FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ko j.e.b.e ove kompleksase sto pricaju svasta ,neobazirte se bitno je da smo uzeli tri boda a njih ko j.e.b.e mi volimo tebe ....
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
cao posteni zeljotm-ovac iz mase je napisao/la:Navijač Zrinjskog komentariše suđenje i penale...KOJA IRONIJA !!!Rosas7 je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:HAHAHAHA, pa šta ima penalđije...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Naj.ebaces u ovoj drzavi ako nedodjes do pameti. Ili preseli u Svedsku.Hawking je napisao/la:EVO NA VOGOŠĆI POČINJE SNIMAK, SAD ĆEMO DA FINO VIDIMO ŠTA SE DEŠAVALO!
@drH Kako je normalan kad reče da nije bilo namještanja, za razliku od tebe...
Mozda je mislio da nije namjesteno na relaciji Zeljo-Velez,a ne Zeljo-sudija,.Hawking je napisao/la:EVO NA VOGOŠĆI POČINJE SNIMAK, SAD ĆEMO DA FINO VIDIMO ŠTA SE DEŠAVALO!
Ja za razliku od tebe ne pisem nebuloze poput neke atomske bombe, nisam te ni uvrijedio tako da nema razloga da me neko sankcionise. Sta ti mislis da su u Zelji svi neki svetci. Pa da imalo poznajes stvari, znao bi kako je Dzelo Muharemovic trazio pare od juniora da zaigraju u prvom timu, da je jedan Rusmir Cviko obicni carsijaner koji uvozi odijela iz Belgije a prima platu jer je Osimov potrcko a sve to od tvojih para. Ma uglavom necu da se raspravljam vise s tobom jer si ocigledno zaludjen Osimovim likom i pricom kako je Zeljo primjer ostalim klubovima. Nemam nista protiv covjeka al nemoj misliti da je neki Svetac...Hawking je napisao/la:Pa naravno, niko ne bi posumnjao da se namješta utakmica u kafani trenera tog tima, pa i ja bih smislio bolje mjesto za namještanje, nevjerovatno je kako su neki ljudi poput tebe opterećeni glupostima, pa vi ne možete da dišete koliko ste isfrustrirani u životu... šta ti znaš o namještanju ii bilo čemu, pišeš po forumu ko i ja i samo nagađaš i trabunjaš... i ti i sve ove budale što ih prespora moderacija ne sankcioniše...index_ je napisao/la:Sudija koji je poslije te tekme trebao kuci u stolac a ne u sarajevo... ma daj covjece ne budi smijesan molim te. Kompletna uprava se taj dan stvorila u kaficu. Znaci mani mi se te price dobra mu kafana. Nije to kafana u centru grada nego u Hrasnom, zavucena da je jedan covjek iz stoca nikad ne bi mogao naci....Hawking je napisao/la:Šta ima veze ko sjedi u kojoj kafani, možda mu je kafana dobra pa sjede tu... da su Bogdom amerikanci na nas bacili atomsku bombu da pobiju ovaj retardirani narod i da svijet rahat živi bez nas, je.bem nam sve retardirano po spisku!
De vi meni recite kolika je bila posjeta, cifra me zanima ? Ovi sto uvijek potenciraju nastimane utakmice bih ja odmah banovao !
Ne provaljujte se ljudi, Velež imao sve ukupno 3 šuta na gol od toga zabio dva gola (prvi gol u prvoj minuti -niđe veze, odbrana samo gleda
)..Šeha izvadio iz gola taj treci šut i to je sve za 90 minuta od Veleža. ..Željo zakinut za cist penal nad Višćom.

