Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Kad ce taj naknadni poziv il ce to bit samo za tekmu sa Maltom
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Dakle pročitana taktika lopte na Dzeku sa sporim veznim redom gdje će mali i brzi Kiprani otimat lopte i pucat kontre tj pobjedit 2-1.
Igra li za njih jos onaj Christofi, sto nam je uvalio 2 gola u Zenici? Yebem ga malena 
On i Pukki su mi gori od Ronalda...

On i Pukki su mi gori od Ronalda...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Biću razočaran ako prekosutra naši ne krenu meč sa crnim trakama oko ruke. Najmanje što se može uraditi, legenda je to zaslužila. 

-
- Kontakt:
Gledam ovaj snimak sa SS, dolazak na trening i scene sa istog… djeluju kao da im je neko pola famile pobio, bez života… 

-
- Kontakt:
Ko da su rahmetliCoolpanda24 je napisao/la: ↑07 okt 2025, 17:48Gledam ovaj snimak sa SS, dolazak na trening i scene sa istog… djeluju kao da im je neko pola famile pobio, bez života…![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Sta bi volio
Dedic Katic Muharemovic Burnic
Gigovic Sunjic Tahirovic
Memic Dzako Alajbegovic
Sta ocekujem
Dedic Katic Muharemovic Mujakic
Memic Tahirovic Sunjic Gigovic
Dzeko Bazdar
Posto je na pressici rekao da imamo jako oruzje na desnoj strani sa Dedicem i Memicem racunam da ce startat Memic. Rekao je isto da forsira da ima jedno pravo krilo a na drugoj strani radilicu (Gigovica) koji ce pomagat veznom vise…
Gigovic Sunjic Tahirovic
Memic Dzako Alajbegovic
Sta ocekujem
Dzeko Bazdar
Posto je na pressici rekao da imamo jako oruzje na desnoj strani sa Dedicem i Memicem racunam da ce startat Memic. Rekao je isto da forsira da ima jedno pravo krilo a na drugoj strani radilicu (Gigovica) koji ce pomagat veznom vise…
Joj dobro si, utrefio si haman i jedno i drugo. Meni se povraca kad vidim ovo drugo.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 okt 2025, 18:04Sta bi volio
Gigovic Sunjic Tahirovic
Memic Dzako Alajbegovic
Sta ocekujem
Dzeko Bazdar
Posto je na pressici rekao da imamo jako oruzje na desnoj strani sa Dedicem i Memicem racunam da ce startat Memic. Rekao je isto da forsira da ima jedno pravo Krilo a na drugoj strani radilicu (Gigovica) koji ce pomakaz veznom vise…
Zao mi Ermedina, ali idealna prilika da konacno stavi svakog na svoje mjesto u 433 formaciji.. ali i ja mislim da ce izmisliti ovu glupost s Bazdarom
Bog nam dao krila napokon, a sigurno ce nesto slicno staviti kao ovu drugu. Dok ih nismo igrali, svako forsirao 4 3 3, a pri tome Krunica zavaljivali na krilo...231983 je napisao/la: ↑07 okt 2025, 18:10Joj dobro si, utrefio si haman i jedno i drugo. Meni se povraca kad vidim ovo drugo.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 okt 2025, 18:04Sta bi volio
Gigovic Sunjic Tahirovic
Memic Dzako Alajbegovic
Sta ocekujem
Dzeko Bazdar
Posto je na pressici rekao da imamo jako oruzje na desnoj strani sa Dedicem i Memicem racunam da ce startat Memic. Rekao je isto da forsira da ima jedno pravo Krilo a na drugoj strani radilicu (Gigovica) koji ce pomakaz veznom vise…
Zao mi Ermedina, ali idealna prilika da konacno stavi svakog na svoje mjesto u 433 formaciji.. ali i ja mislim da ce izmisliti ovu glupost s Bazdarom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meni samo nije jasno kako mi koji smo laici, nema ovdje niko ko je bio profi fudballer niti trener, i kako je dakle moguce da mi vidimo stvari bolje od selektora, raznih, generalno, ne govorim samo za Barbareza.DamirT je napisao/la: ↑07 okt 2025, 18:17Bog nam dao krila napokon, a sigurno ce nesto slicno staviti kao ovu drugu. Dok ih nismo igrali, svako forsirao 4 3 3, a pri tome Krunica zavaljivali na krilo...231983 je napisao/la: ↑07 okt 2025, 18:10Joj dobro si, utrefio si haman i jedno i drugo. Meni se povraca kad vidim ovo drugo.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 okt 2025, 18:04Sta bi volio
Gigovic Sunjic Tahirovic
Memic Dzako Alajbegovic
Sta ocekujem
Dzeko Bazdar
Eno recimo neki dan pravda odluku da Gigovica stavi na krilo, kako bi pokrivao i sredinu, jer mu je to prirodna pozicija. Dobro, ima rezona. Ali kad vidis da to ne ide, da ne igra niti krilo niti sredinu i da gubis jednog igraca u polju, zasto to i dalje foorsirati i pravdati pobogu?
Da ne govorim o Dedicu i Demirovicu na krilu, ranije Vedi na krilu, jos Ranije Barbarezu na stoperu itd.
Stavljanjem igraca na neprirodnu poziciju stetis, prije svega timu, zatim samom igracu jer ga cijela drzava pljuje a i samome sebi jer pravis budalu od sebe.
-
- Kontakt:
Ono sto Barbarez zeli moze sa Gigovicem jer on radi taj posao dobro (to se ne vidi na malim ekranima). Medjutim, kad imas cetiri krila u ekipi, onda nema smisla forsirat ovo sa Gigovicem. Alajbegovic treba lijevo da starta to je nasa buduca zvijezda, nema tu puno filozofije.
- Quartararo
- Kontakt:
Sretno tebra. Ti uzmes kesovinu i Pokeras dobije otkaz. Idealan scenarij.

