Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Polako postaje novi Miralem Pjanic.
Gusio se
Gusio se
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Lutko moja da on ima 1/5 kvaliteta pjanica bio bi igracina
Pjanic je imao bezbroj maestralnih partija, ovaj je u rangu Cipetica, a i Cipetic je imao zapazen prodor protiv Sjeverne Irske u barazu za razliku od ove ojebine
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nek je izbušio rupe na štucnama, vidio na televiziji po EPL i od onih južnoameričkih tokmaka u Benfici. Pametnije bi mu bilo da se defanzivnoj igri malo posveti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Sramota je da je mujakic jucer u prvom poluvremenu bio ofanzivno bolji od njega.
Odigrao 3 dobre tekme u Benfici i lagano nestaje?
Slično se desilo u Marseilleu...

Slično se desilo u Marseilleu...

- Goalgetter
- Kontakt:
Izuzetno los u zadnjim utakmicama za reprezentaciju.
Konacno ima i skim igrati desno (Memic) ali on od toga uopste do sada nije uspio profitirati, nazad nesiguran, naprijed bez ikakve ideje.
Konacno ima i skim igrati desno (Memic) ali on od toga uopste do sada nije uspio profitirati, nazad nesiguran, naprijed bez ikakve ideje.
- Maroon1946
- Kontakt:
Puno puno on treba uraditi i za repku i za klub da moze u istu recenicu sa Miretom
Ponavjam nit ga treba klupirat niti imamo zamjenu ali treba znati da igra lose za repku. Mozda se konacn malo trzne jer imam osjecaj da on smartra da dobro igra radi popularnost medju navijacima. Za njega se iz nekog razloga veze neka extra borba ali ja to u vecnini utakmica nisam vidio.
-
- Kontakt:
Ma veliki je problem njega i memica staviti na jednu stranu. Slicne kretnje imaju i obicno se duplaju. I u ovoj tekmi je bio bolji kada je bajraktar usao jer amar zivi od toga da protrci po boku i dobije loptu a Memic nije igrac koji ce stati na loptu nego je slican amaru.Goalgetter je napisao/la: ↑11 okt 2025, 06:13Izuzetno los u zadnjim utakmicama za reprezentaciju.
Ja opet ponavljam, nebitno s kim igrao na strani, sramota je da je Mujakic u prvom poluvremenu bio ofanzivno bolji od njega.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordocrveni, feniksptica, Maverick, napapijri1987 i 44 gosta.