Ne možeš tako komunicirati s njim. Moraš mu prvo reći odakle si, kako bi on onda izvukao neko random selo u okolici mjesta iz kojeg si, i onda tebe i sve koji navijaju za klub kao i ti, smjestio u to selo. Drugačije nema smisla.successminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:45Žao mi je zbog toga, shvatam da činjenice i jasni argumenti nekad mogu da zabole, ne moraš kmečati.LavoviGabela je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:38Kme kme poceli su pucat cirevisuccessminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:37
Da bi nešto bilo “gostovanje bh grupe”, potrebna su tri uslova:
1. gostovanje
2. bh
3. grupa
Ovdje se većinom radi o ljudima koji žive i rade u Njemačkoj i prema tome prva dva uslova odmah otpadaju. Također, veliki dio njih primarno ne navija za Zrinjski i nema apsolutno nikakve veze sa Ultrasima, pa ni treći uslov nije ispunjen. Možemo govoriti o 3000+ simpatizera Zrinjskog, ili još tačnije, 3000+ ljudi koji će navijati za Zrinjski na toj utakmici. Ultrasa ne bude 3000 u Mostaru za derbije, kamoli da ih toliko dođe u Mainz.
Lijep pozdrav.![]()
Zovi 124, želim ti brz oporavak.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- LavoviGabela
- Kontakt:
evo gaaa, ovaj već traume ima, idemo daljeBalorda je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:54Ne možeš tako komunicirati s njim. Moraš mu prvo reći odakle si, kako bi on onda izvukao neko random selo u okolici mjesta iz kojeg si, i onda tebe i sve koji navijaju za klub kao i ti, smjestio u to selo. Drugačije nema smisla.successminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:45Žao mi je zbog toga, shvatam da činjenice i jasni argumenti nekad mogu da zabole, ne moraš kmečati.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Sa neutralne strane, otkud ti znas kakva je struktura ljudi koji su kupili karte za Majnc?successminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:37Da bi nešto bilo “gostovanje bh grupe”, potrebna su tri uslova:
1. gostovanje
2. bh
3. grupa
Ovdje se većinom radi o ljudima koji žive i rade u Njemačkoj i prema tome prva dva uslova odmah otpadaju. Također, veliki dio njih primarno ne navija za Zrinjski i nema apsolutno nikakve veze sa Ultrasima, pa ni treći uslov nije ispunjen. Možemo govoriti o 3000+ simpatizera Zrinjskog, ili još tačnije, 3000+ ljudi koji će navijati za Zrinjski na toj utakmici. Ultrasa ne bude 3000 u Mostaru za derbije, kamoli da ih toliko dođe u Mainz.
Lijep pozdrav.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Kompleks, zavist, ljubomora itd.Vorovus je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:59Sa neutralne strane, otkud ti znas kakva je struktura ljudi koji su kupili karte za Majnc?successminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:37Da bi nešto bilo “gostovanje bh grupe”, potrebna su tri uslova:
1. gostovanje
2. bh
3. grupa
Lijep pozdrav.
Kako jedan Zrinjski iz Z.Mostara može dobaciti do 3000 ljudi sa simpatizerima u Njemačkoj, a strašno Sarajevo sa navijačima u cijeloj državi ne može ni 2milje u Njemačkoj

Kako ih Zrinjski kara na terenu evo počeo je i na tribinama, jedu se jednostavno

-
- Kontakt:
Balorda je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:54Ne možeš tako komunicirati s njim. Moraš mu prvo reći odakle si, kako bi on onda izvukao neko random selo u okolici mjesta iz kojeg si, i onda tebe i sve koji navijaju za klub kao i ti, smjestio u to selo. Drugačije nema smisla.successminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:45Žao mi je zbog toga, shvatam da činjenice i jasni argumenti nekad mogu da zabole, ne moraš kmečati.

-
- Kontakt:
Ko smo to “mi”?LavoviGabela je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:54Trebat će vama 124, kao i zadnjih desetak godina, samo laganosuccessminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:45Žao mi je zbog toga, shvatam da činjenice i jasni argumenti nekad mogu da zabole, ne moraš kmečati.
Zovi 124, želim ti brz oporavak.![]()

Ja nisam iz “Šehera”, probaj opet pogoditi.
Očajni pokušaji trolanja, potrudi se malo bolje.

