izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 okt 2025, 00:54
Ne, najveće zlo je kao i uvijek kroz historiju bh. fudbala prodaja ublehe. Trenutno je najveći prodavač ublehe Sergej Barbarez, protiv čije je ekipe večeras Kipar izgledao kao Barcelona iz najboljih dana.
E sad se zapitaj što ga ti braniš, a JEDINI razlog što ga ti braniš, što vidiš nešto što niko od nas ne vidi, jeste to što si ti Mostarac i što je on Mostarac.
Inace, zadnjih godina rutiniramo te ekipe poput Kipra pa je ovo veceras katastrofa.
Ja vidim da imamo realnu sansu u jednim kvalifikacijama da buduemo drugi, bar se imamo do kraja ciklusa necemu nadati, za razliku od prethodnih godina, za mene je to pomak, iako je igra za kuraac.
Koga ce on zvati koga nece, boli me neka stvar na kraju ce on odgovarati za lose ili dobre rezultate. Uvijek se vrte price sto ovog zove sto ovog ne zove, bukvalno kao da nam propadaju Maradone, a ono razlika u pet deka izmedju tih poluigraca sto zove i sto ne zovne. Imas x primjera igraca zbog kojih je pljuvan sto nisu pozvani, pa kad ga pozove pljuje se sto mu igra. Balijska posla, zato smo tu i gdje jesmo.
Sta od debila koji po forumu psuju djecu, mrtve selektorima i igracima drugo ocekivati, da imaju mozga i da znaju nesto smisleno napisati?
Nazivaju Dzeku ublehom i trebam biti kao oni jer je forumski copor takav