramo imati dezurnog krivca.Kaunas je napisao/la: ↑11 okt 2025, 13:43Omerovica su popljuvali nakon 7 minuta.DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2025, 13:07De vrati video od tog gola Austrije, pa ces vidjeti da je covjek u raskoraku bio kad je izbacivao loptu. Ne bi ti je bolje izbacio ni najbolji odbrambeni igrac. Kod nas kad se uhvati neki igrac, gleda mu se bukvalno svaka losa odluka. Bio je prvo Civic, mada je on opravdano pljuvan bio, sad Mujakic. Ko je naredni pitam se.ustvari pljuvali su ga i prije nego sto je i debitovao al su onda nakon 7 minuta igre konstatovali da je ubleha.
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovaj Kaunas je mućki provokator, da li trolla ili su mu ovi igrači iz dijaspore skinuli kakvu pi.čku, Bog zna, ali ih od početka uzima na zub.
Prvo Ermedin, te panj, kloc, klada, Undav za njega R9 i slično pa ga nema na temi kad Ermedin zabije par golova.
Od početka utakmice sa Kiprom lik je bio uzeo Muharemovića na zub i sve greške drugih igrača njemu stavljao na dušu, a uzdizao Mujakića i prozivao svijet da namjerno spuštaju Mujakića kako bi Tarika uzdigli, pa kad mu jasno dokažeš da ni u jednoj situaciji koju on spominje nije Tarik pogriješio već drugi igrači poput one ofsajd zamke onda nestane također.
Evo sad i Dedića pljuje (zasluženo), i uzdiže Omerovića koji je prosječni HNL-aš, a sjećam se i dobro da ga je branio kad je odigrao najgoru utakmicu našeg jednog reprezentativca u historiji fudbala protiv Mađarske.
Prvo Ermedin, te panj, kloc, klada, Undav za njega R9 i slično pa ga nema na temi kad Ermedin zabije par golova.
Od početka utakmice sa Kiprom lik je bio uzeo Muharemovića na zub i sve greške drugih igrača njemu stavljao na dušu, a uzdizao Mujakića i prozivao svijet da namjerno spuštaju Mujakića kako bi Tarika uzdigli, pa kad mu jasno dokažeš da ni u jednoj situaciji koju on spominje nije Tarik pogriješio već drugi igrači poput one ofsajd zamke onda nestane također.
Evo sad i Dedića pljuje (zasluženo), i uzdiže Omerovića koji je prosječni HNL-aš, a sjećam se i dobro da ga je branio kad je odigrao najgoru utakmicu našeg jednog reprezentativca u historiji fudbala protiv Mađarske.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
100%, recimo Muharemović najdirektniji mogući krivac za drugi gol, ali jednostavno se Tariku još nije niko naklatio na kosti pa nema veze, dešava se. Da je Mujakić ono uradio, ne mogu ni zamisliti reakciju, vjerovatno bi bio otjeran pritiskom. Da se razumijemo, i ne treba igrača kritikovati i tjerati poslije jedne utakmice ili greške, Muharemović je jedan od najvećih potencijala ove generacije, više govorim o razlici kako se neko tretira kad nije simpatičan navijačima, pogotovo ako igra u nekoj ligi koja se ovdje percipira kao nekvalitetna, tj. najčešće HNL i turska liga.DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2025, 13:07De vrati video od tog gola Austrije, pa ces vidjeti da je covjek u raskoraku bio kad je izbacivao loptu. Ne bi ti je bolje izbacio ni najbolji odbrambeni igrac. Kod nas kad se uhvati neki igrac, gleda mu se bukvalno svaka losa odluka. Bio je prvo Civic, mada je on opravdano pljuvan bio, sad Mujakic. Ko je naredni pitam se.
Pa zato smo i u qrcu jer su nam teroristi poput Mujakica solidni. Čuj Mujakic solidan na beku. Pa yebem ti fudbal. Najgore sto i selektor tako razmišlja.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.