Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Sheyi » 10 okt 2025, 11:36

DamirT je napisao/la:
10 okt 2025, 11:26
Sheyi je napisao/la:
10 okt 2025, 11:21
Bojim se da se Sergej pokazao kao bahat i egocentrican, pored neznanja i neiskustva nece izaci na dobro, ako jos dodamo na to nekvalitet veznih igraca koji su kljucni u reprezentativnom fudbalu sve ide ka tome da se dzaba nadamo nekakvom uspjehu u iducih 2-4 godine. Necemo mi kao na dugme proigrati kad krenu iduce kvalifikacije, moguce da bude i teza grupa jer cemo vrlo vjerovatno biti treci sesir, a oni kupuju vrijeme izgovorima kako se priprema ekipa.
Ma kupuje vrijeme da odradi naredne kvalifikacije i uzme koju pinku od menadzera. Klosar jedan, toliko mi je pao u ocima nakon svega, da mi je Rukfas gospodin naspram njega. Zna i on da nece nista poboljsati u igri jer veze s vezom nema. Isto kao da das nekome ko je tek polozio da vozi bolid Formule 1.
Kad smo kod Rukfasa, evo gostovao jutros, pa da cujemo :)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 okt 2025, 11:37

badboy je napisao/la:
10 okt 2025, 11:13
Kao i obicno, idemo iz krajnosti u krajnost a bez da se realno sagledaju stvari. Od ekipe iz cetvrtog sesira i ocekivanja iz ove grupe u rangu “hajd valjda dobijemo ovaj San Marino” dosli smo do toga da ocekujemo direktan plasman na svjetsko. Halo?? Jesmo li svi dozivjeli kolektivnu amneziju, odradili lobotomiju, ili nas drma opasna sizofrenija. Na svjetsko, direktno ili baraz? S kim? Kako?

Dzeko - Klasa al proslo. Igrac za najvise 20 min ako i toliko. Godine, nazalost to je to.
Alajbegovic/Barjaktarvic - za sad samo potencijal, da su spremni za nesto vise igrali bi vise u svojim klubovima. Igraci koji nadolaze. Od njih bi mogli biti igraci al to cemo znati za godinu , dvije najdalje. Njima dvojici niti jedan selektor, u ovom trenutku ne bi dao vise nego sto im daje Barbarez.
Tahirovic - zar je potrebno komentarisati (ovaj decko za par godina nece vise ni igrat ozbiljan fudbal)
Lijevi bekovi- Mujakic i Burnic ni jedan od njih niti je lijevi bek po vokaciji nit je igrac za reprezentaciju koja ima realnu ambiciju i kvalitet da se kvalifikuje na svjetsko. Mi lijevog beka kad nema Kolasinca ni na mapi nemamo.
Gigovic, Katic, Memic, Sunjic (sve drugorazredni fudbaleri nista vise ni manje po kvalitetu od ovih Kiparskih)
Vasilj, Demirovic, Dedic i Muharemovic, jedini za koje se moze reci da bi mogli imat taj kvalitet igranja za reprezentaciju kalibra svjetskog/evropskog prvenstva.
Ovo sto je na klupi nema potrebe ni komentarisati… isto tako i za ove sto bi kao trebali biti pozvani a nisu.. sve je to u pet deka s ovima koji su tu..
Jel ovo ekipa koja moze da prodje kvalifikacije pa da je selektor bilo ko..
Eto, neka me neko ispravi….
evo da te ispravim, prestani pratiti fudbal dok ti jos nije kasno

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 okt 2025, 11:47

Evo ga Rukfas nam ga nudi :mrgreen:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 okt 2025, 11:50

Sheyi je napisao/la:
10 okt 2025, 11:47
Mogli bi Meša i on zajedno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 10 okt 2025, 11:50

Sheyi je napisao/la:
:tokralju: :rol:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 11:52

Najgore sto bi smislenije izgledali pod njim, nego sto sada izgledamo. Nerealno da za godinu i po dana ti nisi uspio apsolutno nimalo prikazati kako bi zelio da mi igramo i da postepeno makar nesto popravljas u igri.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 okt 2025, 11:55

Šta ćeš ti nuditi dijalog glupane glupi, izmete ljudski. Nema veće hinje ljigave od tebe u cijeloj državi, čudi me kako nisi u politiku otišao jer si rang tih gnjida.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 11:58

Ide novi krug istih legendi za selektorsku poziciju :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 okt 2025, 11:59

kad covjek ovako razmisli mozda je anel na zadnjem okupljanju namjerno slagao za povredu i 3 dana poslije zaigrao za sheffield s obzirom da je vidio kakve se malverzacije rade

ne opravdavam ga za taj potez, trebao je javno izaci i reci kako stoje stvari nije ni svjestan koliko bi ga narod postovao za to, al opet nije ni to lako uraditi ne znam da je ikad iko to skupio muda da uradi, ako nista progovorio je o kriterijima za pozive i igranje u ovom zadnjem intervju

treba dobro sagledati opet sva desavanja oko anela i kockara

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 okt 2025, 12:01

StevieG8 je napisao/la:
10 okt 2025, 11:50
Sheyi je napisao/la:
Mogli bi Meša i on zajedno
Uze mi rijec :rol:
=\_1921_/=

