Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hz1987
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la hz1987 » 10 okt 2025, 09:13

Treba vratiti pripremne utakmice humanitarnog karaktera A Tim vs Reprezentacija Novinara ili A Tim vs Reprezentacija Premier Liga Novinari, umjesto tamo nekih prijateljskih kad su slobodni termini. Time ce ili novinari ukazati na slabost A Tima ili na neznanje selektora ili na svoje neznanje. Kud boljeg uvida u sve! Ako te premijerligaški sastav novinara sa nekim trenerom nadigra, nisi ti selektore za toga, ako repka demolira novinare, barem ce zacepiti usta javnosti i u miru nastaviti rad.

Da se vratim na Kipar, igrali amo 4-3-3 gdje se nije vidio lijevi iz zadnje linije, dvojica iz veznog i napadac, oa je 4-3-3 ustvari bila 3-1-3.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 10 okt 2025, 09:25

Skver je napisao/la:
10 okt 2025, 00:32
Ne bi mu bilo na odmet malo skromnosti i poniznosti, ipak je on teski pocetnik bez ikakvog trenerskog znanja i iskustva zajedno sa svojom ekipom pocetnika.
Kratko i jasno. Još je momčiluk i poprilično nafuran,
savršeno svjestan mu je ovo prvi i zadnji trenerski angažman u životu. Smiješan CV.

GoldenLilies
Kontakt:

Post Postao/la GoldenLilies » 10 okt 2025, 09:28

Kako se bahato i arogantno ponasa pred novinarima.
On nikad nece preuzeti krivicu i odgovornost. Ne voli kritiku i odmah se nesta ljuti i nervira kad novinari postavjlaju pitanja. On kao da sve zna i da je vazda upravu koliko god to lose bilo i izgledalo.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 09:29

Za ovog je Zlatan Nalic Capello.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 okt 2025, 09:30

Mocvara1991 je napisao/la:
10 okt 2025, 09:12
Odlazi ubleho. Vicini pusiqrci,Spahic,Barba,itd,itd. Svi ste lajali i pametovali,pa kad ste uvalili guzove postali ste kao i ono smece Misimovic. Mrs u 3 pm svi,yebo vam Vico najdraze,a vi njemu.
Dzeko je najveci Vicin pushiqurac.
Da je u Srbiji bio bi udarni ćaci, realno
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 09:32

JohnCleese je napisao/la:
10 okt 2025, 09:30
Mocvara1991 je napisao/la:
10 okt 2025, 09:12
Odlazi ubleho. Vicini pusiqrci,Spahic,Barba,itd,itd. Svi ste lajali i pametovali,pa kad ste uvalili guzove postali ste kao i ono smece Misimovic. Mrs u 3 pm svi,yebo vam Vico najdraze,a vi njemu.
Dzeko je najveci Vicin pushiqurac.
Da je u Srbiji bio bi udarni ćaci, realno
Nisi daleko od istine nimalo. Mi ocekujemo da Dzeko nesto kaze, a postoje slike na kojima se grli sa Vicom kao sa bratom rodjenim. Pa on ce isto ovako biti ko Vico kad udje u savez. Daj ovog jarana, daj onog.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 okt 2025, 09:32

Samo bih da yebem mater onom Mostarcu lafo novinaru sta li vec ime mu zaboravi sto je Peteva stalno prozivo a sad suti gofno jedno piyda mu materina
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 09:34

feniksptica je napisao/la:
10 okt 2025, 09:32
Samo bih da yebem mater onom Mostarcu lafo novinaru sta li vec ime mu zaboravi sto je Peteva stalno prozivo a sad suti gofno jedno piyda mu materina
Fedja Ibrulj. Moron na kvadrat. Yebo ga Barba, a on njega. Najvece zlo od svih nasih novinara.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 okt 2025, 09:37

Jest on

Ibrulj yebem te u usta zvaljava gdje si sad majmuncino jedna ??
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 okt 2025, 09:40

Samo sam se probudio da vidim jeli ovo pseto bez obraza dalo ostavku ,i njegovi jarani sa njim ??! Sta kaze necemo trenirat na kipru da sakrijemo nasu taktiku :urnebes: :urnebes: Sada ide najljepsa stvar menadzerska utakmica u nedjelju ,praznik za ninu, ivicu ,spahu i sašu, ide besirovic menalo bazdar omerovic zlomislic. I malta ce nas dobit.
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 10 okt 2025, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 10 okt 2025, 09:42

Ko misli da će na kraju ovih kvalifikacija (ili ranije) Sergej biti bivši - taj se rodio jučer.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 09:43

feniksptica je napisao/la:
10 okt 2025, 09:37
Jest on

Ibrulj yebem te u usta zvaljava gdje si sad majmuncino jedna ??
Ispravka mala, Sasa Ibrulj, al nebitno. Djubre ostaje djubre...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 okt 2025, 09:50

podrska za barbu! dok se kiksa jednom odmah drvlje i kamenje. bjez tamo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 okt 2025, 09:51

QUARTERBACK je napisao/la:
10 okt 2025, 09:09
al ljudi misle da se Milenkovic fakat odrekao direktorske pozicije u agenciji da bi radio u reprezentaciji BiH :rol:

najgore sto oni misle da im neko vjeruje u te gluposti i da poziv ovom pokemonu nema veze s tim

e yebem im mater samo sto udaraju na inteligenciju i misle da mogu kako hoce
To ko vjeruje je budala ,zao mi takvih ljudi koji vjeruju propalim ljudima. Zamisli reko mu savez da se nesmije bavit agencijom ako je direktor repke :rol: i sasvim slucajno kako bas da zapadne igrac njegove agencije koju je on napustio, Bas kad mu istice ugovor i slucajno protiv "slabog" cipra i slabe malte kud ce idealnije?? To je njihovo razmisljanje.

