Pisao je samo glupi forumas Antipolitika.successminator je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:23Pisali su navijači Zrinjskog ovdje da su premirali Slogu za tu utakmicu, para vrti gdje burgija neće. Sjećam se i komentara na forumu da su ljudi pisali kako se vidi da Sloga igra na 100%.Vorovus je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:16Nelogicna prica, sto bi ulazio u svlacionicu i to rekao kad je Borac sve 3 utakmice rijesio u prvom poluvremenu, 5:0, 0:4 i 1:0 (poveli u prvim minutama).12345678922 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:01HNL je jača liga od dosta drugih u Evropi… dodju prozivaju Lokomotivu da je Dinamova filijala a redovno ih dobijaju.. znas kad će Sloga dobit Borca a da utakmica ima rezultatski značaj.. pa Vico je ulazio u svlačionicu one sezone kad je Borac bio prvak sa onim penalima protiv Igmana u zadnjem kolu.. ušao Slogi u svlačionicu i rekao pa koji vam je **** hoćete da nam titulu izbijete, to je pričao jedan bivši igrač Sloge… zamisli da si sportski radnik, posao ti je igrati fudbal i pobjeđivati i ti trebaš po nekoj kiši gostovat u Banja Luci i lažno trčat i zabit autogol čim uđeš sa klupe kao onaj Milovanović kapiten Sloge.. i izgubit utakmicu… zamisli to poniženje
Da je Sloga vodila i zapela, pa da je usao na poluvremenu, mozda bi neko i povjerovao.
Edit: ne znam je li neko ulazio u svlačionice, ali znam da su dali sve od sebe tu utakmicu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
E da, samo on je pisao, u pravu si. Priča mi ima smisla jer je Sloga stvarno zapela tu utakmicu, a ne znam koji bi drugi razlog bio. Ne znam šta je s Antijem i OnlyLeft22, njihova prepucavanja ovdje su bila spektakl.Vorovus je napisao/la: ↑06 okt 2025, 16:07Pisao je samo glupi forumas Antipolitika.successminator je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:23Pisali su navijači Zrinjskog ovdje da su premirali Slogu za tu utakmicu, para vrti gdje burgija neće. Sjećam se i komentara na forumu da su ljudi pisali kako se vidi da Sloga igra na 100%.
Edit: ne znam je li neko ulazio u svlačionice, ali znam da su dali sve od sebe tu utakmicu.

-
- Kontakt:
Zna li se išta jesu li uspješno i sigurno braća iz mupa mogla prevesti braću huligane s puta preko ulice i vratiti ih kućama
-
- Kontakt:
Barem ce one pare sto bi trosili na kurve preusmjerit UEFI za kazne. Barem to.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:29I sta si postigao s tim? Dodju levati i na utakmicama reprezentacije bacaju baklje i skandiniraju protiv Vice...radis samo na stetu ekipe, bas ce savez dati ostavku jer im se skandinira sa tribina.invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:26Koji navijaci su tacno digli glas protiv saveza?
Cak i kad BHF psuje na rep ovdje pisu "ma mojne pusti to"...eno saveza na alipasinu nemos ga fulit...pa nek se makar pokrene prica o protestima, ili eto za pocetak nek se skandiranjima na utakmicama izvrsi neki pritisak
Ja koliko vidim ovakvo stanje nikom ne smeta
Svakako ove pare u savezu oni krcme kako hoce.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
U San Marinu se proziva savez i vico, skoro pola stadions zvizdi i negoduje na to. Toliko o tome koliko nam smeta savez.Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:50BHF navija kada je 0-0 i kada vodimo a kada primimo gol ide savez napolje i vico p3deru
I da, vodili smo 2:0.
Volim tebe, više od sebe
- tutankamon1905
- Kontakt:
smekeri imate li stida imaloZidnisatzidni je napisao/la: ↑06 okt 2025, 16:33Zna li se išta jesu li uspješno i sigurno braća iz mupa mogla prevesti braću huligane s puta preko ulice i vratiti ih kućama
Pa samo pojacaju kazne klubovima i namire to od kazne UEFE.antisisoja1919 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:13Barem ce one pare sto bi trosili na kurve preusmjerit UEFI za kazne. Barem to.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:29I sta si postigao s tim? Dodju levati i na utakmicama reprezentacije bacaju baklje i skandiniraju protiv Vice...radis samo na stetu ekipe, bas ce savez dati ostavku jer im se skandinira sa tribina.invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:26Koji navijaci su tacno digli glas protiv saveza?
Cak i kad BHF psuje na rep ovdje pisu "ma mojne pusti to"...eno saveza na alipasinu nemos ga fulit...pa nek se makar pokrene prica o protestima, ili eto za pocetak nek se skandiranjima na utakmicama izvrsi neki pritisak
Ja koliko vidim ovakvo stanje nikom ne smeta
Svakako ove pare u savezu oni krcme kako hoce.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Koliko ovo Sarajevo na silu radi.. čovjek prije par dana ga neko pito Sarajevo ili Željo i on kažeee, paa eto Sarajevo.. i sad odjednom kao postao i navijač u 20 i nekoj godini HAHAHAHAHAHA
- akisarajevo92
- Kontakt:
svi klubovi koji su igrali evropu u cetvrtak odigrali svoje meceve tokom vikenda samo Zrinja dobije termin u ponedjeljak i to u 18h u gostima
steta sto necemo docekati da vidimo bi li i sarajevski klubovi dobili isti tretman
steta sto necemo docekati da vidimo bi li i sarajevski klubovi dobili isti tretman
Don't believe the hype.
Ja propuha na kosevu
Pitari morate ih pobjediti ako mislite ista ove sezone
Pitari morate ih pobjediti ako mislite ista ove sezone
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:

