Ulaznicu kupio direktno nan stranici Barcelone, nije kakvo mjesto 36 eura.
Evo par slika od sad. Rade intezivno i navece. Vidi se da su neki ulazi vec zavrseni.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mislim da to ipak nije moguće i da će kapacitet biti najavljenih 105 hiljada
Akustika u dvorani je nevjerovatna. Ima u cosku ova grupica stotinjak, koji stalno navijaju. Imas osjecaj da ih je 2000.jasonstatham je napisao/la: ↑10 okt 2025, 21:39Kad se sjetim kad sam te gore na balkonu plaćao 10, 11 evra. To su bila vremena.
Koliko sam shvatio, Palau će kompletnu srušiti, relocirati par stotina metara i od nule. Za Palau nije vatra jer će igrati u Jordiju cijelo vrijeme, a ta dvorana je šminka prava, izgledom i kapacitetom.
Problem je sto ni Montjuic neće biti dostupan čitavu sezonu. Već su planirani neki drugi događaji na njemu. Znaci pomoćni stadion i veliki gubitci.
Bio sam i ja prije koju sedmicu. Pričao sam sa lokalcima, kao plan je da se završi za 2026 jer će još dosta stvari koje se obnavljaju u gradu biti tada završene. Mada su za stadion sumnjičavi, govore da je bilo dosta fulanja i da su već probijeni rokovi za neke etape koje su se trebale odraditi i ono, više su skloni da će se završiti tek tamo nekad 2027 ili čak 2028.
Ovaj dio oko stadiona je vjerovatno jedini ružan dio Barcelone, groblje odma pored, fakulteti ulicu iznad liče na našeNisamInSajder je napisao/la: ↑11 okt 2025, 04:14Bio sam i ja prije koju sedmicu. Pričao sam sa lokalcima, kao plan je da se završi za 2026 jer će još dosta stvari koje se obnavljaju u gradu biti tada završene. Mada su za stadion sumnjičavi, govore da je bilo dosta fulanja i da su već probijeni rokovi za neke etape koje su se trebale odraditi i ono, više su skloni da će se završiti tek tamo nekad 2027 ili čak 2028.
Pa jest, mislim izvučen je stadion iz tog centra Barcelone, mada ondje je meni sve centarRajaz je napisao/la: ↑11 okt 2025, 11:36Ovaj dio oko stadiona je vjerovatno jedini ružan dio Barcelone, groblje odma pored, fakulteti ulicu iznad liče na našeNisamInSajder je napisao/la: ↑11 okt 2025, 04:14Bio sam i ja prije koju sedmicu. Pričao sam sa lokalcima, kao plan je da se završi za 2026 jer će još dosta stvari koje se obnavljaju u gradu biti tada završene. Mada su za stadion sumnjičavi, govore da je bilo dosta fulanja i da su već probijeni rokovi za neke etape koje su se trebale odraditi i ono, više su skloni da će se završiti tek tamo nekad 2027 ili čak 2028.
Baš odudara od ostatka grada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.