Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ma skonto da na neki fazon moze izmusti sta para. Nema tu covjeka realno. Pljuvao je svakog selektora prije jer on nije izabran, ismijavao preko twitera...sad se ljuti na svako pitanje. Nema pojma o fudbalu, vjerujem da ga i ne zanima to uopste, barem bi se potrudio neke juniore hsv trenirati. Ovako skontao da je neka legenda da ga raja postuje i eto daj da uzmem koju paru. Svjestan da ce mu ovo biti i zadnji ples na klupi bilo koje ekipe onda daj da uzmem sto vise i preko talova. Ovaj nece otici dok svaku pinku koju moze ne ubere. Nema sanse, to je toliko bahato, arogantno, bezobrazno da ce povuci sve za sobom samo da se on iskopelja.
Vrijedja inteligenciju ljudima fali mu 5 igraca demirovic i darijo saric. Lik ne bi ni igrao sigurno a on ga predstavlja kao da je valverde.
Ne znam sta radis onda posao ako smatras da ekipa nije kvalitetna za ciljeve koje navijaci hoce. Bez obzira bili opravdani ili ne. Sve da je malta u pitanju ako navijaci hoce polufinale svjetskog prvenstva ti smatras da ne mogu kazes ljudi nismo na istom fonu necu ja vama biti selektor. A ne kenjas godinama i ismijavas sa strane i onda eto budite realni.
Vrijedja inteligenciju ljudima fali mu 5 igraca demirovic i darijo saric. Lik ne bi ni igrao sigurno a on ga predstavlja kao da je valverde.
Ne znam sta radis onda posao ako smatras da ekipa nije kvalitetna za ciljeve koje navijaci hoce. Bez obzira bili opravdani ili ne. Sve da je malta u pitanju ako navijaci hoce polufinale svjetskog prvenstva ti smatras da ne mogu kazes ljudi nismo na istom fonu necu ja vama biti selektor. A ne kenjas godinama i ismijavas sa strane i onda eto budite realni.
Objasnio si srž problema.JohannWolfgang je napisao/la: ↑10 okt 2025, 10:42Ma skonto da na neki fazon moze izmusti sta para. Nema tu covjeka realno. Pljuvao je svakog selektora prije jer on nije izabran, ismijavao preko twitera...sad se ljuti na svako pitanje. Nema pojma o fudbalu, vjerujem da ga i ne zanima to uopste, barem bi se potrudio neke juniore hsv trenirati. Ovako skontao da je neka legenda da ga raja postuje i eto daj da uzmem koju paru. Svjestan da ce mu ovo biti i zadnji ples na klupi bilo koje ekipe onda daj da uzmem sto vise i preko talova. Ovaj nece otici dok svaku pinku koju moze ne ubere. Nema sanse, to je toliko bahato, arogantno, bezobrazno da ce povuci sve za sobom samo da se on iskopelja.

Ovaj nesretnik je doveden da se smiri Bošnjakistan, dok se na drugoj strani svaki vikend dešavaju oružane pljačke u domaćoj ligi, a sva svita Vicine bratije, "legendi" poput Spahića i sličnih samo šuti, uzima dnevnice, obilazi evropu i guzi lokalne qrve. U toj svoj nesreći, na klupi je apsolutni amater bez ikakvog stručnog znanja. Mislim da ni njima nije jasno odakle nam uopšte ovoliko bodova...
-
- Kontakt:
071 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 10:51Ovaj nesretnik je doveden da se smiri Bošnjakistan, dok se na drugoj strani svaki vikend dešavaju oružane pljačke u domaćoj ligi, a sva svita Vicine bratije, "legendi" poput Spahića i sličnih samo šuti, uzima dnevnice, obilazi evropu i guzi lokalne qrve. U toj svoj nesreći, na klupi je apsolutni amater bez ikakvog stručnog znanja. Mislim da ni njima nije jasno odakle nam uopšte ovoliko bodova...

BravoJohannWolfgang je napisao/la: ↑10 okt 2025, 10:42Ma skonto da na neki fazon moze izmusti sta para. Nema tu covjeka realno. Pljuvao je svakog selektora prije jer on nije izabran, ismijavao preko twitera...sad se ljuti na svako pitanje. Nema pojma o fudbalu, vjerujem da ga i ne zanima to uopste, barem bi se potrudio neke juniore hsv trenirati. Ovako skontao da je neka legenda da ga raja postuje i eto daj da uzmem koju paru. Svjestan da ce mu ovo biti i zadnji ples na klupi bilo koje ekipe onda daj da uzmem sto vise i preko talova. Ovaj nece otici dok svaku pinku koju moze ne ubere. Nema sanse, to je toliko bahato, arogantno, bezobrazno da ce povuci sve za sobom samo da se on iskopelja.

