Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Na kraju ova tekma Rumunije i Austrije kako god da zavrsi nama odgovara. Austrija dobije imas skoro siguran baraz a Rumunija dobije vracas se u borbu za 1. mjesto.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Sergej Barbarez
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Evo ja cu malo mastati, al u drugom smjerubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:26Ljudi ba, natamburat će nas i Rumunija u Zenici, kakav crni baraž jbt, pa u Bukureštu su nas vile samo pronosale još oni bili bez pola ekipe.
Molim malo manje maštanja i više ozbiljnosti.

Zamisli da kojim slucajem odemo na SP, sa ovom ekipom i ovim selektorom.
Dobijemo neku grupu tipa Spanija ili Francuska iz prvog sesira, Maroko i Meksiko, lupam sad.
Pa natrpali bi nam svi po 5 komada i obrukali za sva vremena. Bili bi najlosija selekcija na Mundijalu. Zato bolje da ne idemo tamo, da se ne bukamo na najvisoj sceni sa ovim levatima.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Nas je najveci problem što smo yebene prodane p.icke.Krecem od ovih debila u studiju sto pricaju pa tako dalje.ne možeš vjerovati sta ljudi pricaju
Yebi nas vico i ne vadi
Yebi nas vico i ne vadi
Evo Džeko se ljutno kad mu je Šuko rekao da je Kipar zasluženo uzeo bod hahahaha.
To što je grupa laka ne znači da smo mi kvalitetniji od Austrije pa i Rumunije ali ovdje je najteže biti realan.
Ono što je dobro da ima dosta mladih igrača koji mogu da podignu nivo svoje igre i budu nosioci reprezentacije kroz neki naredni period, za nadati je se da će kroz naredne godine iskočiti još koji igrač iz dijaspore vrijedan pažnje jer ako budemo čekali da naši klubovi iz omladinske izbace nekog vrhunskog talenta piši da je propalo.
Ono što je dobro da ima dosta mladih igrača koji mogu da podignu nivo svoje igre i budu nosioci reprezentacije kroz neki naredni period, za nadati je se da će kroz naredne godine iskočiti još koji igrač iz dijaspore vrijedan pažnje jer ako budemo čekali da naši klubovi iz omladinske izbace nekog vrhunskog talenta piši da je propalo.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ja rekoh da nam je vezni red u najgori u historiji repke, vii se smijali ? Pjanicu vrati se molim te ..
A Dzeke pakasa 

