Fk_zeljo_1921 je napisao/la:LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA NAM PUŠE
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Najljepsa mi je scena kada je na kraju cjeli sjever pozdravio igrace Veleža.
FKŽ !
Ma trebali ste pustit Laktasima,mozda bi 2 liga otjerala ove nase indijance iz uprave,mozda i nebi docekao da s travnikom stimamo nulu,i ako ni nama,a ni njima ovaj bod nista ne znaci,.Ja vidim dalje od nosa,za razliku od tebe,znali smo i mi okrenuti 0-2,ali taj okret bi bio sve,ali samo ne postena pobjeda,.Malo realnosti ti nebi skodilo,.CIRKUS PL BiH-to be continued,.Pirke_TM87 je napisao/la:Ne tako davno vas opstanak u Premier ligi ovisio je upravo o nama, zato suti i pusi! Prosle godine ste plakali, molili kumili da igramo i pobjedimo Laktase da vi nebi ispali iz lige.chily-rz je napisao/la:Vidis koliko si glup i zatupljen,pa hajvance jedno do neki dan ni vi niste imali reflektore..FORZA ZELJO je napisao/la:hahah ljubomorne duse mogu da nam....
ama znas sta je nama problem....ovi klubcici dodju na Grbavicu napale se do bola i zapnu jer i graju protiv Sampiona, najtrofenijeg BH kluba, igraju seljaci pod reflektorima na Grbavici....ama jadni ste ba,cim ZELJO neki preokret naapravi odmah namjestaljka.
Haj cao razguli sa Foruma i pitajte onog svog sto sam sebi zabi go
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
sve ostalo.....manjina!

Ti znaš da je to naštimano, ti si taj insajder što znaš sve rezultate, još kad ti se pridruži onaj što zna u kojim se kafanama namještaju utakmice, niko vam ništa ne može... hajde mi sad napišite rezultate za slijedeće kolo da se obogatim dok su velike kvote na bwin-u, imam sto maraka a treba mi sto hiljada, mislim da bih vrlo lako mogao da se obogatim uz vašu "stručnu" pomoć...chily-rz je napisao/la: Ma trebali ste pustit Laktasima,mozda bi 2 liga otjerala ove nase indijance iz uprave,mozda i nebi docekao da s travnikom stimamo nulu,i ako ni nama,a ni njima ovaj bod nista ne znaci,.Ja vidim dalje od nosa,za razliku od tebe,znali smo i mi okrenuti 0-2,ali taj okret bi bio sve,ali samo ne postena pobjeda,.Malo realnosti ti nebi skodilo,.CIRKUS PL BiH-to be continued,.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Haj ba chily razguli sto jest jest. Dosta mi je samo tu tvoju sliku vidjet, sreca pa uopste ne citam sta pises pa mene nemozes izprovocirat, nazalost kao druge... 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A ja bih na to dodao jos:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA NAM PUŠE
ne znam sta ce te vi raditi, vjerovatno po forumu plakati i drkati na Zelju, ja se odo olešiti i proslaviti pobjedu
KO NAM ZLO MISLIO O K.... NAM VISIO
Jedno je nesto zakljuciti poslije tekme,a jedno pisati prije tekme,.A tebe iskreno zalim,ako ti zaista zivis u uvjerenju da je ova liga postena,.Zasmrdil tebi ikad ova CIRKUS LIGA,ozbiljno te pitam,bez provokacijeHawking je napisao/la:Ti znaš da je to naštimano, ti si taj insajder što znaš sve rezultate, još kad ti se pridruži onaj što zna u kojim se kafanama namještaju utakmice, niko vam ništa ne može... hajde mi sad napišite rezultate za slijedeće kolo da se obogatim dok su velike kvote na bwin-u, imam sto maraka a treba mi sto hiljada, mislim da bih vrlo lako mogao da se obogatim uz vašu "stručnu" pomoć...chily-rz je napisao/la: Ma trebali ste pustit Laktasima,mozda bi 2 liga otjerala ove nase indijance iz uprave,mozda i nebi docekao da s travnikom stimamo nulu,i ako ni nama,a ni njima ovaj bod nista ne znaci,.Ja vidim dalje od nosa,za razliku od tebe,znali smo i mi okrenuti 0-2,ali taj okret bi bio sve,ali samo ne postena pobjeda,.Malo realnosti ti nebi skodilo,.CIRKUS PL BiH-to be continued,.