Koliko sjebano, pa ni šal ne zna okrenut kako treba
-
- Kontakt:
Napali ste momke od 15 16 godina, na podu im razbijali boce od glavu i sad kontate vi mentalitet nece vas prijavit. Daj bola zamisli da ti je sinu to neko uradio. Momci tek poceli na tekme ic i ti pricas smekeri. Uostalom prije godinu je s vama izaslo iz navijackih okvira tako da podrzavam.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:17smekeri imate li stida imaloZidnisatzidni je napisao/la: ↑06 okt 2025, 16:33Zna li se išta jesu li uspješno i sigurno braća iz mupa mogla prevesti braću huligane s puta preko ulice i vratiti ih kućama
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mogli su komotno prodavati karte na jednom štandu sa jednim prodavačem,a da se i ne oznoji frajer.
Brukate nam glavni grad.
Brukate nam glavni grad.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i nije im ofirno pustiti Mi smo divovi pred 300 ljudi
Don't believe the hype.
- LavoviGabela
- Kontakt:
A aralukanja na kosevu, bgt koride i seljaka
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Bas radi tih 300 ljudi ih ne treba ismijavati.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:00i nije im ofirno pustiti Mi smo divovi pred 300 ljudi
Ljudi su maksuzije otisli na onu rupu od stadiona da bodre svoj klub. Zato max postovanje tim fanaticima i svakom ko ode gore da bodri svoj tim

Normalni ljudi ne bi isli gore, taman da ih placaju da uđu

Npr. Zeljo da hipotetski igra na Kosevu - ja gore nikad ne bi otisao

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ah joj nevinasca, pa gdje onda bas na njih, sta su oni skrivili?RodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:58Napali ste momke od 15 16 godina, na podu im razbijali boce od glavu i sad kontate vi mentalitet nece vas prijavit. Daj bola zamisli da ti je sinu to neko uradio. Momci tek poceli na tekme ic i ti pricas smekeri. Uostalom prije godinu je s vama izaslo iz navijackih okvira tako da podrzavam.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:17smekeri imate li stida imaloZidnisatzidni je napisao/la: ↑06 okt 2025, 16:33Zna li se išta jesu li uspješno i sigurno braća iz mupa mogla prevesti braću huligane s puta preko ulice i vratiti ih kućama
Ne podrzavam, ali dobijali su mladici i s druge strane puno vece batine pa se nikad nije smekalo...
Tonete svakim potezom sve nize i nize
Eh, pocela je kuga i na nasem hibridu. Dugo je trajalo
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako vam iz kluba nisu u stanju uredit ovako dio oko terena, bar malo da se osvjezi i uljepsa stadion ili im i za to treba dozvola
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 10 gostiju.