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Ma daj Dzeko mrs u picku materinu, kipar nas razbio u svakom segmentu on kaze nisu zaslusili bod.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Edin operisan od realnosti. Čuj zaslužili smo 3 boda.. i za ovaj jedan kiparskom Piplici da se zahvalimo.
Pošteno, pa kako bude.
Gledaj ove dvojice filozofa profesora i dzele, ne zna se ko je veci debil
Zamjenili smo hrpu selektora i opet nista. Do kad vise. Barba je slab ali daleko od najveci problemNebeskaSila96 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:17Problem je selektor i tu sva rasprava treba da se završinapapijri1987 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:15Ma problem su svi definitivno. Mi nismo na jednu loptu stali,razmislili gdje i kako s njom. Nazalost tahirbeg nije taj nivo da diriguje veznim redom. Dedic 1. poluvrijeme nikako - definitivno on i Memija ne mogu igrat na istoj strani,Kerim takodje lose ( ja ne znam koju utakmicu ste vi gledali pa ga hvalite), Esmir je unio neke zivosti i on i omerovic su morali ranije uci da se ganjaju sa ovima,Gigovica da pitamo sta je veceras igrao vjerovatno covjek ne bi znao odgovorit.
E sada nas najveci problem - Edin. Zasto kao najveci igrac ove drzave i covjek koji je voli ne kazes ljudi ja ne mogu vadi me dosta je. Dalje strucni stab- pa djeca su vidjela da sa Edinom ne ide vise- sta je bio plan? Duge lopte koje ce on prenijeti ili spustiti,kao onda za Memiju? Pa to je Tabak mogao 20-30 min mogao isto raditi,Bazdar ganjati..
Ja i dalje tvrdim da je isus krist odigrao dobru utakmicu, milion lopti presjekao,zatvarao,trcao za ostale,jbg napravio je penal ali ponovo nakon sto je Edin gledao kako se patimo.
Podrzavao sam Barbareza i ekipu ali moraju se pakovat. Sve tekme pod njim su iste; bez ideje,bez vizije,ako bude sretno sta biti ce ako ne jbg.Promasene izmjene ponovo,izmjene u pogresno vrijeme.
Sve utakmice se mogu opisati isto: igru brisi bodove pisi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve je to super, imamo mladih igrača, na svim pozicijama osim...na najbitnijoj. U veznom redu nemamo NIKOG i niko se ne nazire. Nama je srce ekipe šuplje i to je problem br. 1chily-rz je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:33To što je grupa laka ne znači da smo mi kvalitetniji od Austrije pa i Rumunije ali ovdje je najteže biti realan.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 09 okt 2025, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Po meni treba izdvojiti iz budzeta keš za ozbiljnog stranog selektora,jer savez mislim da nema taj keš.adrenaline323 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:27Ma konacno je vrijeme za nekog stranca, muka mi je vise gledati ove "legende" koje se ponasaju tako bahato i siledžijski sa 0 uspjeha u trenerskoj karijeri.
A ovo sto pokusavamo,trebalo bi pustit legende da vode mladu reprezentaciju...
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Sorry.Zelim da se ispravim.Problem je savez prvo pa zatim selektor.Usput nayebem se mame ovima u savezu.AzRimiRzA je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:34Zamjenili smo hrpu selektora i opet nista. Do kad vise. Barba je slab ali daleko od najveci problemNebeskaSila96 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:17Problem je selektor i tu sva rasprava treba da se završinapapijri1987 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:15Ma problem su svi definitivno. Mi nismo na jednu loptu stali,razmislili gdje i kako s njom. Nazalost tahirbeg nije taj nivo da diriguje veznim redom. Dedic 1. poluvrijeme nikako - definitivno on i Memija ne mogu igrat na istoj strani,Kerim takodje lose ( ja ne znam koju utakmicu ste vi gledali pa ga hvalite), Esmir je unio neke zivosti i on i omerovic su morali ranije uci da se ganjaju sa ovima,Gigovica da pitamo sta je veceras igrao vjerovatno covjek ne bi znao odgovorit.
E sada nas najveci problem - Edin. Zasto kao najveci igrac ove drzave i covjek koji je voli ne kazes ljudi ja ne mogu vadi me dosta je. Dalje strucni stab- pa djeca su vidjela da sa Edinom ne ide vise- sta je bio plan? Duge lopte koje ce on prenijeti ili spustiti,kao onda za Memiju? Pa to je Tabak mogao 20-30 min mogao isto raditi,Bazdar ganjati..
Ja i dalje tvrdim da je isus krist odigrao dobru utakmicu, milion lopti presjekao,zatvarao,trcao za ostale,jbg napravio je penal ali ponovo nakon sto je Edin gledao kako se patimo.
Podrzavao sam Barbareza i ekipu ali moraju se pakovat. Sve tekme pod njim su iste; bez ideje,bez vizije,ako bude sretno sta biti ce ako ne jbg.Promasene izmjene ponovo,izmjene u pogresno vrijeme.
Sve utakmice se mogu opisati isto: igru brisi bodove pisi.
VICO P.EDERU
Zadnja izmjena: NebeskaSila96, dana/u 09 okt 2025, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Odavno govorim da su likovi smece. Jos kad su ih mnogi branili. Dovoljno je odgledat pola sata tekme da vidis da ne znaju. Eto sad je vec postalo svima jasno osim Pokerasa.

NIKAD NEĆU PETEVA PREŽALIT... Čovjek nas je bio doveo na 70% od onog sto je zamislio i bagra ga otjerala...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Hrammm1921
- Kontakt:
koliko bi se tek nervirali da kojim slučajem nismo izgubili od austrije
rezultatski je ovo sve top. po svim ostalim kriterijima katastrofa

rezultatski je ovo sve top. po svim ostalim kriterijima katastrofa
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 09 okt 2025, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.