Onda sam ja slijep 3x citam ne vidim taj dio nigdje

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Onda sam ja slijep 3x citam ne vidim taj dio nigdje
Jel SDP izgurao tog lika do ove pozicijebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 20:03Aide, je.bem ti sina debila i komplet familiju. DaBogda na aparatima završili i ti i tvoja komplet kriminalna familija. Haram ti svaka marka bila koju si uzeo iz prvo gradskog budžeta, a sad i državnog.
Jašta je nego. On je njihov najodaniji vojnik. Da nije bilo SDP-a sve ove godine, on bi na kiosku danas žvake prodavao. Čitav život i on i njegova komplet familija su na budžetima, niko nema dana radnog staža a da nije na budžetu.
Pardon, nije Halilovic. Nurkic podijelio na profilu od nekog momka post. On je to napisao za Bajica.
A ko je iz Upravnog odbora rekao da ne trebaju dobiti premije ? Sport centar je prenio tu vijestbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 20:03Aide, je.bem ti sina debila i komplet familiju. DaBogda na aparatima završili i ti i tvoja komplet kriminalna familija. Haram ti svaka marka bila koju si uzeo iz prvo gradskog budžeta, a sad i državnog.
Ovo je glupa izjava Nurkica. Ispade selektor tu bio reda radi.Rezultate nisu napravili ni selektor ni Savez, nego ovi momci koji igraju srcem i bez pravih uslova!
Pa nije bas tako.
Izgleda Sinisa Kovacevic iz RSzgembo89 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 21:04A ko je iz Upravnog odbora rekao da ne trebaju dobiti premije ? Sport centar je prenio tu vijestbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 20:03Aide, je.bem ti sina debila i komplet familiju. DaBogda na aparatima završili i ti i tvoja komplet kriminalna familija. Haram ti svaka marka bila koju si uzeo iz prvo gradskog budžeta, a sad i državnog.
Nisu bili u dobrim odnosima nakon one Adisove izjave.Znamo da je Nurk kao djevojcica,zacas se uvrijedi.
Je li tebi Adis uzeo neku djevojku - ako ste priblizna generacija i ako ste zajedno momkovali? Pamtim te od njegovog imenovanja do danas, konstantno si protiv njega. Kad se napravi neki rezultat, ti kao usput nesto i pohvalis, ali ne odstupas od toga da ga blatis. Zaista je tesko objasniti zbog cega je to tako, pa zato pitam da ti nije bio 'suparnik' u momackim danima.
Platite im ti i Nurk poklonjen prolaz grupe od strane Grcke i trinaesto mjesto. Jadno da kmece.
Još te boli pobjeda protiv Gruzije...Masqareda je napisao/la: ↑11 okt 2025, 00:00Platite im ti i Nurk poklonjen prolaz grupe od strane Grcke i trinaesto mjesto. Jadno da kmece.![]()
Ma jok, stariji je on a i tesko je to mogao.Ghuraba je napisao/la: ↑10 okt 2025, 23:49Je li tebi Adis uzeo neku djevojku - ako ste priblizna generacija i ako ste zajedno momkovali? Pamtim te od njegovog imenovanja do danas, konstantno si protiv njega. Kad se napravi neki rezultat, ti kao usput nesto i pohvalis, ali ne odstupas od toga da ga blatis. Zaista je tesko objasniti zbog cega je to tako, pa zato pitam da ti nije bio 'suparnik' u momackim danima.
Mi dugo nismo imali boljeg selektora od Beciragica i pitanje je kad cemo opet imati nekog ko ce nam pruziti ono sto je on - budi siguran u to.