Meni nema ništa čudno u tome da najbogatiji, te klub sa najboljim uslovima i najskupljim igračima osvaja trofeje i da je najdominantniji. To je normalno u svakoj državi, pogledaj i region, pa onda i dalje. U Bosni i Hercegovini, uz Sarajevo su tu upravo Borac i Zrinjski kada su te stvari u pitanju. Jedino je Velež uskočio tu s jednim Kupom.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 13:30Na kraju krajeva, jedina istina je ono sto znamo sigurno a to je da u eri Vice Zeljkovica samo Sarajevo, Zrinjski i Borac osvajaju trofeje, sve ostalo je rekla-kazala manje vise.NoProfit je napisao/la: ↑09 okt 2025, 13:21Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2025, 13:11
Jest, naštimali smo i da vas Velež uzme i koronu, pa da se prekine i nama titula.![]()
![]()
Što je najgore, oni su uvjereni u ovo što pričaju. Šta kaže brat "ne bi bili ovoliko mirni", a upravo se FK Sarajevo najviše buni. Samo što im je to bilo smiješno sve dok nisu došli do kakve-takve borbe za prvo mjesto pa i na svojoj koži u dvije-tri utakmice osjetili ono za što su se nama smijali.
Meni je čudno kad je suprotno. Mislim da smo jedina zemlja u Evropi u kojoj trenutno najbogatiji klub nije i najdominantniji. Zato i ovoliki gnjev navijača i tu krećem od sebe koji sam ogorčen, koliko na klub, toliko isto i na sva podmetanja koja nam se serviraju sada već godinama.