Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Maverick
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Maverick » 05 okt 2025, 22:23

TripleThreat je napisao/la:
05 okt 2025, 22:08
Na osnovu čega se onda Kondić nadao kada je iza kulisa radio sa KS Srbije? Nešto sumnjam da ni on, ni Pešić, ni KS Srbije nisu bili upućeni ako je doista potrebna ispisnica, pa da onako iza kulisa rade i angažuju i FIBU.
Htjeli su bez ispisnice al su se nesto Fibi zamjerili i čorak.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 okt 2025, 16:39

Je li moguće da nakon svega Aziz Bekir u reprezentaciji, nakon onog intervjua, mislio sam da je definitivno gotovo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 okt 2025, 18:00

Kameni glavni igrac Dubaia u ABA ligi. :D
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 06 okt 2025, 18:14

Da li je Mirza Alibegović brat od Amara i kakve su šanse da mu je sređeno da nema zvjezdicu, valjda bi mogao pokoći na bekovskim pozicijama barem ove kvalifikacije za SP?

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 okt 2025, 18:31

19vendetta87 je napisao/la:
06 okt 2025, 18:00
Kameni glavni igrac Dubaia u ABA ligi. :D
Imao je sjajnu prošlu sezonu i ne čudi da dominira na tom nivou.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 okt 2025, 18:34

CAZIN je napisao/la:
06 okt 2025, 18:14
Da li je Mirza Alibegović brat od Amara i kakve su šanse da mu je sređeno da nema zvjezdicu, valjda bi mogao pokoći na bekovskim pozicijama barem ove kvalifikacije za SP?
jeste

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 06 okt 2025, 18:37

CAZIN je napisao/la:
Upitno je li imao nas pasos do 16. godine, jer ga ni Amar nije imao. Usao je u prvu italijansku ligu nakon par godina, dobar je suter i imao bi mjesta medju 15-ak igraca (mozda i medju 12), ali vjerovatno ne moze igrati osim kao naturalizovani.

Btw, Musa je danas nezgodno pao i vrlo moguce da je povrijedio koljeno. Poslije toga vise nije ulazio u igru...

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 06 okt 2025, 18:51

Ghuraba je napisao/la:
06 okt 2025, 18:37
CAZIN je napisao/la:
Upitno je li imao nas pasos do 16. godine, jer ga ni Amar nije imao. Usao je u prvu italijansku ligu nakon par godina, dobar je suter i imao bi mjesta medju 15-ak igraca (mozda i medju 12), ali vjerovatno ne moze igrati osim kao naturalizovani.

Btw, Musa je danas nezgodno pao i vrlo moguce da je povrijedio koljeno. Poslije toga vise nije ulazio u igru...
Pretpostavio sam da su braća pa zbog toga sam pitao za zvjezdicu, valjda ako se riješilo Amaru moglo bi se riješiti i Mirzi vjerovatno i da bi se moglo prije zavrsoti pa da ga imamo sigurno za dvomeč u februaru za isprobati.

Ma glupost čista da je uvodio Musu u ovakvoj utakmoci. Jeste da je bio egal dok je Musa igrao ali znalo se da će Dubai peelomiti u 3/4. Nadati se da nije ništa ozbiljnije i da će ga Dejo pustiti da igra za reprezentaciju.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 06 okt 2025, 19:11

CAZIN je napisao/la:
06 okt 2025, 18:51
Pretpostavio sam da su braća pa zbog toga sam pitao za zvjezdicu, valjda ako se riješilo Amaru moglo bi se riješiti i Mirzi vjerovatno i da bi se moglo prije zavrsoti pa da ga imamo sigurno za dvomeč u februaru za isprobati.

Ma glupost čista da je uvodio Musu u ovakvoj utakmoci. Jeste da je bio egal dok je Musa igrao ali znalo se da će Dubai peelomiti u 3/4. Nadati se da nije ništa ozbiljnije i da će ga Dejo pustiti da igra za reprezentaciju.
Ima on jos jednog brata Denisa, '99. godiste. Najmladji, ali i najlosiji od njih, igra trecu italijansku ligu vec godinama. Ne bi se to tek tako rijesilo, i za Amara se ganjalo godinama. Na kraju je ko fol ispalo da su nam iz fibe izasli u susret zato sto je jedna nasa U selekcija pristala odgoditi utakmicu na prvenstvu jer protivnici nisu mogli doci na vrijeme (ili je tako nesto bilo). Mirzi su vec 33 godine, tako da je prekasno za njega...