-
- Kontakt:
kako to borac pobjedjuje ovako kao vi, pa svirano vam je 10 penala borcu 2 a vasa pobjeda u trebinju i ova vecerastm-ovac iz mase je napisao/la:Nažalost, Velež nas je nadigrao u svakom pogledu. Iskreno penal je bio nepostojeći, o tome najbolje govori reakcija publike na postignuti pogodak. Treci, pobjednički go je bio iz velikog ofsajda, još pored toga autogol. Pred sami kraj nije svirnut čist penal za Želju, ali to i ne bi puno uticalo na rezultat. Utakmica nije prodana, jer 5 minuta prije kraja je Šeha izvadio 100% šansu Rovčaninu. Rovčanin danas pokazao ono što Lazo nije, niti će ikad. Zolj najbolji pojedinac na terenu. Iako smo nezasluženo pobjedili, ipak treba reć realno da Borac na ovakav način pobjeđuje svaku drugu utakmicu u Banjaluci. Pred utakmice sezone protiv Čelika, Velež nas nikako nije trebao spustiti ovako nisko. Posjeta je bila sasvim solidna.

Zadnja izmjena: veteran 1987, dana/u 23 apr 2011, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
"JOŠ OD 1926"
Oces nam reci da je Zeljo ostecena strana u ovoj utakmici,.bravo idolu,ti i Mile,nema vam trecegizzo je napisao/la:Ne provaljujte se ljudi, Velež imao sve ukupno 3 šuta na gol od toga zabio dva gola (prvi gol u prvoj minuti -niđe veze, odbrana samo gleda)..Šeha izvadio iz gola taj treci šut i to je sve za 90 minuta od Veleža. ..Željo zakinut za cist penal nad Višćom.

Uvjek kazem netreba se osvrcati na trolove,njihove zalopojke i gluparije koje pisu...sve je bilo cakum pakum dok je Velez vodio 2-0,nikom nista nije sumnjivo bilo da taj Velez koji u ovoj sezoni jos nikom van Mostara nije zabio 2 gola,Zelji ih zabi za 45 minuta..za cjelu sezonu su dali svega 5-6 golova na gostovanjima,a nama zabise 2 za poluvrijeme..kao eto takvu timcinu imaju da tu nema sta sumnjivo biti,a kad mi stisnusmo zube pa im za poluvrijeme uvalismo tri,ispadamo hostapleri koji nemaju ni snagu ni znanje za takvo nesto
pa pogledajte malo tabelu(bodovi,gol razlika)ona ce vam kazati da su nasa tri realnija nego vasa dva drugovi moji dragi.

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
svaka čast batke. halal bodovi nama nije od glavu svakako, na svu srečutm-ovac iz mase je napisao/la:Nažalost, Velež nas je nadigrao u svakom pogledu. Iskreno penal je bio nepostojeći, o tome najbolje govori reakcija publike na postignuti pogodak. Treci, pobjednički go je bio iz velikog ofsajda, još pored toga autogol. Pred sami kraj nije svirnut čist penal za Želju, ali to i ne bi puno uticalo na rezultat. Utakmica nije prodana, jer 5 minuta prije kraja je Šeha izvadio 100% šansu Rovčaninu. Rovčanin danas pokazao ono što Lazo nije, niti će ikad. Zolj najbolji pojedinac na terenu. Iako smo nezasluženo pobjedili, ipak treba reć realno da Borac na ovakav način pobjeđuje svaku drugu utakmicu u Banjaluci. Pred utakmice sezone protiv Čelika, Velež nas nikako nije trebao spustiti ovako nisko. Posjeta je bila sasvim solidna.
al sramno je za BH fudbal ako je ovako kako si ti napisao!
ipak su dva stara BH fudbalska kluba odmjerili snage danas,
a scenario u najmanju ruku prečudan, te i presmješan!!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
hahah ljubomorne duse mogu da nam....
ama znas sta je nama problem....ovi klubcici dodju na Grbavicu napale se do bola i zapnu jer i graju protiv Sampiona, najtrofenijeg BH kluba, igraju seljaci pod reflektorima na Grbavici....ama jadni ste ba,cim ZELJO neki preokret naapravi odmah namjestaljka.
Haj cao razguli sa Foruma i pitajte onog svog sto sam sebi zabi go
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
sve ostalo.....manjina!
ama znas sta je nama problem....ovi klubcici dodju na Grbavicu napale se do bola i zapnu jer i graju protiv Sampiona, najtrofenijeg BH kluba, igraju seljaci pod reflektorima na Grbavici....ama jadni ste ba,cim ZELJO neki preokret naapravi odmah namjestaljka.
sve ostalo.....manjina!
BAS SVE TI DAJEMO.....
Pozdrav za sve vas, vidimo se slijedece godine
Malo objektivnosti vam nece skoditi, koristit ce vam to u zivotu, ali ste majistori kako da od napadaca postanete zrtva na tome vam cesititam, niko vam nije ravan 

