Lik,kad vas portal kaze da je penal diskutabilan,jos i ovaj lik sto je na poluvremenu izasao kaze da vas je Velez u 1 poluvremenu demolirao i to s nekom djecom na terenu,.Ocigledno je ova utakmica jos davno izrezirana,samo sto to niko nije rekao ovoj djeci,koja je postidila vas prvi tim u 1 poluvremenu,.sajo10 je napisao/la:Sta ste toliko zavidni, provokatori jedni?! Nijedan od vas uopste nije gledo tekmu nego jedino sto vidite text zapis vi kasnije pocnete srati tu. Puknite dusmani!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Problem je jer sudije dolaze u amarovu kafanu, pogotovo onaj sto vas je progurao protiv sirokog. 100% istinaHawking je napisao/la:MODERACIJA GONITE OVE TROLOVE VIŠE, ŠTA RADITE KOJEG VRAGA!!!
Apsolutno svako ima pravo da preokrene rezultat, al kad Željo to napravi onda je svima problem, onda je sve kupljeno, sve prodato, sve namješteno i sve neregularno... ali poručiću vam jedno, a tebi posebno drH:
To što pričate nas ne dotiče, Željo je uvijek bio i uvijek će biti čist, a ako ne vjerujete iznesite dokaze... i Željo će uvijek biti veliki, veći od vaših klubova, kompleks vas ubi i meni je jako žao ali tu vam ja ne mogu pomoći!
Unitedovac si pa necu da budem okrutan prema tebi, ali Zeljo nije velik, Velez nije velik, Sarajevo nije velik, niko nije velik. Dobrodosao u BH stvarnost! A te tvoje izraze odusevljenja u veliki comeback ostavi za United, jer je taj jedini zasluzen!Hawking je napisao/la:MODERACIJA GONITE OVE TROLOVE VIŠE, ŠTA RADITE KOJEG VRAGA!!!
Apsolutno svako ima pravo da preokrene rezultat, al kad Željo to napravi onda je svima problem, onda je sve kupljeno, sve prodato, sve namješteno i sve neregularno... ali poručiću vam jedno, a tebi posebno drH:
To što pričate nas ne dotiče, Željo je uvijek bio i uvijek će biti čist, a ako ne vjerujete iznesite dokaze... i Željo će uvijek biti veliki, veći od vaših klubova, kompleks vas ubi i meni je jako žao ali tu vam ja ne mogu pomoći!
- elninho_resTO
- Kontakt:
daj mi broj da i ja popricam snjimavfcmostar je napisao/la:Jedno pitanje za navijace "slavnog kluba" sa Grbavice, da li vas je stid kada vidite sta pice na vasem sarajevskom portalu??!!!
Stidite se sto postojite. Pa Zrinjski je od vas posteniji. Dva igraca Veleza, Jazvin i Kodro slomljenih arkada, sada razgovao sa nima, kazu nigdje vecih mesara nisu vidjeli.

Slicura je napisao/la: Jarane neces vjerovati ali na jednom izraelskom forumu lik napisao kao da je siguran ovaj par i to iz 2/1 probaj naci na tribini,ima neki lik postavio sliku i ja ajd nemam sta izgubit imao neke 4KM i jos par parova i digne se lova druze ,da mi radi skener ocam bi skeniro da ti pokazem,a probat cu naci sliku ako nije uklonjena pa cu ti pp poslat.

