Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Ma treba ugasiti vise ovu repku, bez veze ljudi se ljute samo.
Mi veze nemamo sa fudbalom, pa golman kipra bukvalno baci loptu u svoj gol i opet neznamo uzeti utakmicu. Ljudi imaju 65 posto loptu i ugurali nas u gol nas kao da su prime Brazil.
Ljudi duplo vise pasove izmedju sebe napravili nego mi, kipar treba zaliti sto nisu uzeli veceras ovu utakmicu, golove sto su primili su smjesni.
Mi veze nemamo sa fudbalom, pa golman kipra bukvalno baci loptu u svoj gol i opet neznamo uzeti utakmicu. Ljudi imaju 65 posto loptu i ugurali nas u gol nas kao da su prime Brazil.
Ljudi duplo vise pasove izmedju sebe napravili nego mi, kipar treba zaliti sto nisu uzeli veceras ovu utakmicu, golove sto su primili su smjesni.
-
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Nije lose postavljena igra bila, ali ovi igraci jednostavno su fudbalski osakaceni. Nazalost Dzekino je proslo, nema snage za poluvrijeme. Ko god dodje mi nemamo kvalitet za vise. Nerealni smo dosta.Esmira i Kerima forsirati.
Hrammm1921 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:18Ko su nam protivnici u Barazu? Realno 90% imamo to drugo mjesto
Okvirno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Okvirno smo najebali.DamirT je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:19Hrammm1921 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:18Ko su nam protivnici u Barazu? Realno 90% imamo to drugo mjesto
Okvirno.
-
- Kontakt:
Ma treba ugasiti vise ovu repku, bez veze ljudi se ljute samo.
Mozda nemamo igrace kao prije, ali nemamo ni igrace da bi se samo branili, bili ponizeni i na puku srecu izvukli bod protiv velikog Kipra. Ovdje bi strucnjak dobio laganini, pogotovo nakon 2-0. Safet je bio u pravu, mi neznamo se braniti, jedino ako nas sreca pogleda.Hrammm1921 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:15Realno idealna nam je grupa bila , ova prilika se nikad vise nece pruziti
Jos iskrenije je reci da nemamo igrace vise kao prije, i da previse navijaci traze . Smirite se pred spavanje, Barbarez nije neki strucnjak, ali ovde strucnjak nema sta da radi sa ovakvim amarerima
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Lolll nemamo šta ovdje tražiti.DamirT je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:19Hrammm1921 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:18Ko su nam protivnici u Barazu? Realno 90% imamo to drugo mjesto
Okvirno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
kakv ba baraz, ne mozemo to proci
Ma imao dobrih igraca generalno, ali kod mas uvijek mei problemi u svakom sportuHrammm1921 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:15Realno idealna nam je grupa bila , ova prilika se nikad vise nece pruziti
Jos iskrenije je reci da nemamo igrace vise kao prije, i da previse navijaci traze . Smirite se pred spavanje, Barbarez nije neki strucnjak, ali ovde strucnjak nema sta da radi sa ovakvim amarerima
Nigdje nisam vidio kao kod nas da ne mogu Dedovic, Garza, Sulejmanovic
Pa sad u ffubdalu Ahmedhodzic, Huseinbasic…
To samo kod nas ima, a normalnim drzavam igraju najbolji
Kad kazu voli Zelju, on treba da igra meni se povraca
Isto vazi s repkom volim je i ja i to ne znaci da ja treba da igram
2025 godina nama selketor prica o borbi
Kakva borba dan te **** nije mma
Fudbal se igra glavom vise nego nogama
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 okt 2025, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ruku na srce, mi ni u najjačem sastavu nismo znali igrat protiv ovih grčkih klošara, a ni protiv njihove seke.Fudo je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:21Mozda nemamo igrace kao prije, ali nemamo ni igrace da bi se samo branili, bili ponizeni i na puku srecu izvukli bod protiv velikog Kipra. Ovdje bi strucnjak dobio laganini, pogotovo nakon 2-0. Safet je bio u pravu, mi neznamo se braniti, jedino ako nas sreca pogleda.Hrammm1921 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:15Realno idealna nam je grupa bila , ova prilika se nikad vise nece pruziti
-
- Kontakt:
Ma daj nam chetnike da im **** mater

Dobro je pokeras postavio igru, gdje je rupa izmedju odbrane i sredine najmanje 20 metara i prisiljeni su na pumpanje.
-
- Kontakt:
Ma legendo moja, da im je zavezao noge morali su imati više dodavanja.
Tahirović i Gigara su odigrali nešto što ja ne mogu dokučit. Likovi su na terenu, ali nema ih i ne rade ništa. Šunjić je odigrao svoje standardno destruktivno i na kraju pogriješio iz umora, ali ova dvojica genijalaca su nevjerovatni.
Nista bolje kvalifikacije nismo odigrali u odnosu na prošle, samo smo imali sreće da uzmemo Kipar i Rumune a realno nismo ZASLUZILI ni tu pobjede. Po pokazanoj igri mi smo trebali imati 8-9 bodova.
Nadat se finoj grupi za EP jer tamo opet možemo otici a za SP mi nemamo nikakve šanse.
Nadat se finoj grupi za EP jer tamo opet možemo otici a za SP mi nemamo nikakve šanse.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ljudi ba, natamburat će nas i Rumunija u Zenici, kakav crni baraž jbt, pa u Bukureštu su nas vile samo pronosale još oni bili bez pola ekipe.
Molim malo manje maštanja i više ozbiljnosti.
Molim malo manje maštanja i više ozbiljnosti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ma konacno je vrijeme za nekog stranca, muka mi je vise gledati ove "legende" koje se ponasaju tako bahato i siledžijski sa 0 uspjeha u trenerskoj karijeri.
Ma nece nas uvijek prosr.ati zrijeb jbg. Ne bi me ocekivalo da nam se vrati u narednom zrijebu i dobijemo grupu tipa Engleska, Italija, Poljska ili nesto slicno. Laksu grupu ne bi niko od nas sastavio.totasef1 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:25Nista bolje kvalifikacije nismo odigrali u odnosu na prošle, samo smo imali sreće da uzmemo Kipar i Rumune a realno nismo ZASLUZILI ni tu pobjede. Po pokazanoj igri mi smo trebali imati 8-9 bodova.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi nemamo veznog igraca. Tahirovic nije fudbaler. Sunjic je destruktivac, a sa loptom je na vi.signalidunapark je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:25Ma legendo moja, da im je zavezao noge morali su imati više dodavanja.
Tahirović i Gigara su odigrali nešto što ja ne mogu dokučit. Likovi su na terenu, ali nema ih i ne rade ništa. Šunjić je odigrao svoje standardno destruktivno i na kraju pogriješio iz umora, ali ova dvojica genijalaca su nevjerovatni.
Nije kipar bezveze. Niko ih nije nadigrao u ovim kvalifikacijama. Samo znal neko ko je menadžer ovom Dini Bešireviću??
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, denza, Drum, Napapijri, Pensioner26, rishovski, Shogun, successminator, zgembo89 i 99 gostiju.