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 10 okt 2025, 12:03

Šteta sto je Eso Radeljaš preselio, on bi bio pravi Selektor. A ovako treba vidjet sa Ramom Isakom, jel mu treći sin ima interes za posao kao selektor reprezentacije BiH. To je jako sposobna familija, garant bi neutralni Ramin sin radio bolji posao od Barbareza.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 okt 2025, 12:03

CAGarfia je napisao/la:
10 okt 2025, 11:55
Šta ćeš ti nuditi dijalog glupane glupi, izmete ljudski. Nema veće hinje ljigave od tebe u cijeloj državi, čudi me kako nisi u politiku otišao jer si rang tih gnjida.
Zamisli kakav je to karakter, luksemburg ga osramotio a i ostali ali on bi se vratio nudio rijesenje :rol: . Kakav konj ovo je bolesno kakvi sportisti zive u ovoj drzavi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 okt 2025, 12:07

bhfanatic14 je napisao/la:
10 okt 2025, 12:03
CAGarfia je napisao/la:
Zamisli kakav je to karakter, luksemburg ga osramotio a i ostali ali on bi se vratio nudio rijesenje :rol: . Kakav konj ovo je bolesno kakvi sportisti zive u ovoj drzavi.
Najgore sto ce se sigurno naci neki lik koji ce reci da bi ga trebalo pozvati :rol:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 10 okt 2025, 12:09

Dok mi ne platimo trenera pravog džaba nama sve, evo Petković odveo Alžir na svjetsko, kad se je nama nudio bio nam preskup...

Alžir platio, Alžir ide na svjetsko. A ti Bosno pati se uz Barbareza...

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 10 okt 2025, 12:10

jasmin10 je napisao/la:
10 okt 2025, 11:29
I kaže zašto dramite zbog menadžerskih igraca jer su tu samo da popune broj. :rol:
Čovjek je došao na poziciju selektora uz ogromnu podršku navijača kao igračka legenda i u nadi da neće biti kao prethodnici sa mešetarenjem i sumnjivim pozivima, ali...

Izgleda da svima dolazi na prvom mjestu lični interes pa onda reprezentacija.

O vođenju utakmice jučer, pogrešnim izmjenama i tajmingu istih u posljednje dvije utakmice protiv Kipra i Austrije je sve napisano dosta puta na ovoj temi, tako da je sve jasno k'o dan.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 okt 2025, 12:10

TheShed je napisao/la:
10 okt 2025, 12:10
jasmin10 je napisao/la:
10 okt 2025, 11:29
I kaže zašto dramite zbog menadžerskih igraca jer su tu samo da popune broj. :rol:
Čovjek je došao na poziciju selektora uz ogromnu podršku navijača kao igračka legenda i u nadi da neće biti kao prethodnici sa mešetarenjem i sumnjivim pozivima, ali...

Izgleda da svima dolazi na prvom mjestu lični interes pa onda reprezentacija.

O vođenju utakmice jučer, pogrešnim izmjenama i tajmingu istih u posljednje dvije utakmice protiv Kipra i Austrije je sve napisano dosta puta na ovoj temi, tako da je sve jasno k'o dan.
Mozda covjek ima kockarskih dugova

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 okt 2025, 12:11

StevieG8 je napisao/la:
10 okt 2025, 12:07
bhfanatic14 je napisao/la:
10 okt 2025, 12:03
CAGarfia je napisao/la:
Najgore sto ce se sigurno naci neki lik koji ce reci da bi ga trebalo pozvati :rol:
Ovi jugosaurusi bas imaju poseban nivo bezobrazluka...valjda im ostalo iz one drzave....Mesha se izbruko s najjacom generacijom i najnormalnije bi opet da bude selektor...ovome ljubitelju RS nije bilo dosta dva puta nego bio bi i 10 ako moze
=\_1921_/=

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 10 okt 2025, 12:12

QUARTERBACK je napisao/la:
10 okt 2025, 11:59
kad covjek ovako razmisli mozda je anel na zadnjem okupljanju namjerno slagao za povredu i 3 dana poslije zaigrao za sheffield s obzirom da je vidio kakve se malverzacije rade

ne opravdavam ga za taj potez, trebao je javno izaci i reci kako stoje stvari nije ni svjestan koliko bi ga narod postovao za to, al opet nije ni to lako uraditi ne znam da je ikad iko to skupio muda da uradi, ako nista progovorio je o kriterijima za pozive i igranje u ovom zadnjem intervju

treba dobro sagledati opet sva desavanja oko anela i kockara
Ahmedhodzic i Husejnbasic ispadose najpametniji

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 10 okt 2025, 12:13

Tek sada kontam Anela i Huseinbasica i u potpunosti ih podrzavam, nadam se da ce ovaj otici, nek ide igrat pokera za fudbalskog trenera nije
nek crknu dusmani, najjaci smo

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2025, 12:16

Možda bi mogli Meša i Vedo zajedno ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordocrveni, Hansestadt, Wisey, zikerrz21 i 44 gosta.