Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 okt 2025, 00:59

CAGarfia je napisao/la:
10 okt 2025, 00:48
Živim ovu reprezentaciju cijeli život, pratim sve cijeli život i doživim da se jedna od najvećih legendi reprezentacije ovako usere po toj reprezentaciji koju svi mi živimo ovdje.

Odlazi imbecilu, što prije odeš manje ćeš govana imati za skineš za sebe, glupane glupi. Bezobraznik obični koji misli da je Allah jer je sudiji rekao nešto na Marakani, majku ti **** bezobraznu koja te okotila takvog da misliš da si samo ti pametan, a svi mi glupi i ćoravi oko fudbala.

Marš u 100 pm još jednom.
:thumbup: djubre bolje da je grizao na marakani i nesta pokazo na terenu kao Salihamidzic a ne glumio neko mahanje jer nije imo na terenu sta da pokaze. Lazna legenda smece ljudsko samo takvo. Daj ostavku pseto neodgojeno ,Fiasko samo moze bit jos gori i gori. Cijeli staff ne radnici i neznalice bez posla.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 10 okt 2025, 01:00

Zutti je napisao/la:
09 okt 2025, 23:58
DanijelTZ je napisao/la:
09 okt 2025, 23:50

:crazy: :crazy:
Sprda se i nek se sprda. Pozdrav za debile koji su ga jedva dočekali na klupi reprezentacije. Još post na Twitteru i TikTok live pa da se malo i zakocka za kraj noći.
Proći će još puno godina da se neko i približi najvećem selektoru svih vremena ove države - Papetu. :kafa:
Ja sam licno bio protiv barbareza gdje ces dovesti trenera bez iskustva. Drugo evo od 2014 mi kao reprezentacija nismo nista postigli ali bukvalno nista jer se od svjetskog u Brazilu nismo kvalifikovali ni na jedno prvenstvo . Ja godinama govorim od kirin kupa koji je bio u Japanu kojeg smo mi osvojili kako se trebaju gurati igrači iz BH Lige koji su odrasli u ovoj drzavi koji znaju sta znaci braniti boje reprezentacije igrati i ti ces imati kvalitetniju ligu kvalitetniji sport u drzavi bit ce vise para itd. Ne mi zato dovodimo Tahirovica koji za 90 minuta ima 15 tacnih pasova kao veznjak , dovodimo Adrian Leon Barisica koji je mozda najgori igrac kojeg sam ja gledao u dresu reprezentacije , dovodis igraca kao kolasinca koji se ne zna predstaviti na bosanskom ili salihovic u svoje vrijeme . Ali eto vam nek mi guramo gigovica i tahirovica koji su rodjeni u svedskoj i koji znaju o bosni kao ja o Makedoniji a bio jednom u zivotu u makedoniji .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 okt 2025, 01:01

Im.becilni selektor vs najveci glu.pan @miske... Jes mi tesko odabrati stranu jbt !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 okt 2025, 01:04

#DreamBigDreamBiH

Koga će skautirati od igrača Austrije, hoće li na Bernabeu da gleda Alabu ili možda malo do Londona na WHL-a da gleda Dansa?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 10 okt 2025, 01:07

slika
Husara otkriva nove informacije :rol: :rol: :rol:

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 10 okt 2025, 01:08

Ghuraba je napisao/la:
10 okt 2025, 00:45
Auh sto mu Miske sasu ovo na kraju, izgleda da se vratio u velikom stilu...
Ima li snimak?
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 01:08

Fanatice, sta ti kazes na Profine informacije?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 10 okt 2025, 01:09

Oprosti nam Husara :salut:
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 10 okt 2025, 01:12

Postoji li ijedan "fudbalski radnik" da zna koristit tačke i zareze? Tačno dobijem epileptični napad od ovakvih tekstova.
Čuj Jurina, tobejarabi, zar on još igra. Sjećam ga se još iz Čelika od prije desetak godina.

