Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dzemil
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la dzemil » 09 okt 2025, 08:16

Kaže Barba da će mu faliti Demirović, njegov presing i golgeterski učinak ili tako nešto pošto se ne razumije iz teksta, a lik ne znam da li je dao dva gola za svo ovo vrijeme.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 okt 2025, 08:45

Nije Pape kriv zbog ofsajda protiv Nigerije.Najbolje tekme smo odigrali kad je Pape bio trener.Brazil Francuska i ostalo.Gdje ces poredit ovog i Papeta.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 09 okt 2025, 09:34

Alipasino je napisao/la:
09 okt 2025, 08:45
Nije Pape kriv zbog ofsajda protiv Nigerije.Najbolje tekme smo odigrali kad je Pape bio trener.Brazil Francuska i ostalo.Gdje ces poredit ovog i Papeta.
S tim da je Pape raspolagao sa neuporedivo jačim rosterom sastavljenim od 13-14 igraca iz liga 5, koji su igrali važne uloge u svojim klubovima i bili na vrhuncu: Deko, Vedo, Pjanic, Spahic, Begovic, Lulic itd.
S obzirom na to, jedno veliko takmičenje je malo u odnosu na ono za šta je ta ekipa bila u mogućnosti.
I jeste tada repr. igrala najljepši fudbal, ali prvenstveno zahvaljujući talentu igrača.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 09 okt 2025, 10:12

231983 je napisao/la:
09 okt 2025, 09:34
Alipasino je napisao/la:
09 okt 2025, 08:45
S tim da je Pape raspolagao sa neuporedivo jačim rosterom sastavljenim od 13-14 igraca iz liga 5, koji su igrali važne uloge u svojim klubovima i bili na vrhuncu: Deko, Vedo, Pjanic, Spahic, Begovic, Lulic itd.
S obzirom na to, jedno veliko takmičenje je malo u odnosu na ono za šta je ta ekipa bila u mogućnosti.
I jeste tada repr. igrala najljepši fudbal, ali prvenstveno zahvaljujući talentu igrača.

Bas tako, Pape sto je otisao na jedno SP s takvom ekipom i to jedva jer smo imali strasnu laganu grupu u kvalifikacijama za SP 2014 ne znaci nista. I onda prodao guzicu poveo svog rodjaka i popusio Edinu pa poveo Ibricica samo sto su prijatelji i na kraju igrao bez ljevog beka protiv Nigerije.

Mi smo s takvom rosteru morali otici na makar jos jedno SP i dva EP.

Slab je trener Safet i to se vidjelo evo poslje nas, nigdje ga nema? Petev bi s takim rosterom odveo nas sigurno na jos 2-3 prevenstva.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 okt 2025, 10:28

Haj sve, al da je jedva otišao, a imali samo jedan poraz, 30 golova zabili...
Koševo Zapad

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 09 okt 2025, 10:31

Shategabri je napisao/la:
09 okt 2025, 10:28
Da nije Hajrovic dao onaj gol u Slovackoj mi bi otisli u baraz jer su grci isto tako sve dobili osim nas. A mi bi sigurno popusili u barazu koga god dobijemo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 okt 2025, 10:35

Edincapitano je napisao/la:
09 okt 2025, 10:31
Da nije Hajrovic dao onaj gol u Slovackoj mi bi otisli u baraz jer su grci isto tako sve dobili osim nas. A mi bi sigurno popusili u barazu koga god dobijemo.
Eh da nije... Al je dao.
Činjenica da su nam to najjače kvalifikacije.
Koševo Zapad

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 09 okt 2025, 10:58

09 okt 2025, 10:35
Eh da nije... Al je dao.
Činjenica da su nam to najjače kvalifikacije.
Pa zato i govorimo da je jedva bilo, doslovno nas je jedan gol dijelio od baraža. To je bila ujedno i najlaksa grupa ikad, znatno lakša i od ove trenutno. Bilo koji ozbiljniji trener bi s onakvom ekipom cuda pravio.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 09 okt 2025, 11:02

Natjerao si me da pogledam, Grci su taj ciklus od 8 pobjeda 6 pobijedili s jednim golom razlike, uključujući i Lihtenštajn, a mi samo dvije. Dakle ako svodiš naše kvalifikacije na jedan gol, a igralo se 900 minuta fudbala, šta onda tek reći za njih. Mi smo po svemu bili superiorni u toj grupi i bili zasluženo prvi, a pobjede s jednim golom razlike su najnormalnija stvar.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 09 okt 2025, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 okt 2025, 11:04

Safet Sušić je neznalica i čovjek koji je uništio jednu generaciju neznanjem, retardiranim odlukama i pozivima upućenim igračima iz bratove menadžerske agencije i familiji. Ne dozvolite da vas pitari uvjere u suprotno.

Najbolja ekipa u historiji i tamburao ga Kipar i slične polu-amaterske reprezentacije. Da mu se prije WC dala noga, imali bi vjerovatno knockout fazu WC i još jedno veliko takmičenje u svojoj prošlosti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 09 okt 2025, 11:20

Joj poredite generaciju za koju je čaršija znala prije svake utakmice prvih 11... Generacija koju je mogla voditi Slavica Pecikoza a ne Safet Sušić.