- Quartararo
- Kontakt:
Ide Viconi sa vecim ugovorom.Quartararo je napisao/la: ↑07 okt 2025, 19:07Hvala bruda. Već se vidim kako podižem lovu. Ne znam ko je idući, može li iko biti kao Ivaylo?![]()

De molim vas nekada bar na trenutak budite realni!
Alajbegovic nije bio spreman da starta jednu utakmicu kao sto je ona protiv Austrije. Druga stvar, koji bi to selektor žrtvovao Dzeku ili Demirovica i ostavio na klupi jednog od njih da bi startao s Alajbegovicem?!
Postojala je opcija da igramo kako smo i započeli utakmicu protiv Austrije, s 2 klasična špica (Dzeko, Demirović), jednim klasičnim krilom (Memic) i tri veznjaka od kojih će jedan glumiti krilo (Gigovic) ali i popunjavati prazninu u sredini terena i bla bla.
Druga opcija je bila da krenemo s jednim klasičnim CF i dva klasična krila te tri veznjaka.
Ne postoji selektor na dunjaluku koji bi u toj utakmici žrtvovao Dzeku ili Demirovica za tadašnjeg Alajbegovica.
Sada se silom prilika (povreda Demirovica) otvorila situacija da Startas s jednim CF i dva klasična krila. Nadam se da će tako i postupiti:
Memic, Sunjic, Tahirovic, Gigovic, Alajbegovic
Dzeko
Alajbegovic nije bio spreman da starta jednu utakmicu kao sto je ona protiv Austrije. Druga stvar, koji bi to selektor žrtvovao Dzeku ili Demirovica i ostavio na klupi jednog od njih da bi startao s Alajbegovicem?!
Postojala je opcija da igramo kako smo i započeli utakmicu protiv Austrije, s 2 klasična špica (Dzeko, Demirović), jednim klasičnim krilom (Memic) i tri veznjaka od kojih će jedan glumiti krilo (Gigovic) ali i popunjavati prazninu u sredini terena i bla bla.
Druga opcija je bila da krenemo s jednim klasičnim CF i dva klasična krila te tri veznjaka.
Ne postoji selektor na dunjaluku koji bi u toj utakmici žrtvovao Dzeku ili Demirovica za tadašnjeg Alajbegovica.
Sada se silom prilika (povreda Demirovica) otvorila situacija da Startas s jednim CF i dva klasična krila. Nadam se da će tako i postupiti:
Memic, Sunjic, Tahirovic, Gigovic, Alajbegovic
Dzeko
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, hurem i 52 gosta.