ipak jedan fin detalj.TeaM87 je napisao/la:Najljepsa mi je scena kada je na kraju cjeli sjever pozdravio igrace Veleža.

u kojem je smislu taj aplauz bio?
ozbiljno pita, bez ikakve pozadine-!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
STRAŠNA UTAKMICA
po meni incijator povrataka bio je STANCESKI i naravno VIŠĆA
i za red army kako su se usr*li kad ima je ona grupica sa sjevera prisla

i za red army kako su se usr*li kad ima je ona grupica sa sjevera prisla

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Svaka cast zelji na "zasluzenoj" pobjedi... Jeste da je prvi go iz nepostojeceg penala a treci iz autogola,ali sigurno zasluzeno

tm-ovac iz mase je napisao/la:Nažalost, Velež nas je nadigrao u svakom pogledu. Iskreno penal je bio nepostojeći, o tome najbolje govori reakcija publike na postignuti pogodak. Treci, pobjednički go je bio iz velikog ofsajda, još pored toga autogol. Pred sami kraj nije svirnut čist penal za Želju, ali to i ne bi puno uticalo na rezultat. Utakmica nije prodana, jer 5 minuta prije kraja je Šeha izvadio 100% šansu Rovčaninu. Rovčanin danas pokazao ono što Lazo nije, niti će ikad. Zolj najbolji pojedinac na terenu. Iako smo nezasluženo pobjedili, ipak treba reć realno da Borac na ovakav način pobjeđuje svaku drugu utakmicu u Banjaluci. Pred utakmice sezone protiv Čelika, Velež nas nikako nije trebao spustiti ovako nisko. Posjeta je bila sasvim solidna.
Dakle, nije bilo ofsajda (pasivni)...
Chili brate jel ti to TUPAC na slici???
Halali brate ne mislim ti nista lose pisem ovo onako bezze radi sale, svi imamo pravo na misljenje nego jednostavno nisam mogao da odolim bilo je preslatko.. Pozz
Koliko je dusa bilo na tekmi veceras?

Halali brate ne mislim ti nista lose pisem ovo onako bezze radi sale, svi imamo pravo na misljenje nego jednostavno nisam mogao da odolim bilo je preslatko.. Pozz
Koliko je dusa bilo na tekmi veceras?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ipak su dobro odigrali, iako čitam da su imali samo tri udarca tokom meča? Nakon tekme strasti spustiti pod hitno, idemo dalje, nekom očigledno odgovara ili bi odgovarao sukob dva kluba, bit će prilika za pobjede u dolini ćupova. Sve najbolje želji u nastavku sezone...TeaM87 je napisao/la:Najljepsa mi je scena kada je na kraju cjeli sjever pozdravio igrace Veleža.
joj haj Bogati samo nemoj ti nista pricat jer nisi bio tuSrdjan_BL je napisao/la:Svaka cast zelji na "zasluzenoj" pobjedi... Jeste da je prvi go iz nepostojeceg penala a treci iz autogola,ali sigurno zasluzeno![]()
![]()
![]()

Šega su ovi navijaci Veleža,Čelika,Borca
svi su oni bili maloprije na Grbavici, pa se odmah Enterprajzom teleportirali u svoje gradove, odmah na forum da iznesu svoje mišljenje protiv "strašne nepravde"
A levati igrali bunker i još ga sami sebi zabili
...mislim ,i mi smo primili dva presmiješna gola iz dva kornera.
Izležavanje i za najmanji kontakt i kradja vremena se kazni jer ima Boga.

