Ja sjeo u Montanu kaze ova sto radi "Rezervisano za reprezentativce." Sekunda je falila da zbog te recenice ostane bez posla.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne bih se slozio, da je napad bas u ocajnoj formi izuzmemo li Dzeku. Ali i on nemora biti u nekoj formi, dovoljno je da ga ostave koji put samog i eto sanse/golaBeduin je napisao/la: ↑08 okt 2025, 16:24Mozemo reci da nam odbrana dolazi u odlicnoj formi, a napad u ocajnoj.
Bice tvrda utakmica, mislim da ce Kipar tesko do gola jer mi zaista igramo cvrsto i odgovorno nazad, ali je pitanje koliko mozemo prema naprijed. Krila mogu napraviti neki visak, narocito ako bi Dedic ispratio Memica, ali realizacija je problem.
Ocekujem Gigovica u vezi kao malo isturenijeg da pravi pritisak sa nasim krilima i to bi moglo navesti protivnika na neku gresku.
Podijelili igracima i dali bonuse uposlenicima 2014. Mislim da je Slavica “Punto” dobila 35000 KM bonusa, a takvih ima puno.
To je to.231983 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:50Ovako stvari stoje:
Mi se, evo već 30 godina borimo kroz kvale da dođemo na veliko takmičenje. Jednom smo uspjeli zahvaljujući trenutku inspiracije Izeta H., inače bismo i tad završili u baražu i, kako rekoh- završili.
Na klupi se izmijenjao šiš i goliš. Od Trenera svih trenera do kojekakvih sava milosevica.
Decenijama mi obični smrtnici prizivamo neku trenersku ekipu koja će imati kontonuitet, kojoj će se oprostiti dječije bolesti, koja će se istrpiti radi višeg cilja. Konačno je dočekamo, ljudi rade upravo ono što hoćemo da vidimo (uz sve mane koje imaju), i opet narod nezadovoljan. Vrlo jasno i precizno je pred njihov dolazak rečeno da se pravi ekipa za EURO28, da makar jednom odemo, pa nauštrb i ovih kvalifikacija. Vidjeli smo Rumuniju i Austriju i gujica nam zinula ko da se radi o Gibraltaru i Lihtenštajnu, a ustvari su po svemu iznad nas. Ali onda se pojavi Bošnjo.
Pojavi se seljačina iz Srebrenika koji je (jedan od takvih) uništio reprezentaciju i fudbal u BiH, pojave se neostvareni hoštapleri, dežurni pljuvači koji bi i Zidaneu imali šta reći.
Evo vidjeli ste prvih 11 od ovog našeg debila s foruma: izdiktirao je 9 od 11 imena koje svi mi biramo, ali on radi 23. i 24. igrača na spisku bljuje vatru na forumu i s pivom pred prodavnicom u svom selu.
Pustite ljude ba! Ja se prvi ne slazem s makar 20% odlula selektora, ali niti u jednom momentu nisam posumnjao u njegove najbolje namjere. Niti jednom. Može mu se spočitati arogancija, neiskustvo itd., ali sto se ljubavi prema reprezentaciji tice, ima je vise nego svi mi ovdje zajedno.
Plus zgradu izradili/kupili.NerminFatic je napisao/la: ↑08 okt 2025, 23:34Podijelili igracima i dali bonuse uposlenicima 2014. Mislim da je Slavica “Punto” dobila 35000 KM bonusa, a takvih ima puno.
Svaka cast momci 100% se slažem. Bukvalno narod traži dlaku u jajetu i fokusiraju se na pogrešne stvari, evo sad nevalja zato što je pozvao Beširovic ko što si ti reko 23/24 igrac. Preko 20 igraca su debitovali u zadnji 16 mjeseci što je nevjerovatan podatak, hvala Barbarezu za sav trud što je uložio.hurem je napisao/la: ↑08 okt 2025, 23:52To je to.231983 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:50Ovako stvari stoje:
Mi se, evo već 30 godina borimo kroz kvale da dođemo na veliko takmičenje. Jednom smo uspjeli zahvaljujući trenutku inspiracije Izeta H., inače bismo i tad završili u baražu i, kako rekoh- završili.
Na klupi se izmijenjao šiš i goliš. Od Trenera svih trenera do kojekakvih sava milosevica.
Decenijama mi obični smrtnici prizivamo neku trenersku ekipu koja će imati kontonuitet, kojoj će se oprostiti dječije bolesti, koja će se istrpiti radi višeg cilja. Konačno je dočekamo, ljudi rade upravo ono što hoćemo da vidimo (uz sve mane koje imaju), i opet narod nezadovoljan. Vrlo jasno i precizno je pred njihov dolazak rečeno da se pravi ekipa za EURO28, da makar jednom odemo, pa nauštrb i ovih kvalifikacija. Vidjeli smo Rumuniju i Austriju i gujica nam zinula ko da se radi o Gibraltaru i Lihtenštajnu, a ustvari su po svemu iznad nas. Ali onda se pojavi Bošnjo.
Pojavi se seljačina iz Srebrenika koji je (jedan od takvih) uništio reprezentaciju i fudbal u BiH, pojave se neostvareni hoštapleri, dežurni pljuvači koji bi i Zidaneu imali šta reći.
Evo vidjeli ste prvih 11 od ovog našeg debila s foruma: izdiktirao je 9 od 11 imena koje svi mi biramo, ali on radi 23. i 24. igrača na spisku bljuje vatru na forumu i s pivom pred prodavnicom u svom selu.
Pustite ljude ba! Ja se prvi ne slazem s makar 20% odlula selektora, ali niti u jednom momentu nisam posumnjao u njegove najbolje namjere. Niti jednom. Može mu se spočitati arogancija, neiskustvo itd., ali sto se ljubavi prema reprezentaciji tice, ima je vise nego svi mi ovdje zajedno.
Nazalost, ljudi su slijepi pored očiju.
Razočaran sam zbog nekih za koje sam mislio da neće biti tako kratkovidi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.