Flush draw..QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:24Pazite samo bezoburazluka, kuranami Guardiola se ovoliko ne kurci.
Ko kaže da smo bili slabi. Vi gledate drugim očima.![]()
![]()
![]()
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
The saddest thing in life is wasted talent.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mislio sam da nakon Hadžibegića ne može doći veća hinja i smrad na selektorsku klupu ali smo sa ovim amaterom dotakli novo dno. Ovo je za zatvora kakve čovjek izjave daje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bravo barba, odlicna igra i odlican bod protiv neugodnog kipra, vidi se taktika i tvoj rukopis, postajemo sve jaci i jaci kroz utakmice, svaka cast
Pa nisu li vecina ovdje pisali da ce Kipar pobijediti ? Sta ste toliko razocarani
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne iznenadjuje me nista vise od njega iskreno. Sve je vec receno i sve je pokazao ko je i sta je.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:27Pazi brataDamirT je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:26Samo zbog ovih izjava i pravljenja budalama sve nas cu biti presretan kad dobije nogu. Gofno prepotentno. Sve sto je kao igrac izgradio je prosuo sa ovim trenerskim angazmanom...QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:24Pazite samo bezoburazluka, kuranami Guardiola se ovoliko ne kurci.
![]()
![]()
![]()
Jeste Barba kviz je ko zeli biti kockar a odgovor je tacanKomentar na ulazak Dine Beširevića, da li to ima veze da je menadžer agencija bliska Ninoslavu Milenkoviću?
"Ne razumijem, je li ovo kviz? Je li to napisano pitanje? Nije došlo odozgo?![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
„Kockar stvarno nije uračunljiv – njegove izjave su toliko smiješne da je prava komedija od čovjeka!
Jako bezobrazan karakter ima ovaj čovjek
Prozivao je preko twitera sve i svakoga
Sad ne bi priznao svoju grešku nema para
sve svaljuje na druge.
Otvorila nam se prilika , sve je ujebo
Od prvih njegovih utakmica pa evo i do ove sa Kiprom, nema napretka u igri, mi izgledamo isto i protiv njemacke, italije , engleska i protiv Kipra
U tome je poenta
A ima igrače bolje nego kipar
Dajte mu Kipar da vodi,pa da vidite koliko ce bodova uzeti
On ima bolje igrace, al ne zna ih posloziti . nema vezni red jer gura tahirovica i sunjica, dva destrutkivca, sa gigovicem koji uopste nije vezni igrac, nego neki poluspic, kirlo ni on ne zna sta je
sve svaljuje na druge.
Od prvih njegovih utakmica pa evo i do ove sa Kiprom, nema napretka u igri, mi izgledamo isto i protiv njemacke, italije , engleska i protiv Kipra
U tome je poenta
On ima bolje igrace, al ne zna ih posloziti . nema vezni red jer gura tahirovica i sunjica, dva destrutkivca, sa gigovicem koji uopste nije vezni igrac, nego neki poluspic, kirlo ni on ne zna sta je
-
- Kontakt:
Lik stvarno nije normalan.
- TheTruth34
- Kontakt:
Koliko je ovo ljudsko dno.. Fuj.. Bila je reprezentacija i prije loša i svašta smo prošli, ali ovaj mi je uspio toliko zgaditi, da mi je drago što nismo pobijedili kipar.. Fuj

FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahaha zaboravio sam na ta dva klauna.. ja ba, mi jedva docekali da svirne penal da mozemo srati kockarufanatik19 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:28A Ismet Horo i glupko perunko, njih nemoj zaboraviti..QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:22Traze se @madal i @hurem, izadjite momci necemo vam nista
Cak mi se ne da ni pisati ono sto mi s ocima i razumom pisemo vec godinu dana, jadna nam majka na koga nam je repka spala, sto je najtuznije ostavit ce ga za kvale EUROa..
Nek ga sad malo zaspinuju kako mrzimo reprezentaciju i kako nam je krivo kada se pobijedi.

boga mi zalosno da nam igra ovako izgleda, neko je dobro napisao, pa u kantonalnim ligama vise taktike vidis nego kod nas u repci

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bošnjake je najlakše izvarati i kupiti. Dovoljno je da par puta uradiš klizeći na utakmici ili da se pobiješ sa nekim na utakmici protiv Srbije u gostima i imaš milion kredita do kraja života da se iživljavaš na selektorskoj poziciji koju si dobio nezasluženo, a za koju nisi kompetentan i na kojoj ćeš ostati upisan kao najgori i najarogantniji selektor u historiji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Realno znali smo da veze nema sto se tice trenerskog posla. Al sad je jos samo pokazao i kakvo je ljudsko smece. Ne znam ni sto se nafurao da vodi reprezentaciju. Nije mu ovo trebalo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:28Mislio sam da nakon Hadžibegića ne može doći veća hinja i smrad na selektorsku klupu ali smo sa ovim amaterom dotakli novo dno. Ovo je za zatvora kakve čovjek izjave daje.

