Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Cuj Milos Krasic

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svjesni ste da odgovarate retardiranom Goretzki sa 181. profilom u nizu na ovom forumu?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ocito nisu:-)baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 08:19Svjesni ste da odgovarate retardiranom Goretzki sa 181. profilom u nizu na ovom forumu?
- Maroon1946
- Kontakt:
Po ko zna koji put daje bitne golove za pobjedu protiv Kipra 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Da li je iko od vas registrovao Barbarezovu izjavu da je na prošlom okupljanju uvidio da Džeko može odigrati dvije utakmice u 7 dana?! Jedno je moći, a nešto sasvim drugo biti dovoljno mudar i znati da to nije dobro niti pametno. U najmanju ruku, to je suludo!
Da se razumijemo, Edin je naš najveći, takvog više nećemo imati, nije potrebno to ni spominjati, ALI isto tako svima je jasno, pa i slijepima, da on više ne može odigrati 90 minuta, a kamoli 2x90 u kratkom vremenskom roku… eto u Italiji nestručni i ne vole ga, pa igra samo 10-15 minuta.
Još nešto, ako je cilj EURO i ako se ekipa uigrava i sprema za to takmičenje, onda je sasvim logično da se odavno trebalo okretati solucijama koje izuzimaju Edina. On je još tu dva mjeseca i ode, a mi svo vrijeme uigravamo stil i podilazimo igraču koji neće biti na raspolaganju tada kad mi želimo biti konkurentni i napraviti iskorak.
Nije mi jasno kako Edin sam ne shvata da su ga godine stigle i što prije prizna to sam sebi i shvate svi oko njega, biće puno bolje.
Da se razumijemo, Edin je naš najveći, takvog više nećemo imati, nije potrebno to ni spominjati, ALI isto tako svima je jasno, pa i slijepima, da on više ne može odigrati 90 minuta, a kamoli 2x90 u kratkom vremenskom roku… eto u Italiji nestručni i ne vole ga, pa igra samo 10-15 minuta.
Još nešto, ako je cilj EURO i ako se ekipa uigrava i sprema za to takmičenje, onda je sasvim logično da se odavno trebalo okretati solucijama koje izuzimaju Edina. On je još tu dva mjeseca i ode, a mi svo vrijeme uigravamo stil i podilazimo igraču koji neće biti na raspolaganju tada kad mi želimo biti konkurentni i napraviti iskorak.
Nije mi jasno kako Edin sam ne shvata da su ga godine stigle i što prije prizna to sam sebi i shvate svi oko njega, biće puno bolje.
E tu je poenta svega.Da prizna.Nece nikad priznat.Ali sto da prizna kad je od svih napadaca on uvalio sam 4.U tom je poenta.Imate boljeg bujrum a zna da nema.
Sad se vec vide godine, jedva se krece
Ne moze vise igrati, stoji ko kip, prestar
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Gotovo nakon 25 minuta kao sto sam piso. Zalosno uzima mjesto tabaku koji je u najboljim godinama. Bolje da udje na kraju da pomogne zadnijh 20 minuta ovako igrac manje. Kad je kraj kraj je
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ne moze djed vise jbg
Pola sata po tekmi to je to
Vadi ga, jednostavno godine ga stigle.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidis ocima da se covjek jedva krece, sta ceka barba?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nevjerovatno da ga drzi 70 minuta na terenu
Reakcija Džeke prije penala je sramotna. Ali ne krivim ga jer lik hodati ne moze. 90 minuta drzati lika koji ima 40 godina je tragikomedija 
Zadnja izmjena: JackW, dana/u 09 okt 2025, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Legendo vrijeme je....
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Setka se zadnjih pola sata, a Barba ga ne vadi 
Od 15 minute nije vise trcao, ne moze, jednostavno..
-
DjaniTarik
- Kontakt:
QEBDM TI BUDALA KOJA STAVI OVOH DANAS DA IGRAH VIDI STA RADI KOD GOLA…. Mrtvog mi dede ja mislio sviran naa faul neki faul prije kao je lik stojai i gledao fok ovaj stopa loptu
Jos prije par kola sam pisao da se kockarska neznalica mora otjerati, dok jos imamo neke sanse.
Sad sa ova zadnja dva kiksa, poraz u Zenici od Austrije i ovaj vecerasnji antifudbal protiv Kipra nas je ukopao.
Sad sa ova zadnja dva kiksa, poraz u Zenici od Austrije i ovaj vecerasnji antifudbal protiv Kipra nas je ukopao.