Ovo danas se ne zna ni ko će igrat ni na kojoj poziciji,ni da li ce se odazvati kad ga pozoves.
Trebat ce vremena da se sve posloži,ali realno s ovakvim rosterom bi bilo veliko iznenađenje otići na prvenstvo.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 09 okt 2025, 11:27

baboedindzeko09 je napisao/la:
09 okt 2025, 11:04
Safet Sušić je neznalica i čovjek koji je uništio jednu generaciju neznanjem, retardiranim odlukama i pozivima upućenim igračima iz bratove menadžerske agencije i familiji. Ne dozvolite da vas pitari uvjere u suprotno.

Najbolja ekipa u historiji i tamburao ga Kipar i slične polu-amaterske reprezentacije. Da mu se prije WC dala noga, imali bi vjerovatno knockout fazu WC i još jedno veliko takmičenje u svojoj prošlosti.
"Iznenadila nas brzina Nigerijaca."
"Nisam zvao napadača, da se Vedo ne bi uvrijedio" Izjava uoči utakmice s Izraelom kad smo imali povrijeđene i Vedu i Edina, a 0 napadača.

Idiot čovjek.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 09 okt 2025, 11:40

"Iznenadila nas brzina Nigerijaca."
"Nisam zvao napadača, da se Vedo ne bi uvrijedio" Izjava uoči utakmice s Izraelom kad smo imali povrijeđene i Vedu i Edina, a 0 napadača.

Idiot čovjek.
[/quote]

Preofirno za čovjeka koji se tolike godine bavio loptanjem.
Trebalo je pratiti trag novca u krugu njegove rodbine, prijatelja, neko je uzeo golemu lovu na kladari.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 09 okt 2025, 13:27

baboedindzeko09 je napisao/la:
09 okt 2025, 11:04

Malo li je :yawn:

slika

Da nas nisu pokrali ovdje bi prosli zasluzeno prvi

slika

Poslije Svjetskog je trebao ici to 100% ali Pape je bio zaista dobar selektor

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 okt 2025, 13:29

Jbg kad te zapadne 2 puta Portugal u barazu, pa kradja protiv Francuza, ne vidim gdje smo i kako mogli imati koji plasman vise sa Susicem. Slazem se jedino za EP 2016, ono je horor bio i pored izborenog baraza.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 okt 2025, 13:49

Kao što rekoh, ne dozvolite da vas pitari uvjere u suprotno. Sušić je neznalica i koštao nas je plasmana na sigurno jedno takmičenje, a vjerovatno i dva, kao i prolazak grupe na WC.

U tim kvalifikacijama gdje smo završili iza Francuske, jesmo epski pokradeni u Parizu, ali isto tako njegovim neznanjem smo izgubili sigurne bodove protiv očajne Albanije u Tirani i još smo poniženi od strane Rumunije u Bukureštu jer je stručnjak izvodio postave sa 5 veznjaka i Lulićem koji je glumio krilo, sve kako bi se napravilo mjesta Ibričiću. Ne treba ni zaboraviti da smo na jedvite jade u punom naletu sa veoma jakom generacijom jedva izvukli 3 boda pred kraj protiv Bjelorusije u Zenici.

Da smo recimo uzeli bodove u Tirani, kao što smo i trebali, te morali, i bod bi nam bio dovoljan u Parizu. Ipak su tu Albaniju tamburali bukvalno svi u kvalifikacijama, kao i tada još uvijek amaterski Luxemburg, ali je stručnjak sa kasetama i to uspio sje.bati.

Sa onim fondom igrača, gdje je praktično prvih 11 igralo u Ligama 5 redovno se moralo napraviti više. Ali ne, daj Tina Svena, daj Ibričića, daj Hadžića.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 09 okt 2025, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 09 okt 2025, 13:53

Kakav pape dosao na Cirine temelje

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 09 okt 2025, 13:54

Glorifikacija lika koji je meč krenuo bez lijevog beka? Meč grupne faze Svjetskog prvenstva?!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 okt 2025, 13:56

zeljovac21 je napisao/la:
09 okt 2025, 13:53
Kakav pape dosao na Cirine temelje
Ima i toga. Njegovo znanje se vidjelo nakon SP, a i na samom prvenstvu, kad je morao on da izmisli neku taktiku, kao i igrace. Na kraju krajeva, njegov CV nakon reprezentacije dovoljno govori o njegovom "znanju".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 09 okt 2025, 14:05

CAGarfia je napisao/la:
09 okt 2025, 13:54
Glorifikacija lika koji je meč krenuo bez lijevog beka? Meč grupne faze Svjetskog prvenstva?!
Protiv najbrže ekipe na prvenstvu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, edvaE2, emir79, greenwood, Kaunas, Sheyi, signalidunapark, successminator i 60 gostiju.