Dodaj i onog treceg peršuna, peruniku.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:22Traze se @madal i @hurem, izadjite momci necemo vam nista
Cak mi se ne da ni pisati ono sto mi s ocima i razumom pisemo vec godinu dana, jadna nam majka na koga nam je repka spala, sto je najtuznije ostavit ce ga za kvale EUROa..
OVO JE ZA IZUČAVANJA!
Jedan veznjak Kipra imena Artymatas je večeras imao 79 dodavanja, dok su naša tri veznjaka imena Šunjić, Tahirović, Gigović imali ukupno SVA TROJICA 56 dodavanja.
Čak i drugi veznjak Kipra je imao više pasova nego sva tri naša zajedno.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 09 okt 2025, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sve si dobro napisao i sve se slazemScholl je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:30Jako bezobrazan karakter ima ovaj čovjek
sve svaljuje na druge.
U tome je poenta
Sto je najgore imao je sve u svojim rukama i poslusa jos vece levate u strucnom stabu i zove ove besirevice djakoveve…
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Tipicna nasa bosanska prica. Daj njega, on je nas, ma zasluzio je, znat ce on to a i ako ne bude znao pa naucit ce hajde sta ima veze neka ga. Bitno je da ima emociju i volju a znanje i iskustvo ce steci pa ja.
Covjek provodio vrijeme za poker stolovima nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa fudbalom i sve mu je bilo ispod casti osim da mu prvi posao u karijeri bude A reprezentacija. Jedan Xabi Alonso krenuo od B tima Sociedada i to 3 godine sticao iskustvo dok nije odlucio da napravi naredni korak a i tad je to bio Bayer a ne Real ili Liverpool. Najlakse tako, ja volim ovu drzavu i reprezentaciju pa mi dajte da je i vodim a da ja nesto ucim vjezbam spremam se pa na kraju i da vidim jesam li ja uopste za tog posla e tooo ne moze.
Covjek provodio vrijeme za poker stolovima nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa fudbalom i sve mu je bilo ispod casti osim da mu prvi posao u karijeri bude A reprezentacija. Jedan Xabi Alonso krenuo od B tima Sociedada i to 3 godine sticao iskustvo dok nije odlucio da napravi naredni korak a i tad je to bio Bayer a ne Real ili Liverpool. Najlakse tako, ja volim ovu drzavu i reprezentaciju pa mi dajte da je i vodim a da ja nesto ucim vjezbam spremam se pa na kraju i da vidim jesam li ja uopste za tog posla e tooo ne moze.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bitno je ruku stavit na herciku kad himna svira.Jos supljka za levate.
-
- Kontakt:
I desilo se ono cega sam se bojao. Barbarezu su svi oprastali losu igru zbog bodova. Nalazilo se milion opravdavanja,cekali smo da se prodje par tekmi pa da vidimo taj neki rukopis. Ali njega nema. Nema igre. Nema zara,borbe,nicega. Navijaci su se vec okrenuli protiv njega,kada izgubi medije mogao bi dobro da bude osramocen.
Nazalost mislim da ce se to i desiti kada nas Rumuni uzmu u Zenici. Niti jednom treneru se nece psovati i vrijedjati ga kao sto ce on dozivjeti u Zenici nakon poraza. Ja mislim da on sam nije svjestan kakvu je vatru zapalio i umjesto da je gasi vodom i izvine se,kaze da je pogrijesio on je bukvalno dovukao cisternu benzina i gasi vatru.
Nece ovo na dobro kapitenu.
Nazalost mislim da ce se to i desiti kada nas Rumuni uzmu u Zenici. Niti jednom treneru se nece psovati i vrijedjati ga kao sto ce on dozivjeti u Zenici nakon poraza. Ja mislim da on sam nije svjestan kakvu je vatru zapalio i umjesto da je gasi vodom i izvine se,kaze da je pogrijesio on je bukvalno dovukao cisternu benzina i gasi vatru.
Nece ovo na dobro kapitenu.
Živi lik u 2004oj.
Kao kad narkomani ostani u tripu.
Jadan..
Kao kad narkomani ostani u tripu.
Jadan..
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], FerdinandF, Hansestadt, Wisey, zikerrz21 i 53 gosta.