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Kako mi ide na zivce ova prica koji god izvinite yebeni tim na ovoj planeti preokrene rezultat to je fantasticno. Borac, Sarajevo, Celik ma neznam vise. ALI kad Zeljo preokrene to je smak svijeta, to je potplacen sudija, igraci prodali, Amar ovo Amar ono. Nevjerovatno koliko zavidnih ljudi ima na ovom svijetu. Ja jesam navijac Zeljeznicara al mi je uvijek drago kad ide dobro za klubove iz nase lige, pa i ove sto se zovu srpskim i hrvatskim jer oni na kraju predstavljaju Bosni i Hercegovinu a ne RS nit neku zupaniju gospdina Levande
Toliko od mene. A vi moderatori ako vas uopste ima rascistite ovo il zakljucajte temu jer izgleda da svima u BiH smeta kad Zeljo vodi i gubi.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovo je istina, dobro si rek'osajo10 je napisao/la:Kako mi ide na zivce ova prica koji god izvinite yebeni tim na ovoj planeti preokrene rezultat to je fantasticno. Borac, Sarajevo, Celik ma neznam vise. ALI kad Zeljo preokrene to je smak svijeta, to je potplacen sudija, igraci prodali, Amar ovo Amar ono. Nevjerovatno koliko zavidnih ljudi ima na ovom svijetu. Ja jesam navijac Zeljeznicara al mi je uvijek drago kad ide dobro za klubove iz nase lige, pa i ove sto se zovu srpskim i hrvatskim jer oni na kraju predstavljaju Bosni i Hercegovinu a ne RS nit neku zupaniju gospdina LevandeToliko od mene. A vi moderatori ako vas uopste ima rascistite ovo il zakljucajte temu jer izgleda da svima u BiH smeta kad Zeljo vodi i gubi.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sudija koji je poslije te tekme trebao kuci u stolac a ne u sarajevo... ma daj covjece ne budi smijesan molim te. Kompletna uprava se taj dan stvorila u kaficu. Znaci mani mi se te price dobra mu kafana. Nije to kafana u centru grada nego u Hrasnom, zavucena da je jedan covjek iz stoca nikad ne bi mogao naci....Hawking je napisao/la:Šta ima veze ko sjedi u kojoj kafani, možda mu je kafana dobra pa sjede tu... da su Bogdom amerikanci na nas bacili atomsku bombu da pobiju ovaj retardirani narod i da svijet rahat živi bez nas, je.bem nam sve retardirano po spisku!
Pa naravno, niko ne bi posumnjao da se namješta utakmica u kafani trenera tog tima, pa i ja bih smislio bolje mjesto za namještanje, nevjerovatno je kako su neki ljudi poput tebe opterećeni glupostima, pa vi ne možete da dišete koliko ste isfrustrirani u životu... šta ti znaš o namještanju ii bilo čemu, pišeš po forumu ko i ja i samo nagađaš i trabunjaš... i ti i sve ove budale što ih prespora moderacija ne sankcioniše...index_ je napisao/la:Sudija koji je poslije te tekme trebao kuci u stolac a ne u sarajevo... ma daj covjece ne budi smijesan molim te. Kompletna uprava se taj dan stvorila u kaficu. Znaci mani mi se te price dobra mu kafana. Nije to kafana u centru grada nego u Hrasnom, zavucena da je jedan covjek iz stoca nikad ne bi mogao naci....Hawking je napisao/la:Šta ima veze ko sjedi u kojoj kafani, možda mu je kafana dobra pa sjede tu... da su Bogdom amerikanci na nas bacili atomsku bombu da pobiju ovaj retardirani narod i da svijet rahat živi bez nas, je.bem nam sve retardirano po spisku!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- samir_tm87
- Kontakt:
index_ je napisao/la:Sudija koji je poslije te tekme trebao kuci u stolac a ne u sarajevo... ma daj covjece ne budi smijesan molim te. Kompletna uprava se taj dan stvorila u kaficu. Znaci mani mi se te price dobra mu kafana. Nije to kafana u centru grada nego u Hrasnom, zavucena da je jedan covjek iz stoca nikad ne bi mogao naci....Hawking je napisao/la:Šta ima veze ko sjedi u kojoj kafani, možda mu je kafana dobra pa sjede tu... da su Bogdom amerikanci na nas bacili atomsku bombu da pobiju ovaj retardirani narod i da svijet rahat živi bez nas, je.bem nam sve retardirano po spisku!
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
ne znam sta su ljudi ocekivali...da ce mozda velez pobjediti?ne budite smjesni.sarajevsko-mostarska kuhinja radi svoj posao...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
HAHAHAHA, pa šta ima penalđije... 