-
- Kontakt:
Cuj ovogaveteran 1987 je napisao/la:kako to borac pobjedjuje ovako kao vi, pa svirano vam je 10 penala borcu 2 a vasa pobjeda u trebinju i ova vecerastm-ovac iz mase je napisao/la:Nažalost, Velež nas je nadigrao u svakom pogledu. Iskreno penal je bio nepostojeći, o tome najbolje govori reakcija publike na postignuti pogodak. Treci, pobjednički go je bio iz velikog ofsajda, još pored toga autogol. Pred sami kraj nije svirnut čist penal za Želju, ali to i ne bi puno uticalo na rezultat. Utakmica nije prodana, jer 5 minuta prije kraja je Šeha izvadio 100% šansu Rovčaninu. Rovčanin danas pokazao ono što Lazo nije, niti će ikad. Zolj najbolji pojedinac na terenu. Iako smo nezasluženo pobjedili, ipak treba reć realno da Borac na ovakav način pobjeđuje svaku drugu utakmicu u Banjaluci. Pred utakmice sezone protiv Čelika, Velež nas nikako nije trebao spustiti ovako nisko. Posjeta je bila sasvim solidna.,vi ste zlo ove lige, gaddite mi se.

Vidis koliko si glup i zatupljen,pa hajvance jedno do neki dan ni vi niste imali reflektore..FORZA ZELJO je napisao/la:hahah ljubomorne duse mogu da nam....
sve ostalo.....manjina!
Cuj ovoga iz Zenice gledao tekmuchily-rz je napisao/la:Oces nam reci da je Zeljo ostecena strana u ovoj utakmici,.bravo idolu,ti i Mile,nema vam trecegizzo je napisao/la:Ne provaljujte se ljudi, Velež imao sve ukupno 3 šuta na gol od toga zabio dva gola (prvi gol u prvoj minuti -niđe veze, odbrana samo gleda)..Šeha izvadio iz gola taj treci šut i to je sve za 90 minuta od Veleža. ..Željo zakinut za cist penal nad Višćom.
![]()
![]()

ahahahhahahachily-rz je napisao/la:Mozda je mislio da nije namjesteno na relaciji Zeljo-Velez,a ne Zeljo-sudija,.Hawking je napisao/la:EVO NA VOGOŠĆI POČINJE SNIMAK, SAD ĆEMO DA FINO VIDIMO ŠTA SE DEŠAVALO!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Ne tako davno vas opstanak u Premier ligi ovisio je upravo o nama, zato suti i pusi! Prosle godine ste plakali, molili kumili da igramo i pobjedimo Laktase da vi nebi ispali iz lige.chily-rz je napisao/la:Vidis koliko si glup i zatupljen,pa hajvance jedno do neki dan ni vi niste imali reflektore..FORZA ZELJO je napisao/la:hahah ljubomorne duse mogu da nam....
sve ostalo.....manjina!
pa vam oni vracaju ove godine ...o đeparoši,đeparoši...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA NAM PUŠE
ne znam sta ce te vi raditi, vjerovatno po forumu plakati i drkati na Zelju, ja se odo olešiti i proslaviti pobjedu
ne znam sta ce te vi raditi, vjerovatno po forumu plakati i drkati na Zelju, ja se odo olešiti i proslaviti pobjedu

Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 23 apr 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 17 gostiju.