-
- Kontakt:
Meni je nestvarno da Hadziahmetovica nema na spisku nikako, a tu nam bas fali igrac kao sinoc. I dalje je Hull bolja ekipa i da igra europu izbacili bi sve ove osrednje ekipe igraca koji su pozvani tipa AIK. Ne mogu da vjerujem da mjesta nema ni za Tabakovica, mozda sam nesto propustio pa je mozda povrijedjen. Nije mi realno da covjek ne daje priliku za igru napadacu iz bundeslige. Nestvarno je da covjek ne vidi umor Dzeke i koliko meda ne moze poslije 55.minute, isto kao da Sergej nikada fudbal nije igrao. Ne znam sta mu se desava.
Zadnja izmjena: Gomis99, dana/u 10 okt 2025, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tabaković je pozvan, bio je na klupi.Gomis99 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:08Meni je nestvarno da Hadziahmetovica nema na spisku nikako, a tu nam bas fali igrac kao sinoc. I dalje je Hull bolja ekipa i da igra europu izbacili bi sve ove osrednje ekipe igraca koji su pozvani tipa AIK. Ne mogu da vjerujem da mjesta nema ni za Tabakovica, mozda sam nesto propustio pa je mozda povrijedjen i zato nije pozvan. Nije mi realno da covjek ne zove napadaca iz bundeslige. Nestvarno jeda covjek ne vidi umor Dzeke i koliko meda ne moze poslije 55.minute, isto kao da Sergej nikada fudbal nije igrao. Ne znam sta mu se desava.
-
- Kontakt:
Sergeja je postavio Vico jer je znao da ovaj nema pojma o trenerskom poslu i da će ga navijači reprezentacije popljuvati gore nego što je on pljuvao Vicu preko Twittera. U suštini, Vico ga je uzeo kao levata da mu se “osveti” za one prozivke i da zadovolji Bošnjakistan, samo što ovaj to ne shvata i misli da je stručnjak. Ide i ruku pod ruku da selektor bez IKAKVOG prethodnog trenerskog iskustva zove u reprezentaciju fudbalera bez minute seniorskog klupskog takmičarskog fudbala, i onda se pitamo zašto je ovako.
Prvo treba početi od zabrane obilaska sarajevskih kafana i restorana i pripreme voditi u trening kampu Saveza u Zenici koji ima sve potrebne uslove za ono što bi trebao biti cilj reprezentativnog okupljanja, a to je uigravanje ekipe. Nažalost, to ne može proći jer ćevapi kod Bešlića nisu kao dobri kao biftek kod Seje, a i veći je izbor kafana i nargila barova u Sarajevu. Sjećam se da je bilo slika Pjanića iz provoda noć ili dvije pred utakmicu sa Finskom u Zenici, a i Džeko je znao svraćati po kafanama sa svojim haverima ili do Baščaršije na hamburger. Da su to radili po klubovima u kojima su nekad igrali, bili bi kaženjeni toliko da bi im to bio daleko najskuplji provod u životu. Pored toga, igrački kvalitet reprezentacije nije ni blizu Ćirine i Papetove generacije da se nedostatak discipline može nadomjestiti kvalitetom.
Barbarez kao trener je kao neki političar populista i tu priča završava, a ima ego kao da je Ancelotti.
Prvo treba početi od zabrane obilaska sarajevskih kafana i restorana i pripreme voditi u trening kampu Saveza u Zenici koji ima sve potrebne uslove za ono što bi trebao biti cilj reprezentativnog okupljanja, a to je uigravanje ekipe. Nažalost, to ne može proći jer ćevapi kod Bešlića nisu kao dobri kao biftek kod Seje, a i veći je izbor kafana i nargila barova u Sarajevu. Sjećam se da je bilo slika Pjanića iz provoda noć ili dvije pred utakmicu sa Finskom u Zenici, a i Džeko je znao svraćati po kafanama sa svojim haverima ili do Baščaršije na hamburger. Da su to radili po klubovima u kojima su nekad igrali, bili bi kaženjeni toliko da bi im to bio daleko najskuplji provod u životu. Pored toga, igrački kvalitet reprezentacije nije ni blizu Ćirine i Papetove generacije da se nedostatak discipline može nadomjestiti kvalitetom.
Barbarez kao trener je kao neki političar populista i tu priča završava, a ima ego kao da je Ancelotti.
Imal gdje Hurema, Peruna i one trece neznalice?!
Znal se gdje su?
Sergej je uzjaho a sjahati nije lud.
150 dana djabnih putovanja godisnje, solidna plata, odgovornost nula. 2 pobjede u 2 godine ako ne računamo San Marino. Kultura u intervjuima ravna kenjcu, tovaru.
Znal se gdje su?
Sergej je uzjaho a sjahati nije lud.
150 dana djabnih putovanja godisnje, solidna plata, odgovornost nula. 2 pobjede u 2 godine ako ne računamo San Marino. Kultura u intervjuima ravna kenjcu, tovaru.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moja greska , uglavnom kao i da nije pozvan jer ne igra.Coolpanda24 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:09Tabaković je pozvan, bio je na klupi.Gomis99 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:08Meni je nestvarno da Hadziahmetovica nema na spisku nikako, a tu nam bas fali igrac kao sinoc. I dalje je Hull bolja ekipa i da igra europu izbacili bi sve ove osrednje ekipe igraca koji su pozvani tipa AIK. Ne mogu da vjerujem da mjesta nema ni za Tabakovica, mozda sam nesto propustio pa je mozda povrijedjen i zato nije pozvan. Nije mi realno da covjek ne zove napadaca iz bundeslige. Nestvarno jeda covjek ne vidi umor Dzeke i koliko meda ne moze poslije 55.minute, isto kao da Sergej nikada fudbal nije igrao. Ne znam sta mu se desava.
Kao i obicno, idemo iz krajnosti u krajnost a bez da se realno sagledaju stvari. Od ekipe iz cetvrtog sesira i ocekivanja iz ove grupe u rangu “hajd valjda dobijemo ovaj San Marino” dosli smo do toga da ocekujemo direktan plasman na svjetsko. Halo?? Jesmo li svi dozivjeli kolektivnu amneziju, odradili lobotomiju, ili nas drma opasna sizofrenija. Na svjetsko, direktno ili baraz? S kim? Kako?