Normalno da je i dalje u agenciji svako ko misli suprotno je jadan za mene jadno bice. Sve najgore zelim toj stoki jer drugi ispastaju kao Denis koji nema mjesta pored basica tahira besirovica :rol: zamisli igrac bundeslige. I da ne nabrajam tabakovica i ostale. Fuj fuj kakva govana sve su mi zgadili.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Jegres
Kontakt:

Post Postao/la Jegres » 10 okt 2025, 09:56

Protiv Austrije zakasnio sa izmjenama.

Protiv Kipra ostavio Dzeku na terenu, umjesto da je ubacio jos jednog defanzivca i zatvorio ekipu.

Vidi se da ne umije, ne zna kako voditi utakmicu.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 okt 2025, 10:14

let3 je napisao/la:
09 okt 2025, 23:42
Neznalica se nikad u zivotu nije bavila trenerskim poslom, a Vico i Miske ga postave za selektora A tima :rol: :rol: namjerno, naravno. Kao sto su prije njega birali neznalice poput Faruka ili Save.

A mi ovdje smo jos gori :tokralju: ko fol mi se sad nesto cudimo sto lik veze nema sta radi i sto se provaljuje sa izjavama.
Al kakav potez Vice, vjerovatno se sad udara u glavu sto nije prije ovo uradio :bow:

Smirio patriJote, a nastavio sa rasturanjem selekcije. Dvije muhe jednim udarcem.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 10 okt 2025, 10:14

Najgore su mi izjave, pa kad onako odigras protiv kipra koji su za klasu bolje izgledali nego mi onda ti nemas nikakvo pravo da se onako ponasas, izvini se ljudima navijacima svima kazi da sam podbacio i to je to, vise cemo te cijeniti. Ali ovo je cirkus, pa nisi osvojio 2 liga prvaka i jedan premiership da se tako ponasas. Ja od njega nista nisam ocekivao jer svi znamo da on nema veze sa tim poslom, da je imao zelju biti trener uzeo bi davno neki klub, ali da je taki karakter nisam ocekivao, da ce zvati menadzerske igrace, da ce non stop nesto lagati muckati, pa barba nisi nista bolji od oni koje si kritikovao po twitteru. Mi svakako nismo naucili da igramo na prvenstvima u fudbalu, ali nismo ni toliko glupi da nas zayebavas i pravis budalama, bar budi COVJEK ako vec nisi nikakav strucnjak, bio si legenda i to si prokockao, a svemu si sam kriv.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 10 okt 2025, 10:19

Arvid je napisao/la:
10 okt 2025, 10:14
let3 je napisao/la:
Neznalica se nikad u zivotu nije bavila trenerskim poslom, a Vico i Miske ga postave za selektora A tima :rol: :rol: namjerno, naravno. Kao sto su prije njega birali neznalice poput Faruka ili Save.

A mi ovdje smo jos gori :tokralju: ko fol mi se sad nesto cudimo sto lik veze nema sta radi i sto se provaljuje sa izjavama.
Al kakav potez Vice, vjerovatno se sad udara u glavu sto nije prije ovo uradio :bow:

Smirio patriJote, a nastavio sa rasturanjem selekcije. Dvije muhe jednim udarcem.
Suština cijele priče

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 10 okt 2025, 10:19

Arvid je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Tvoje misljenje je da je Vici draze da "rastura selekciju" nego 10 miliona dolara, zanimljivo..

GoldenLilies
Kontakt:

Post Postao/la GoldenLilies » 10 okt 2025, 10:26

ElAn10 je napisao/la:
Najgore su mi izjave, pa kad onako odigras protiv kipra koji su za klasu bolje izgledali nego mi onda ti nemas nikakvo pravo da se onako ponasas, izvini se ljudima navijacima svima kazi da sam podbacio i to je to, vise cemo te cijeniti. Ali ovo je cirkus, pa nisi osvojio 2 liga prvaka i jedan premiership da se tako ponasas. Ja od njega nista nisam ocekivao jer svi znamo da on nema veze sa tim poslom, da je imao zelju biti trener uzeo bi davno neki klub, ali da je taki karakter nisam ocekivao, da ce zvati menadzerske igrace, da ce non stop nesto lagati muckati, pa barba nisi nista bolji od oni koje si kritikovao po twitteru. Mi svakako nismo naucili da igramo na prvenstvima u fudbalu, ali nismo ni toliko glupi da nas zayebavas i pravis budalama, bar budi COVJEK ako vec nisi nikakav strucnjak, bio si legenda i to si prokockao, a svemu si sam kriv.

Tacno tako. Nevjerovatno kako se ponasa. To se zove bahato i arogantno. Ko je on da se ne smije kritokovati? Kao sto si rekao: Budi covjek, nekad priznaj da ne ide, da si pogrijesio, da si trebao drugacije itd. To se kod njega nikad nece desiti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, dedo26, Drum, Google Adsense [Bot], Quartararo, riki46, StevieG8 i 34 gosta.