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 10 okt 2025, 01:17

19vendetta87 je napisao/la:
10 okt 2025, 00:28
Masqareda je napisao/la:
10 okt 2025, 00:19
Ganibeg je zasluzio svoju temu ovdje def. :yawn:
Sta mislis tebra, hoce li Ganibeg nakon ovoga morati vratiti onu Kelme duksericu i trenerku sto je dobio? :yawn:
Pokusali su ga kupiti i bili blizu. Ali Ganibeg jednostavno nije mogao preci preko ove sramote danas i sve je puklo. :yawn:

adrenaline323
Kontakt:

Post Postao/la adrenaline323 » 10 okt 2025, 01:19

Hajde novinari pitajte ga i za Hadziahmetovica da vidimo opravdanje jer nam je vezni red odron

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 10 okt 2025, 01:20

izdzezveubrazil je napisao/la:
10 okt 2025, 00:54
Ne, najveće zlo je kao i uvijek kroz historiju bh. fudbala prodaja ublehe. Trenutno je najveći prodavač ublehe Sergej Barbarez, protiv čije je ekipe večeras Kipar izgledao kao Barcelona iz najboljih dana.

E sad se zapitaj što ga ti braniš, a JEDINI razlog što ga ti braniš, što vidiš nešto što niko od nas ne vidi, jeste to što si ti Mostarac i što je on Mostarac.
Inace, zadnjih godina rutiniramo te ekipe poput Kipra pa je ovo veceras katastrofa. ;)

Ja vidim da imamo realnu sansu u jednim kvalifikacijama da buduemo drugi, bar se imamo do kraja ciklusa necemu nadati, za razliku od prethodnih godina, za mene je to pomak, iako je igra za kuraac.
Koga ce on zvati koga nece, boli me neka stvar na kraju ce on odgovarati za lose ili dobre rezultate. Uvijek se vrte price sto ovog zove sto ovog ne zove, bukvalno kao da nam propadaju Maradone, a ono razlika u pet deka izmedju tih poluigraca sto zove i sto ne zovne. Imas x primjera igraca zbog kojih je pljuvan sto nisu pozvani, pa kad ga pozove pljuje se sto mu igra. Balijska posla, zato smo tu i gdje jesmo.

Sta od debila koji po forumu psuju djecu, mrtve selektorima i igracima drugo ocekivati, da imaju mozga i da znaju nesto smisleno napisati?
Nazivaju Dzeku ublehom i trebam biti kao oni jer je forumski copor takav :urnebes:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2025, 01:27

Momci polako. Nije vam ovo kviz.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 okt 2025, 01:42

baboedindzeko09 je napisao/la:
10 okt 2025, 01:04
#DreamBigDreamBiH

Koga će skautirati od igrača Austrije, hoće li na Bernabeu da gleda Alabu ili možda malo do Londona na WHL-a da gleda Dansa?
:rol: :rol: nesta je prestalo to,nema vise skautinga. Sad dobija sigurne informacije od milenkovica i papca njima vjeruje :rol: sta bi treba pitat evo ova sezona vec par mjeseci nigdje nisu bili. Nestalo para DreamBigDreamBiH
Stadion Koševo

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 okt 2025, 01:49

DamirT je napisao/la:
10 okt 2025, 01:08
Jesam vam reko sve !? Da kriju podatke na transfermarktu to je husara ovdje procito od mene ! Otvorite vise oci gledajte majke ti kakve igrace oni pozivaju to je da povratis. Papac je kurvin sin kao i milenkovic i barbarez. I prije 10 godina kada su svi slajfali na svena susica svi pisali novi maradona jao wao, ja sam jedini napiso da je Sven susic amater da je menadzerski igrac. I tada su idioti psovali kaoni sada i sada sam sve pogodio. Nazalost kolko god vi smijali i bili neozbiljni ja sam iz svijeta sporta profesionalnog i jedina mana mi je sto volim Bosnu ! Volim pravdu i da BIH napreduje zato sam ivijek piso ovdje istinu i nista drugo da skupa progledamo i da bosna nesta bude u fudbalu. Menalo menadzersko smece to se zna.