Dzeko - Klasa al proslo. Igrac za najvise 20 min ako i toliko. Godine, nazalost to je to.
Alajbegovic/Barjaktarvic - za sad samo potencijal, da su spremni za nesto vise igrali bi vise u svojim klubovima. Igraci koji nadolaze. Od njih bi mogli biti igraci al to cemo znati za godinu , dvije najdalje. Njima dvojici niti jedan selektor, u ovom trenutku ne bi dao vise nego sto im daje Barbarez.
Tahirovic - zar je potrebno komentarisati (ovaj decko za par godina nece vise ni igrat ozbiljan fudbal)
Lijevi bekovi- Mujakic i Burnic ni jedan od njih niti je lijevi bek po vokaciji nit je igrac za reprezentaciju koja ima realnu ambiciju i kvalitet da se kvalifikuje na svjetsko. Mi lijevog beka kad nema Kolasinca ni na mapi nemamo.
Gigovic, Katic, Memic, Sunjic (sve drugorazredni fudbaleri nista vise ni manje po kvalitetu od ovih Kiparskih)
Vasilj, Demirovic, Dedic i Muharemovic, jedini za koje se moze reci da bi mogli imat taj kvalitet igranja za reprezentaciju kalibra svjetskog/evropskog prvenstva.
Ovo sto je na klupi nema potrebe ni komentarisati… isto tako i za ove sto bi kao trebali biti pozvani a nisu.. sve je to u pet deka s ovima koji su tu..
Jel ovo ekipa koja moze da prodje kvalifikacije pa da je selektor bilo ko..
Eto, neka me neko ispravi….
Dzeko - Klasa al proslo. Igrac za najvise 20 min ako i toliko. Godine, nazalost to je to.
Alajbegovic/Barjaktarvic - za sad samo potencijal, da su spremni za nesto vise igrali bi vise u svojim klubovima. Igraci koji nadolaze. Od njih bi mogli biti igraci al to cemo znati za godinu , dvije najdalje. Njima dvojici niti jedan selektor, u ovom trenutku ne bi dao vise nego sto im daje Barbarez.
Tahirovic - zar je potrebno komentarisati (ovaj decko za par godina nece vise ni igrat ozbiljan fudbal)
Lijevi bekovi- Mujakic i Burnic ni jedan od njih niti je lijevi bek po vokaciji nit je igrac za reprezentaciju koja ima realnu ambiciju i kvalitet da se kvalifikuje na svjetsko. Mi lijevog beka kad nema Kolasinca ni na mapi nemamo.
Gigovic, Katic, Memic, Sunjic (sve drugorazredni fudbaleri nista vise ni manje po kvalitetu od ovih Kiparskih)
Vasilj, Demirovic, Dedic i Muharemovic, jedini za koje se moze reci da bi mogli imat taj kvalitet igranja za reprezentaciju kalibra svjetskog/evropskog prvenstva.
Ovo sto je na klupi nema potrebe ni komentarisati… isto tako i za ove sto bi kao trebali biti pozvani a nisu.. sve je to u pet deka s ovima koji su tu..
Jel ovo ekipa koja moze da prodje kvalifikacije pa da je selektor bilo ko..
Eto, neka me neko ispravi….
Pa Dzeko odmah na ovom okupljanju okupio ekipu i otisli u kafanu. Objavljena je i slika na forumu, on, Adilovic, Ljajic i jos neka 3-4 lika sjede.successminator je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:10Sergeja je postavio Vico jer je znao da ovaj nema pojma o trenerskom poslu i da će ga navijači reprezentacije popljuvati gore nego što je on pljuvao Vicu preko Twittera. U suštini, Vico ga je uzeo kao levata da mu se “osveti” za one prozivke i da zadovolji Bošnjakistan, samo što ovaj to ne shvata i misli da je stručnjak. Ide i ruku pod ruku da selektor bez IKAKVOG prethodnog trenerskog iskustva zove u reprezentaciju fudbalera bez minute seniorskog klupskog takmičarskog fudbala, i onda se pitamo zašto je ovako.
Ja imam osjecaj da Barbarez nije ni gledao Dzeku ove sezone, pa misli da igra 90 minuta. Eto Pioli lud, a on pametnjakovic, a qarina teska. Jos mi u glavi ona izjava nedavno, da Dzeko moze iz aviona i bez treninga na teren, tako nekako. Bukvalno mec odigrao kao neki teski rekreativac sa pivskom stomacinom. Stoji na centru i ispuhuje nos...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bojim se da se Sergej pokazao kao bahat i egocentrican, pored neznanja i neiskustva nece izaci na dobro, ako jos dodamo na to nekvalitet veznih igraca koji su kljucni u reprezentativnom fudbalu sve ide ka tome da se dzaba nadamo nekakvom uspjehu u iducih 2-4 godine. Necemo mi kao na dugme proigrati kad krenu iduce kvalifikacije, moguce da bude i teza grupa jer cemo vrlo vjerovatno biti treci sesir, a oni kupuju vrijeme izgovorima kako se priprema ekipa.
Ma kupuje vrijeme da odradi naredne kvalifikacije i uzme koju pinku od menadzera. Klosar jedan, toliko mi je pao u ocima nakon svega, da mi je Rukfas gospodin naspram njega. Zna i on da nece nista poboljsati u igri jer veze s vezom nema. Isto kao da das nekome ko je tek polozio da vozi bolid Formule 1.Sheyi je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:21Bojim se da se Sergej pokazao kao bahat i egocentrican, pored neznanja i neiskustva nece izaci na dobro, ako jos dodamo na to nekvalitet veznih igraca koji su kljucni u reprezentativnom fudbalu sve ide ka tome da se dzaba nadamo nekakvom uspjehu u iducih 2-4 godine. Necemo mi kao na dugme proigrati kad krenu iduce kvalifikacije, moguce da bude i teza grupa jer cemo vrlo vjerovatno biti treci sesir, a oni kupuju vrijeme izgovorima kako se priprema ekipa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Voljni momentum je falio sinoć i taj fajterizam.
Bravo za @Misketa što mu je sinoć izvrnuo želudac pitanjem.