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Nažalost, Velež nas je nadigrao u svakom pogledu. Iskreno penal je bio nepostojeći, o tome najbolje govori reakcija publike na postignuti pogodak. Treci, pobjednički go je bio iz velikog ofsajda, još pored toga autogol. Pred sami kraj nije svirnut čist penal za Želju, ali to i ne bi puno uticalo na rezultat. Utakmica nije prodana, jer 5 minuta prije kraja je Šeha izvadio 100% šansu Rovčaninu. Rovčanin danas pokazao ono što Lazo nije, niti će ikad. Zolj najbolji pojedinac na terenu. Iako smo nezasluženo pobjedili, ipak treba reć realno da Borac na ovakav način pobjeđuje svaku drugu utakmicu u Banjaluci. Pred utakmice sezone protiv Čelika, Velež nas nikako nije trebao spustiti ovako nisko. Posjeta je bila sasvim solidna.
TM87
Ima 3 boda i Evropa, ako je bude!RBA 1987 je napisao/la:HAHAHAHA, pa šta ima penalđije...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
RBA 1987 je napisao/la:HAHAHAHA, pa šta ima penalđije...

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Navijač Zrinjskog komentariše suđenje i penale...KOJA IRONIJA !!!Rosas7 je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:HAHAHAHA, pa šta ima penalđije...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TM87
Hvala, napokon normalan coe'ktm-ovac iz mase je napisao/la:Nažalost, Velež nas je nadigrao u svakom pogledu. Iskreno penal je bio nepostojeći, o tome najbolje govori reakcija publike na postignuti pogodak. Treci, pobjednički go je bio iz velikog ofsajda, još pored toga autogol. Pred sami kraj nije svirnut čist penal za Želju, ali to i ne bi puno uticalo na rezultat. Utakmica nije prodana, jer 5 minuta prije kraja je Šeha izvadio 100% šansu Rovčaninu. Rovčanin danas pokazao ono što Lazo nije, niti će ikad. Zolj najbolji pojedinac na terenu. Iako smo nezasluženo pobjedili, ipak treba reć realno da Borac na ovakav način pobjeđuje svaku drugu utakmicu u Banjaluci. Pred utakmice sezone protiv Čelika, Velež nas nikako nije trebao spustiti ovako nisko. Posjeta je bila sasvim solidna.

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
svaka ti cast na postutm-ovac iz mase je napisao/la:Nažalost, Velež nas je nadigrao u svakom pogledu. Iskreno penal je bio nepostojeći, o tome najbolje govori reakcija publike na postignuti pogodak. Treci, pobjednički go je bio iz velikog ofsajda, još pored toga autogol. Pred sami kraj nije svirnut čist penal za Želju, ali to i ne bi puno uticalo na rezultat. Utakmica nije prodana, jer 5 minuta prije kraja je Šeha izvadio 100% šansu Rovčaninu. Rovčanin danas pokazao ono što Lazo nije, niti će ikad. Zolj najbolji pojedinac na terenu. Iako smo nezasluženo pobjedili, ipak treba reć realno da Borac na ovakav način pobjeđuje svaku drugu utakmicu u Banjaluci. Pred utakmice sezone protiv Čelika, Velež nas nikako nije trebao spustiti ovako nisko. Posjeta je bila sasvim solidna.
EVO NA VOGOŠĆI POČINJE SNIMAK, SAD ĆEMO DA FINO VIDIMO ŠTA SE DEŠAVALO!
@drH Kako je normalan kad reče da nije bilo namještanja, za razliku od tebe...
@drH Kako je normalan kad reče da nije bilo namještanja, za razliku od tebe...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 67 gostiju.