Al sramota da husara doziva mulahusejnovica :rol: zamisli tsj panj dobije poziv prije tabakovica. Pa to je ludilo samo ima ovdje to. Sad treba skupit ovdje Patriote i moramo otjerat ove stoke cim prije !

#KOCKAROUT #NINOOUT #SASAOUT #MIRKOOUT
Stadion Koševo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 okt 2025, 01:56

bhfanatic14 je napisao/la:
10 okt 2025, 01:49
DamirT je napisao/la:
Jesam vam reko sve !? Da kriju podatke na transfermarktu to je husara ovdje procito od mene ! Otvorite vise oci gledajte majke ti kakve igrace oni pozivaju to je da povratis. Papac je kurvin sin kao i milenkovic i barbarez. I prije 10 godina kada su svi slajfali na svena susica svi pisali novi maradona jao wao, ja sam jedini napiso da je Sven susic amater da je menadzerski igrac. I tada su idioti psovali kaoni sada i sada sam sve pogodio. Nazalost kolko god vi smijali i bili neozbiljni ja sam iz svijeta sporta profesionalnog i jedina mana mi je sto volim Bosnu ! Volim pravdu i da BIH napreduje zato sam ivijek piso ovdje istinu i nista drugo da skupa progledamo i da bosna nesta bude u fudbalu. Menalo menadzersko smece to se zna.

Al sramota da husara doziva mulahusejnovica :rol: zamisli tsj panj dobije poziv prije tabakovica. Pa to je ludilo samo ima ovdje to. Sad treba skupit ovdje Patriote i moramo otjerat ove stoke cim prije !

Nije istina, svađao sam se sa čitavom forumom oko ovog igrača i Papeta kao najveću trenersku neznalicu koji je vodio naš tim. Sergej je pored njega Hitzfeld.

Čisti nepotizam, od tzv. Intera do Sarajeva.

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 10 okt 2025, 02:09

Ja ne znam šta je on gledao kad kaže da je drugo pol. bilo sasvim korektno i dobro. Očajna igra i prvo i drugo pol. Kao i svi ovih kvalifikacija. Još govori kako smo imali 100% šansu na kraju preko Bećirevića i “nismo imali sreće.” Čuj nismo imali sreće a protivnički golman sebi sam dao gol kroz noge. To nećeš vidjeti u idući 100 godina fudbala. Čovjek nema srama stvarno.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 okt 2025, 02:19

bhfanatic14 je napisao/la:
10 okt 2025, 01:49
DamirT je napisao/la:

Sto ne priznas da si zvao svakakve amatere u repku? Od Burnica, Hajradinovic, Milosevica pa na dalje.
Nije da se ne slazem sa tobom za dosta ovi taraba poput Mujakica, pa i ovo sto sad pises da su mrtvaci Burnica, Hajradinovic al si pisao da cemo sa njima ici na prvenstva.
Mi cemo se uvjek patiti sa ovakvim neznalicama poput Sergeja, Mese, Save i ostali taraba.
Za nadatati se da ce nas nekad voditi neko kao Miron al dok jos stekne iskustva.
Svena i anelku je samo emir branio.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 okt 2025, 02:23

DanijelTZ je napisao/la:
10 okt 2025, 01:09
Taj husara je jos vece smece neg ovi. Pljuje po svemu i onda u repku zove tog amatera mulahusejinovica..Gurao onu tarabu Mesanovica i gdje mu ono golman ode, spanija atletico sta bi?

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 okt 2025, 02:54

soko je napisao/la:
10 okt 2025, 02:23
DanijelTZ je napisao/la:
10 okt 2025, 01:09
Taj husara je jos vece smece neg ovi. Pljuje po svemu i onda u repku zove tog amatera mulahusejinovica..Gurao onu tarabu Mesanovica i gdje mu ono golman ode, spanija atletico sta bi?
Upravo tako. **** ljudska.

Samo je razlika što od Barbareza niko ne očekuje da uleti u menadžerske talove i popiša se po sebi. Zamisli bezobrazluka uvoditi menadžerskog kloca kad se lomi utakmica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Google Adsense [Bot], Hansestadt i 34 gosta.