svaka sljedeca utakmica je finalna za nasneutralan__ je napisao/la:To je dobro,ali jarane 4 ispadaju.Niko nije siguran,malo se uozbiljite.

svaka sljedeca utakmica je finalna za nasneutralan__ je napisao/la:To je dobro,ali jarane 4 ispadaju.Niko nije siguran,malo se uozbiljite.
Sad nam Omladinac dolazi.., hoces li ti doci??sony_91 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici u Srebreniku i mogao sam vidjeti jedino sudijsku lakrdiju, domaći došli do sva tri boda sa penala koji nije postojao, samo ga je glavni sudac danas vidio. Domaći poveli a onda Gafurović sa oko 25. metara maestralno izvodi slobodnjak i uz pomoć stative postiže prelijep pogodak. Rudar danas nije mogao igrati, tri kontre su im prekinute zbog navodnog ofsajda koji nije ni blizu bio, domaći igrali malo grublje, dva tri puta im je pušten duboki ofsajd i to je na kraju kratak izvještaj sa današnje utakmice.
obaveznoL' Imperator je napisao/la:Sad nam Omladinac dolazi.., hoces li ti doci??sony_91 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici u Srebreniku i mogao sam vidjeti jedino sudijsku lakrdiju, domaći došli do sva tri boda sa penala koji nije postojao, samo ga je glavni sudac danas vidio. Domaći poveli a onda Gafurović sa oko 25. metara maestralno izvodi slobodnjak i uz pomoć stative postiže prelijep pogodak. Rudar danas nije mogao igrati, tri kontre su im prekinute zbog navodnog ofsajda koji nije ni blizu bio, domaći igrali malo grublje, dva tri puta im je pušten duboki ofsajd i to je na kraju kratak izvještaj sa današnje utakmice.
svaka cast!sony_91 je napisao/la: obavezno. u zadnjih pet godina propustio sam svega dvije prvenstvene utakmice Omladinca
ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.L' Imperator je napisao/la:svaka cast!sony_91 je napisao/la: obavezno. u zadnjih pet godina propustio sam svega dvije prvenstvene utakmice Omladinca
aa odkud ti u Srebreniku??
Srebrenik ti blizu,nego skocis li kad do Banovica?sony_91 je napisao/la:ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.L' Imperator je napisao/la:svaka cast!sony_91 je napisao/la: obavezno. u zadnjih pet godina propustio sam svega dvije prvenstvene utakmice Omladinca
aa odkud ti u Srebreniku??
hehe, a ja kraljasony_91 je napisao/la: ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.
ove sezone nisam pogledao niti jednu utakmicu Budućnosti u Premijer ligi, niste sa Omladincom u ligi tako da radije odem u Srebrenik ili Bugojno. Nemoj me sad samo krivo shvatitineutralan__ je napisao/la:Srebrenik ti blizu,nego skocis li kad do Banovica?sony_91 je napisao/la:ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.L' Imperator je napisao/la: svaka cast!aa odkud ti u Srebreniku??
ako ostanu u ligi, a iskreno se nadam da hoce.neutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
možda ne, ako ispanemo ništa ni od sljedeće sezone, a kako sada stvari stoje bliži smo Drugoj ligi nego ostanku u Prvojneutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
da je Rudar bolje pozicioniran ja bih sredio da vam puste bar bodsony_91 je napisao/la:možda ne, ako ispanemo ništa ni od sljedeće sezone, a kako sada stvari stoje bliži smo Drugoj ligi nego ostanku u Prvojneutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
E jbg onda.Sretno vam u nastavku,pokusajte izboriti opstanak.sony_91 je napisao/la:možda ne, ako ispanemo ništa ni od sljedeće sezone, a kako sada stvari stoje bliži smo Drugoj ligi nego ostanku u Prvojneutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
a štaćeš, tu smo gdje smo i predstoji nam grčevita borba do zadnjeg kola, ova liga je takva kakva je i već od prvog kola strepiš za opstanakL' Imperator je napisao/la:da je Rudar bolje pozicioniran ja bih sredio da vam puste bar bodsony_91 je napisao/la:možda ne, ako ispanemo ništa ni od sljedeće sezone, a kako sada stvari stoje bliži smo Drugoj ligi nego ostanku u Prvojneutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
jbgsony_91 je napisao/la: a štaćeš, tu smo gdje smo i predstoji nam grčevita borba do zadnjeg kola, ova liga je takva kakva je i već od prvog kola strepiš za opstanak
Mozda je lik sluzbeno liceL' Imperator je napisao/la:hehe, a ja kraljasony_91 je napisao/la: ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.divim ti se
sony_91 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici u Srebreniku i mogao sam vidjeti jedino sudijsku lakrdiju, domaći došli do sva tri boda sa penala koji nije postojao, samo ga je glavni sudac danas vidio. Domaći poveli a onda Gafurović sa oko 25. metara maestralno izvodi slobodnjak i uz pomoć stative postiže prelijep pogodak. Rudar danas nije mogao igrati, tri kontre su im prekinute zbog navodnog ofsajda koji nije ni blizu bio, domaći igrali malo grublje, dva tri puta im je pušten duboki ofsajd i to je na kraju kratak izvještaj sa današnje utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.