Bravo za @Misketa što mu je sinoć izvrnuo želudac pitanjem.
I kaže zašto dramite zbog menadžerskih igraca jer su tu samo da popune broj. 

Samo momentalni otkaz! Ništa drugo. Ovaj da ostane na klupi nema ni teoretske šanse da ćemo se plasirati na EP28. Valjda je svima do sada, nakon 15 utakmica na klupi, jasno da Barbarez nema nikakvog pojma niti pokazuje nikakav napredak niti spremnost za učenje.
A da izadju iz rupica ovi vjeciti optimisti i obozavatelji reprezentacije, pardon lika i djela Sergeja Barbareza? Da niste iznenada zaboravili podatke od foruma
Hajde malo spina niste odavno, tacno sam se pozelio.
Naljepite sad malo

Hajde malo spina niste odavno, tacno sam se pozelio.
Naljepite sad malo

- invincible1921
- Kontakt:
Kerim, Dedic, Esmir, Demirovic, Muharemovic, ako se ikad vrati Anel, Seo, Bazdar....ovo je i vise nego dovoljno za plasirat se na euro na koji ne ide samo ko nece...medjutim sa Barbom na klupi tesko da cemo euro vidjetVucevich je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:30Samo momentalni otkaz! Ništa drugo. Ovaj da ostane na klupi nema ni teoretske šanse da ćemo se plasirati na EP28. Valjda je svima do sada, nakon 15 utakmica na klupi, jasno da Barbarez nema nikakvog pojma niti pokazuje nikakav napredak niti spremnost za učenje.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Confiance, edvaE2, emir79, greenwood, Kaunas, Sheyi, signalidunapark, successminator i 54 gosta.