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 06 okt 2025, 19:53

Ghuraba je napisao/la:
06 okt 2025, 19:11
CAZIN je napisao/la:

Ima on jos jednog brata Denisa, '99. godiste. Najmladji, ali i najlosiji od njih, igra trecu italijansku ligu vec godinama. Ne bi se to tek tako rijesilo, i za Amara se ganjalo godinama. Na kraju je ko fol ispalo da su nam iz fibe izasli u susret zato sto je jedna nasa U selekcija pristala odgoditi utakmicu na prvenstvu jer protivnici nisu mogli doci na vrijeme (ili je tako nesto bilo). Mirzi su vec 33 godine, tako da je prekasno za njega...
Mislio sam jer su već riješili za Amara na isti način jer nisu imali naše državljanstvo prije 16-e (pretpostavljamo za Mirzu) da bi se moglo brže riješiti. Svakako da poslije ovih kvalifikacija ne bi više trebao biti pozivan jer bi imao 35 godina.

Da nekako može igrati bez zvjezdice sigurno bi nam mogao dati ruke ove kvalifikacije bez obzira na godine.

Svakako ovo pišemo bez logike jer znamo da neće biti puno novih imena kod Adisa (ako je on još selektor :D ).

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 06 okt 2025, 19:53

Ghuraba je napisao/la:
06 okt 2025, 19:11
CAZIN je napisao/la:

Mislio sam jer su već riješili za Amara na isti način jer nisu imali naše državljanstvo prije 16-e (pretpostavljamo za Mirzu) da bi se moglo brže riješiti. Svakako da poslije ovih kvalifikacija ne bi više trebao biti pozivan jer bi imao 35 godina.

Da nekako može igrati bez zvjezdice sigurno bi nam mogao dati ruke ove kvalifikacije bez obzira na godine.

Svakako ovo pišemo bez logike jer znamo da neće biti puno novih imena kod Adisa (ako je on još selektor :D ).

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 okt 2025, 20:05

DirkNowitzki je napisao/la:
05 okt 2025, 09:43
Znaš li šta za Adisa?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 okt 2025, 15:55

Nebitno ko ce bit selektor,nadam se samo da je zauvijek udarena taraba Dedovicu,Kondicu,Gordicu,Sulejmanovicu i ostalim koji su odbili pomoc "svojoj" zemlji.Namjerno pod navodnike jer nekima ovo "svoje" nije svoje".
Brko iz druge galaksije!!!

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 07 okt 2025, 16:12

1921boy je napisao/la:
07 okt 2025, 15:55
Nebitno ko ce bit selektor,nadam se samo da je zauvijek udarena taraba Dedovicu,Kondicu,Gordicu,Sulejmanovicu i ostalim koji su odbili pomoc "svojoj" zemlji.Namjerno pod navodnike jer nekima ovo "svoje" nije svoje".
Smanji doživljaj.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 07 okt 2025, 16:16

Ovo je Sulejmanoviću zadnja karta da dokaže ko je i šta je u reprezentativnom smislu.

Ako bude zdrav i neopterećen nekim objektivno doista neodgodivim stvarima, ako se ne pojavi na pripremama u novembru, upisat će se na stranice srama reprezentacije BiH, zajedno sa Biberovićem, Gordićem, Preldžićem, itd.

Ja ipak mislim da će se Emir odazvati :)
"Your favorite player's favorite player" - MB

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 okt 2025, 16:32

TripleThreat je napisao/la:
07 okt 2025, 16:16
Ovo je Sulejmanoviću zadnja karta da dokaže ko je i šta je u reprezentativnom smislu.

Ako bude zdrav i neopterećen nekim objektivno doista neodgodivim stvarima, ako se ne pojavi na pripremama u novembru, upisat će se na stranice srama reprezentacije BiH, zajedno sa Biberovićem, Gordićem, Preldžićem, itd.

Ja ipak mislim da će se Emir odazvati :)
Red bi bio. Eto sad nema apsolutno nikakvih prepreka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 07 okt 2025, 16:57

Nazalost nasih mladjih modernijih trenera koji su kalibar za repku nema.Ako bi to trazili onda bi morali zaviriti u susjednu Srbiju.
Okej bi mi Mutapcic bio.Vec godinama radi u Njemackoj valjda je sta pokupio od te njihove nove skole

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.