Premijer liga BiH - aktuelno
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sva sreća pa su imali klasično domaćinsko suđenje (Mirvić - Vico bromance
) i što je sudija produžio 4 minute, da je bila još koja, popušili bi ga uhljupi..

Za Sarajevo ne znači ništa je li se prodao za 100k ili 10 miliona; naravno, to znači vlasnicima, ali mislim da navijače to sada najmanje zanima.

Ipak, bilo bi dobro da ode. Dobar je igrač, ali guši ekipu. Danas je imao čistu situaciju za 2:0, ali jednostavno nema instinkt za timsku igru.
-
- Kontakt:
Haj ba ne seri…vi niste slavili kad je Zrinjski uzeo titulu one godine nama.KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:02Gledaj jadova sto se slade hahha kakvi bolesnici ocm, ovamo vam borac osvaja i zrinjski titule, a vi prcajte komsije fuj kakva smo mi bagra od naroda!!!
**** ti mater igore, igore, igoreeeeeeeee!!!
Bilbija majci sina napravio , svaki kontakt je faul, ali nije nama sudija kriv, sami smo krivi vodis 1-0, u nadoknadi se lik useta i primamo fuj !
Umalo Zelji na 5b,steta.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ustaše
Ustaša – Hrvatska revolucionarna organizacija, skraćeno UHRO, bivše je hrvatsko separatističko, ultranacionalističko i terorističko tajno društvo koje se kasnije razvilo u fašistički politički pokret. UHRO osnovao je i vodio Ante Pavelić od 1929. godine tijekom progonstva u Kraljevini Italiji.
Yebemo ti mater Igore.
Ustaša – Hrvatska revolucionarna organizacija, skraćeno UHRO, bivše je hrvatsko separatističko, ultranacionalističko i terorističko tajno društvo koje se kasnije razvilo u fašistički politički pokret. UHRO osnovao je i vodio Ante Pavelić od 1929. godine tijekom progonstva u Kraljevini Italiji.
Yebemo ti mater Igore.

-
- Kontakt:
Koji vi ja se nikad ne sladim pogotovo kad oni ili borac osvoje protiv vas, nemoj sve stavljati u isti kos.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:05Haj ba ne seri…vi niste slavili kad je Zrinjski uzeo titulu one godine nama.KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:02Gledaj jadova sto se slade hahha kakvi bolesnici ocm, ovamo vam borac osvaja i zrinjski titule, a vi prcajte komsije fuj kakva smo mi bagra od naroda!!!
**** ti mater igore, igore, igoreeeeeeeee!!!
Bilbija majci sina napravio , svaki kontakt je faul, ali nije nama sudija kriv, sami smo krivi vodis 1-0, u nadoknadi se lik useta i primamo fuj !
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nije njih briga što je željkan izgubio. 
Bod protiv krezubih bauštelaca s lavora. Nezadovoljni smo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ubili smo ih na terenu polako se dizemo ali bice ovo mnogo bolje uskoro ABD
**** Zrinjski tim kojem trener koristi ustaski pozdrav a trenira tim u kojem igraju Srbi i Bosnjaci i to ne osudi niko iz uprave cak i brane postupak
Toliko o tom jadnom malom klubu (bez obzora koliko titula uzeli)
**** Zrinjski tim kojem trener koristi ustaski pozdrav a trenira tim u kojem igraju Srbi i Bosnjaci i to ne osudi niko iz uprave cak i brane postupak
Toliko o tom jadnom malom klubu (bez obzora koliko titula uzeli)
Realno bolji su bili, vi ste bod uzeli na iskustvo bez prevelikog trosenja
Sad imam zadatak za vas da pobjedite borca
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
**** ti staru krezavu hoces da kazes da ste bolji bili, koliko ste sansi imali?!
**** vam tatu igora za dom spremni!

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Ovaj Štimac izgleda više na facebooku nego što priprema momčad Zrinjskog za prvenstvene utakmice.
Izgleda njima se samo europa igra a politika Banja Luka -Mostar ove godine dogovorila = FK Borac šampion.
Izgleda njima se samo europa igra a politika Banja Luka -Mostar ove godine dogovorila = FK Borac šampion.
Losi ste ove sezone i sve ce te vise padati
Protiv virtusa se vidjelo da nije vise to to
Zeljo vas otreso bez prevelikog umora rutinskki 2:0 i jos nam ponistili cist gol
Jedva cekam u mostaru kao nekad 0:4
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 okt 2025, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sarajevu je u principu pravi test iduce kolo. Tu moraju prekinuti crni niz na gostovanjima,a zbog bodova imperativ im je i pobjeda.
Igra možda i najbolja ove sezone. Fin debi novog trenera. Ja sam zadovoljan s ovim večeras. Nakon onog užasa na derbiju, ovo izgleda mnogo bolje. Ove sezone svakako nismo rezultatski konkurentni za top 2, tako da dva boda manje-više. Borac je prvak, Zrinjski drugi, Željo bi trebao biti treći; osim ako ne počnu padati, što nije isključeno. Mi možemo lagano do četvrtog mjesta i napasti Kup. Premalo za ekipu s ovakvim imenima, ali s obzirom na sve ostalo – evropa maksimum ove sezone.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma neće kamenjari uopšte ganjati titulu ove godine (znaju da snsd prčija slavi 100 godina i da je njima to rezervisano). Potruditi će se da budu drugi/treći i da osvoje Kup/Superkup i to je to.
Iduće godine opet red na njih i sve tako do 2030.

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 06 okt 2025, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)