Hasagic je nekad znao na 20 metara od gola primati lotptu i slati pasove.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sranje je i da mu se da noga. Sta dalje? Koga ce ovi dovesti? Treba dici kredit i dovesti nekog stranca, njemca mozda. Al nema od tog nista. Samo se bezveze nadamo i onda razocaramoCAGarfia je napisao/la: ↑10 okt 2025, 02:45Hajde malo budi realan pa skontaj kakva je Barbarez neznalica npr. Nisi ti glup lik kao pojedini na ovom forumu. Vrlo je jednostavno skontati kakva je to neznalica i kakvo je to bahato smeće od osobe ko hoće da vidi. Večeras je dokazao svoje pravo fudbalsko i ljudsko lice.
Znam sve. Doći će samo neki prekodrinski karinaš koji će biti malo/bolji gori od ove sad garniture. Što je tužno, jako tužno. Ovo večeras je među gorim tekmama nekog trenera koje sam ja gledao, dobar je inicijalni sastav, ali vođenje utakmice terorizam.soko je napisao/la: ↑10 okt 2025, 03:04Sranje je i da mu se da noga. Sta dalje? Koga ce ovi dovesti? Treba dici kredit i dovesti nekog stranca, njemca mozda. Al nema od tog nista. Samo se bezveze nadamo i onda razocaramoCAGarfia je napisao/la: ↑10 okt 2025, 02:45Hajde malo budi realan pa skontaj kakva je Barbarez neznalica npr. Nisi ti glup lik kao pojedini na ovom forumu. Vrlo je jednostavno skontati kakva je to neznalica i kakvo je to bahato smeće od osobe ko hoće da vidi. Večeras je dokazao svoje pravo fudbalsko i ljudsko lice.
To je taj isjecak.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 22:48Barbarez umjesto da ubaci Bazdara umjesto Dzeke koji ne moze da stoji razmislja o tome kako mora dobiti koju minutu menadzerski igracBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 22:42Hvala Dzeko.
Isto ko ona utakmica protiv Kazakhstana
Bazdar ako ima neki kvalitet to je trcanje i sto bi vrsio presing a ne kao Dzeko ovako gledaonapad iz kojeg su dobili penal, za samara
![]()
Evo da SE citiram , moj komentar Pola sata prije tekme. Apsolutno SE desilo sve Ono sto Sam SE bojao da ce SE desiti.
Na poluvremenu ga je morao izvaditi i ubaciti ili Baždara ili Tabakovića. Ovo je kiks selektoratutankamon1905 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 05:48Kajete li se što ste izveli Alajbegovića?
"Žuti, ali i vidjelo se da je pao energetski. Moramo paziti na te momke
Al zato je Dzekson bio energican![]()
Nikoga!
Kakva bolan realnost; o čemu ti pričaš?hurem je napisao/la: ↑10 okt 2025, 07:04Nikoga!
Pricam o našoj realnosti.
To sto mnogi imaju visoka mišljenja o našoj reprezentaciji to je njihov problem.
Jedno je realnost a drugo naše želje.
Mi smo pobijedili u Rumuniji, što je bilo totalno nerealno po svim mogućim parametrima uoči utakmice. Ali smo na kraju pobijedili.
I sinoć smo bili vrlo blizu pobjede, ali je ovaj put izmakla zbog penala u 94.minuti. Kada se uzmu u obzir naši međusobni dueli s Kiprom i njihove dobre igre u ovim kvalifikacijama (koje nisu nagrađene kojim bodom vise), dobijemo to sto smo dobili, 2:2.
Objektivan rezultat i realna očekivanja. Naša realnost.
Ne znam ti ko da je bio selektor, ne bi imao više od 13 bodova u ovih 6 utakmkca. Eh to je naše bjezanje od realnosti. Bez obzira na Sergejevu bahatost, pogreške u izmjenama ili vodjenje utakmica i bla bla.
Nisam ja zaboravio selektore "trenere" koji su nas vodili i bivali jednako ili približno bahati, pa smo gubili bodove od Kipra dvaput, Luksemburga dvaput, Islanda, Finske, Slovacke, Armenije, S.Irske, Kazahstana, Moldavije i da ne nabrajam.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, CAGarfia, Google Adsense [Bot], JEDRILICA i 61 gost.