Sretno ekipa, sretno Sergej, do pobjede.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tko je "mali huseinbasic"?Masqareda je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:50Pitam se hoce li mu bit standardan i za dvije godine kad bude u nasoj ligi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:42Namjerno spisak tako kroji da nikad nema zamjene za njega. Mali huseinbasic je za njega licno Riquelme Juan Roman ,ali on je prijetnja beniju zato nesmije biti tu. Beni ipak ima menadzera najboljeg u ovom trenutku koji mu obecava mjesto zauvijek. Fuj![]()
![]()
![]()
Ubo sam sastav u glavuzastitaIdentiteta je napisao/la: ↑08 okt 2025, 16:24Eh, i meni se čini da je to to. Osim što je prošli put čini mi se rekao da Mujakić ima prednost nad Burnićem, pa očekujem Nihu od prve.No99 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 15:30Kipar - vjerujem da bi Esmir napravio haos protiv Kipra ali Memic djeluje sigurnije u odbrani, 3 boda su vazna
----------- Dzeko -------------
- Kerim - Gigovic - Memic -
------ Benjo --- Sunjic ------
Burnic - Tare - Katic - Amar
----------- Vasilj --------------
Ma bruda nisu ovi ni u Zenici igrali bunker, i tamo nas Sunjic drzao u sredini, a Katic kad je usao tek smo se ustabili pozadi
Ne znam tebra. Prvi put cujem.JackW je napisao/la: ↑09 okt 2025, 20:03Tko je "mali huseinbasic"?Masqareda je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:50Pitam se hoce li mu bit standardan i za dvije godine kad bude u nasoj ligi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:42
Namjerno spisak tako kroji da nikad nema zamjene za njega. Mali huseinbasic je za njega licno Riquelme Juan Roman ,ali on je prijetnja beniju zato nesmije biti tu. Beni ipak ima menadzera najboljeg u ovom trenutku koji mu obecava mjesto zauvijek. Fuj![]()
![]()
![]()
![]()
Ma i nije. I omerovic i bazdar mogu igrati sa ovakvim repkama,nisu kiprani neki kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], LaMeloBall, Serha i 61 gost.