aferimPortillo je napisao/la:Evo bgm ja dobi napokon nakon duzeg vremena, cetiri marke, na sistemu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
aferimPortillo je napisao/la:Evo bgm ja dobi napokon nakon duzeg vremena, cetiri marke, na sistemu
pu.. imam jos jedan listic na 76 km dobitak, samo još denver kec.. valjda ce bit
Gudlakirajte mi.VolimLiverpool je napisao/la: Chelsea-West Ham (zg) 0-3 1.40![]()
Heracles-De Graafschap 1 1.45![]()
Basel-Young Boys oba daju gol 1.60![]()
Rose under 29.5 1.80![]()
Marseille-Montpellier (F.S.) 1x 1.27![]()
Velez-Quilmes 1 1.40
Kvota 10.39 uplata 7.00
reds je napisao/la:Manchester-Everton 1 @1,45
Blackpool-Newcastle 3+ @1,65
Liverpool-Birmingham 1 @1,45
Wigan da gol 1 @1,4
Chelsea-West Ham 1 @1,25
Tottenahm-WBA 3+ @1,7
Roma-Chiveo 1 @1,45
Frankfurt-Bayern 2 @1,5
Bayer-Hoffenheim 1 @1,55
Real da gol 1 @1,25
Barca-Osasuna 1 @1,2
Ath.Bilbao-Sociedad 1 @1,65
Željezničar-Velež 1 @1,2
Willem II-Alkmaar 2 @1,30
nešto od ovoga uzeti.
Sudija zejabe , dali go u 95 minuti , 3 minute produzio , i dva slobodna imali u 95 min ...aS_Roma je napisao/la:pa ne mozes vjeeovati cekam **** juventusa za pare samo i primaju dva gola dabogaa se raspali cigani ciganski
harry_90 je napisao/la:Botafogo RJ - Boavista Sport Club 2 6.00
ma dobro, opet jbg nekakvi su rahljavi, a tako i tako ne da se to meni dobiti jbg nije prvi put da mi juventus uzima pare .. al haj ..Bosnier je napisao/la:Sudija zejabe , dali go u 95 minuti , 3 minute produzio , i dva slobodna imali u 95 min ...aS_Roma je napisao/la:pa ne mozes vjeeovati cekam **** juventusa za pare samo i primaju dva gola dabogaa se raspali cigani ciganski
Samo da javim da su i mene na te 4 marke (sistem) oboriliaS_Roma je napisao/la:pa ne mozes vjeeovati cekam **** juventusa za pare samo i primaju dva gola dabogaa se raspali cigani ciganski
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.