Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

superFrankie
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la superFrankie » 06 okt 2025, 19:52

Pensioner26 je napisao/la:
06 okt 2025, 17:10
Taman da se baš ne povrijedi na pauzi.
Dokle je dogurao mali Ibrahim, pričali su o njemu k‘o novom Messiju? Hoće li biti šta od njega?
Daleko je on jos od prve ekipe, ne igra ni u u21, mozda za godinu dvije

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 06 okt 2025, 21:49

Imatel ljudi kakvu ligu napravljenu na Fantaziju?

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 07 okt 2025, 08:01

IQ200 je napisao/la:
06 okt 2025, 13:05
jose je napisao/la:
06 okt 2025, 10:20
IQ200 je napisao/la:
05 okt 2025, 15:05
Povrede Badiasila i Acemponga kazu nisu ozbiljne i da su ih preventivno izbacili. Gusta mi je lakse gledati u sredini juce bilo, solidna tekma, samo nek ga ne koristi kao krilo. Garnaco je nase najbolje lijevo krilo, ali se nadam da cemo dovesti Semenja ili Jildiza sljedece ljeto. Neto polahko gubi kredit, mislim da nakon dolaska Kende treba biti prodat. Maresca je dobro postavio tekmu i Estevao nikad ne bi igrao 90 min tako da je dobro dijelom sto je poceo sa klupe. Nadamo se povratku Palmera za Notingem i klupiranju Neta. Delap fali uzasno za ove male ekipe.
Ma po meni Neto igra bolje na lijevom krilu i kad je na lijevom krilu većina napada ide preko njega. Čuj prodati Neta, jedan od najkonstantnijih igrača. Samo mu je uloga na desnom krilu bezze. Kakav Garnacho.
Igračima treba više utakmica po 90 minuta da bi ušli u takmičarsku formu, a ne da im se da da igraju jednu utakmicu, pa ih nema 2-3.
Po meni Guiu treba dobiti šansu dok se Delap ne vrati i to upravo da igra nekoliko utakmica zaredom od 90 minuta. Pedro se tu ne snalazi nikako.
Isto je i sa Estevaom.
Kad smo kod Palmera:

Valjda ovo nije ništa strašno.
Neto je solidan igrač ali nikad neće biti igrač svjetske klase, sljedeće sezone prodati Neta dok se može vratiti uloženo, Neto je tip igrača Williana ne Estevaa već onog ćupavog, jedini je problem što nemamo Hazarda na drugoj strani, nemamo uopće efikasno krilo. Garnaćo je odigrao dobru utakmicu, direktan, Bredlija vozao u prvom kako je htio zbog čega je bio na rubu crvenog i na poluvremenu morao u svlačionici ostati. Za mene je dosad on pozitivno iznenađenje, ali mora se dovesti provjereno lijevo krilo.

Nadam se da je povreda Jamesa samo izgovor da ne ide na reprezentativnu.
A koliko to igrača svjetske klase ima današnji Chelsea? Nije baš da se ti najbolji igrači otimaju ko će doći u Chelsea kao u vrijeme Abramovicha.
Willian je dvije sezone bio najbolji igrač ekipe i ako Neto bude taj nivo, ništa ti više ne treba.
Mislim, od ovoliko panjeva u ekipi, ti bi Neta prodavao.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.