Reci da si iz Semetovca, lakše će biti.
Svakako ćeš tamo završiti.
Svakako ćeš tamo završiti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ti si jedan od inteligentnijih ljudi na ovom forumu, valjda ti ne moram objašnjavati očigledno. Uzmi njihove posjete na domaćim utakmicama, kao i na gostovanjima u BiH i prethodnim evropskim gostovanjima i vidjećeš da li ima smisla, koliko god bili ozbiljna i organizovana grupa.Vorovus je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:59Sa neutralne strane, otkud ti znas kakva je struktura ljudi koji su kupili karte za Majnc?successminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:37Da bi nešto bilo “gostovanje bh grupe”, potrebna su tri uslova:
1. gostovanje
2. bh
3. grupa
Lijep pozdrav.
Evo šta piše najpoznatiji hercegovački portal:
Poređenja radi, oko 700 Ultrasa je bilo u Engleskoj protiv jedne Aston Ville, na prvom njihovom gostujućem nastupu u KL. Oko 1000 Ultrasa je bilo u Bratislavi protiv Slovana 2022. kad su igrali play-off za grupnu fazu i te utakmice su imale daleko veći značaj i nekakvu historijsku ulogu. Svakako respektabilne brojke, respektabilna brojka Ultrasa u Mainzu bi bila i bez dijaspore, vjerovatno u rangu prethodno nabrojanih utakmica.Očekuje se kako će tribine u Mainzu obojiti crveno-bijele boje, jer su karte planule među navijačima iz Mostara, cijele Hercegovine, ali i iseljeništva iz Njemačke, Austrije, Švicarske i drugih europskih zemalja.
Spajamo patriJote na haparate 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovim psovanjem Adnana i portala koji ga plaća znači da podržavaš ustaški pozdrav kojim je završio štimac svoj post na FB?tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 12:27Fudbalski savez BiH danas testira sam sebe: Tolerancija na govor mržnje ili evropski standardi?
Adnane p.opusi ga i ti i portal i onaj ko te placa
O dijeljenju vi nemojte. Jel Chesa uspio podijeliti sve ulaznice za utakmicu protiv Zrinjskog? Izgleda da vas ljudi ne zele gledat ni dzaba
Može li se spavati na poslu?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
3000 pripadnika kluba navijaca putari toliko nema.o cemu raspravljate?put mainza ce mix navijaca, simpatizera,auslendera
-
- Kontakt:
Provjeri kako ti je forumski kolega, žalio se ovdje da mu nije dobro.
Neki ljudi ne podnose dobro argumente niti su u stanju da ih iznesu i jedino što im njihov IQ i stepen obrazovanja omogućavaju je trpanje drugih u nekakve koševe, generalizacija i izmišljanje epiteta na osnovu ne znam čega, kao i ponavljanje istih očajnih pokušaja od fora.

Da ne zaboravim uvrede na geografskoj osnovi, ili kako Balorda kaže, “reci da si iz Semetovca”.

E jest smijesno citati da se manje grupe raspravljaju o gostovanju, realna situacija je 500 ultrasa iz Hercegovine ostalo dijaspora.
Fk Željezničar.
- LavoviGabela
- Kontakt:
bmk odakle si, ispravljas pet puta post, jede te dobro, a i trebasuccessminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 14:08Ko smo to “mi”?LavoviGabela je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:54Trebat će vama 124, kao i zadnjih desetak godina, samo laganosuccessminator je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:45
Žao mi je zbog toga, shvatam da činjenice i jasni argumenti nekad mogu da zabole, ne moraš kmečati.
Zovi 124, želim ti brz oporavak.![]()
![]()
Ja nisam iz “Šehera”, probaj opet pogoditi.
Očajni pokušaji trolanja, potrudi se malo bolje.![]()

Navedi mi jednu utakmicu van BIh gdje je broj navijača i simpatizera kluba bio preko 2milje, nema je, a ljudi će imat 3milje, pa te žulja malo jbga
Kakve priče o dijaspori, a imaju li i navijački fks, želje i ostalih dijasporu i veću, al jbga ne može se prebacit 2 milje.
Eto vas se petorica uhvatila, zato jer vas boli a i treba

još jedan rahmetlija izletioDirektorcic je napisao/la: ↑08 okt 2025, 14:353000 pripadnika kluba navijaca putari toliko nema.o cemu raspravljate?put mainza ce mix navijaca, simpatizera,auslendera

Ima je, Elfsborg - Velež.LavoviGabela je napisao/la: ↑08 okt 2025, 15:02
Navedi mi jednu utakmicu van BIh gdje je broj navijača i simpatizera kluba bio preko 2milje, nema je
Kao i obično pišeš gluposti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Postoji i to je ta verzija, da tehničari moraju na licu mjesta paralelne linije crtati trebalo bi im puno više vremena.Virtu4l je napisao/la: ↑08 okt 2025, 12:22HercegovinaCali je napisao/la: ↑08 okt 2025, 09:30Crta na TV prikazu često ne bude ravna oku posmatrača,razlog tome je položaj kamere i visina na koju je kamera postavljena. VAR sustav je povezan, preko više kamera napravljena je triangulacija prostora,tj terena. VAR sudac odredi točke na tijelu napadača/posljednjeg igrača odbrane a sustav liniju povuče sam.
Ja mislim da kod nas nije ta verzija VAR-a, kod nas je ona najjeftinija tako da sudije vjerovatno vide ono što i mi vidimo, da nemaju nikakvu dodatnu pomoć tehnologije.
Kao što je momak ispod napisao, paralelne linije su već "povučene". Mišom ili dzojstikom povlače do dijela tijela koje tehničar označi i taj sustav spušta pod 90 paralelnu liniju s osnovnim linijama igrališta.
Naprimjer, sustav radi kao da ti na papiru s ravnalom i trokutom vučeš paralelne linije s linijom koju si nacrtao prethodno na papir. Razlika je što je VAR sustav puno kompliciraniji od našeg jednostavnog povlačenja ravnala na papiru, koriste više kamera i trianguliraju teren.
Zato nekad zna biti čudno kakva je linija povučena zbog kuta i položaja kamere, igra razliku i kakva je kamera,tj objektiv ima li zakrivljenosti i ostalo. Zato nekada linija može izgledati kao da se savija na rubovima,upravo zbog zakrivljenosti koju sustav automatski obradi.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Balorda je napisao/la: ↑08 okt 2025, 15:08Ima je, Elfsborg - Velež.LavoviGabela je napisao/la: ↑08 okt 2025, 15:02
Navedi mi jednu utakmicu van BIh gdje je broj navijača i simpatizera kluba bio preko 2milje, nema je
Kao i obično pišeš gluposti.

mitomanija podveleška

I jesi za guglanja, kad ništa ne znaš sam od sebe, možda da pitaš chat gpt glupane.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
? kad je to bilo i kolikoBalorda je napisao/la: ↑08 okt 2025, 15:08Ima je, Elfsborg - Velež.LavoviGabela je napisao/la: ↑08 okt 2025, 15:02
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 17 gostiju.