Daj nek cirkus bude potpun

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slika nije bilo ni prošli put, 0 bodova po tom pitanju!!! Ja iz priče sa pressa shvatih da su došli neki još sinoć, spomenuo je Tarika… Vidjećemo na slikama s treninga kakva je situacija.bhfanatic14 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:49Jel ko doso uopste ? Nigdje slika igraca da su stigli, a trening u 5 .. prije znalo bit i slika sa okupljanja. Ganibeg bi trebo imat prilaz on ima Kelme trenerke njega znaju on je dio Staffa !
100% se slazem, steta sto Malic nije tu. Bio bi dobar na desnom beku da pomaze Dini prema naprijed
Istina. Zato je United u zadnjih 7 mjeseci dobio 7 utakmica i zato niko na svijetu ne igra sa 2 spica.
Samo fajterski, vazno je da je atmosfera na nivou.
+1
Ja bi tako nesto stavio, bez zeze sad.
Mislim da će ovo i izvesti, samo umjesto Esmira će staviti Memića.
Nesto sumnjam da ce Bajraktarevica staviti ispred Memica, sto se danas i na pressu moglo cuti. Kako on sam reče, na toj desnoj strani računa na dva Amara.
Tarik je tu od juce to znam..ali zamisli nigdje slika video sa okupljanja. To nema nigdje,pa druge repke sve imaju po 5-6 minuta video sa svakog treninga, slike itd. Znaci ovi ne rade nista kriminalci osim kriminala. Najgori savez evrope,amaterizam sa svih strana kao i kriminal.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:54Slika nije bilo ni prošli put, 0 bodova po tom pitanju!!! Ja iz priče sa pressa shvatih da su došli neki još sinoć, spomenuo je Tarika… Vidjećemo na slikama s treninga kakva je situacija.bhfanatic14 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:49Jel ko doso uopste ? Nigdje slika igraca da su stigli, a trening u 5 .. prije znalo bit i slika sa okupljanja. Ganibeg bi trebo imat prilaz on ima Kelme trenerke njega znaju on je dio Staffa !
Inter osvojio ligu, igrao dva puta Finale LP sa dva napadaca
Ovo je najjače sto može izvesti prema naprijed, odnosno nekako mi je puno konkretnije od kombinacije alajbegovic- Gigovic- esmir
Memić je klasično krilo koje ne ulazi u stilu Robbena u sredinu, te s njim na terenu nisam siguran koliko može Dedić hajrovati jer im je pravac djelovanja u napadu isti. Esmir nam daje dodatnu širinu naprijed.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 38 gostiju.