A levati igrali bunker i još ga sami sebi zabili

Zadnja izmjena: izzo, dana/u 23 apr 2011, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Jedno je kad ti liga ponekad zasmrdi, a sasvim drugo kad ti liga 10 godina konstantno smrdi, tako se ne može namještati ni turnir na poligonu...
Kakva dva idiotska gola smo primili, pa to je nedopustivo, ja bih im dao da svaki dan dva sata skaču ko zečevi od gola do gola, valjda onda neće primati ovakve golove... ovo čak nisu bili ni dobri centaršutevi, ali ono stajanje i gledanje u prazno me totalno iritira...
Kakva dva idiotska gola smo primili, pa to je nedopustivo, ja bih im dao da svaki dan dva sata skaču ko zečevi od gola do gola, valjda onda neće primati ovakve golove... ovo čak nisu bili ni dobri centaršutevi, ali ono stajanje i gledanje u prazno me totalno iritira...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
halo SHU PAC , reflektori su tu skoro 3 godine...chily-rz je napisao/la:Vidis koliko si glup i zatupljen,pa hajvance jedno do neki dan ni vi niste imali reflektore..FORZA ZELJO je napisao/la:hahah ljubomorne duse mogu da nam....
ama znas sta je nama problem....ovi klubcici dodju na Grbavicu napale se do bola i zapnu jer i graju protiv Sampiona, najtrofenijeg BH kluba, igraju seljaci pod reflektorima na Grbavici....ama jadni ste ba,cim ZELJO neki preokret naapravi odmah namjestaljka.
Haj cao razguli sa Foruma i pitajte onog svog sto sam sebi zabi go
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
sve ostalo.....manjina!
hajmo razligu!!!
BAS SVE TI DAJEMO.....
Al' najjaci su ovi mostarci sto nam psuju mrtve i majke..
Brato rodjeni.

Brato rodjeni.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
mi smo sega a vi ste ispred nas daj skontaj i budi realan da su u pitanju nijasnse u nasoj ligi izmedju klubovaizzo je napisao/la:Šega su ovi navijaci Veleža,Čelika,Borca![]()
svi su oni bili maloprije na Grbavici, pa se odmah Enterprajzom teleportirali u svoje gradove, odmah na forum da iznesu svoje mišljenje protiv "strašne nepravde"
![]()
![]()
![]()
A levati igrali bunker i još ga sami sebi zabili...mislim ,i mi smo primili dva presmiješna gola iz dva kornera.

Fuuj koji si ti prevrtanerAlemC85 je napisao/la:Ipak su dobro odigrali, iako čitam da su imali samo tri udarca tokom meča? Nakon tekme strasti spustiti pod hitno, idemo dalje, nekom očigledno odgovara ili bi odgovarao sukob dva kluba, bit će prilika za pobjede u dolini ćupova. Sve najbolje želji u nastavku sezone...TeaM87 je napisao/la:Najljepsa mi je scena kada je na kraju cjeli sjever pozdravio igrace Veleža.

AlemC85 je napisao/la:Povrijedlili kodru, jazvina, ko je sljedeći? Ovaj Skakič sudi kao stjepan glavina 1987. u tuzli. Ne znam al čini mi se da je moralo ispasti ovako, ako je moralo ovako, onda pišaj ovaku ligu i želja, ako mu treba ovako pobjeda. Borac je sigurno prvak, ne mogu ga stići....
AlemC85 je napisao/la:Ako se ne varam jesenas je sviran penal za želju u vrapčićima kod rezultata 1:0 za velež, a evo i sad, smiješno, i žalosno, IMAM OSJEĆAJ DA VELEŽ NE SMIJE NIKADA DOBITI NA GRBAVICI UTAKMICU, ŽALOSNO, e onda i u vrapčićima ustaviti drugi režim, ako ćemo tako....
AlemC85 je napisao/la:E sad vidimo ko su mesari, kodro i jazvin povrijeđeni, a nešto govore vrapčići nemožeš uzeti ni boda, čista lažžžž....
Zadnja izmjena: adoni, dana/u 23 apr 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Paromlinac i 13 gostiju.