NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sudije su unistile jucerasnju utakmicu. Sve krene na bolje, svi cekamo utakmice i onda stoka ubije sve prisutne u pojam, od igraca, uprave, gledaoca. Sudija je od 1 minute do 90 bio na apsolutnoj strani Celika. Svaki kontakt je svirao u njihovu korist. Jednostavno nisu nam dozvolili da se igra. Ako se uzme u obzir da su ekipe podjenako jake njihova naklonjenost je sasvim dovoljna da odigramo kako smo i odigrali bez ikakve prilike. Jednostavno nismo mogli jucer pobjediti , nismo mogli igrati. Bod je i više nego odlican.
Nazalost ubili su utakmicu, koja je mogla i trebala biti utakmice sezone.
Celiku sretno u nastavku sezone ako vec mi ne mozemo u PL, nek to budu oni.
Nazalost ubili su utakmicu, koja je mogla i trebala biti utakmice sezone.
Celiku sretno u nastavku sezone ako vec mi ne mozemo u PL, nek to budu oni.
Najebem se ovom vasem seljaku mame i sestre osim ako nissu kakvi grobovi mrtvi.legendarnadruga je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:33Evo da ti **** mrtve ozracene
Nejveci seljak uz ledenog koji ovaj forum ima
Pusti klosara…Ne zovu ga cigo bez razlogaconvict35 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:38Najebem se ovom vasem seljaku mame i sestre osim ako nissu kakvi grobovi mrtvi.
Nejveci seljak uz ledenog koji ovaj forum ima
Gledam ovu tabelu očigledno nam je odbrana puno jača strana uz Čelik Tošk i Stupčajicu odbrana sa najmanje primljenih golova 5 ali je očigledno da u napadu škripi poslije pretposljednjeg Bratstva smo najneefikasnija ekipa sa 6 golova premalo ni gol po utakmici je li do Žerine defanzivne igre bez puno rizika ili šta već drugo činjenica da smo neefikasni...
Nadati se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat u Gabeli i onda protiv Travnika kući pobjeda ostati pri vrhu tabele i pred kraj polusezone ući u mirnije vode...
Nadati se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat u Gabeli i onda protiv Travnika kući pobjeda ostati pri vrhu tabele i pred kraj polusezone ući u mirnije vode...
do defanzivne igre, da nismo efikasni bi mogao reci da mi stvaramo sanse, mi ne stvaramo nikako sansedacco je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:41Gledam ovu tabelu očigledno nam je odbrana puno jača strana uz Čelik Tošk i Stupčajicu odbrana sa najmanje primljenih golova 5 ali je očigledno da u napadu škripi poslije pretposljednjeg Bratstva smo najneefikasnija ekipa sa 6 golova premalo ni gol po utakmici je li do Žerine defanzivne igre bez puno rizika ili šta već drugo činjenica da smo neefikasni...
protiv celika 0 sansi stvoreno na domacem terenu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad je izvlačenje parova kupa;?
-
- Kontakt:
Ja sam ponajviše razočaran posjetom, iako smo imali posjetitelja više nego na svim ostalim utakmica zajedno mišljenja sam da je utakmica trebala biti posjećenija. Treba reći da su nas i Robijaši pogurali da dođemo do ove brojke od 1400 posjetitelja. Dan je bio kao stvoren za nogometnu utakmicu, sunčano, poprlično toplo, dvije pobjede na gostovanjima, dolazi Čelik koji je u odnosu na neke da ih ne nabrajam klub sa tradicijom. Mislim da se moralo prebaciti 2000 posjetitelja, iako kad vidim da Tošk koji je ubjedljivo prvi na tabeli gleda 400 ljudi mi smo onda i dobri.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- SoloControTutti
- Kontakt:
Jbg zbog upravo cirkusa o kojem se prica svako kolo, sudjenja i to sto su neki klubovi unaprijed projektovani da udju na ovaj ili onaj nacin neki ljudi okrenu glavu i nece da se nerviraju vikendom. Pored toga vidim da neki ljudi komentarisu da je cijena karte prevelika za njihov ukus. Treca stvar je da ipak treba vremena da narod pocne da vjeruje ovom trenutnom projektu jer nakon 20 godina kradje, pronevjere novca, povjerenja mnogih gradjana i prevara raznoraznih logicno je da ce trebati odredjen period da prodje da ljudi osjete da je to to, to treba razumjeti.NeRi_K je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:24Ja sam ponajviše razočaran posjetom, iako smo imali posjetitelja više nego na svim ostalim utakmica zajedno mišljenja sam da je utakmica trebala biti posjećenija. Treba reći da su nas i Robijaši pogurali da dođemo do ove brojke od 1400 posjetitelja. Dan je bio kao stvoren za nogometnu utakmicu, sunčano, poprlično toplo, dvije pobjede na gostovanjima, dolazi Čelik koji je u odnosu na neke da ih ne nabrajam klub sa tradicijom. Mislim da se moralo prebaciti 2000 posjetitelja, iako kad vidim da Tošk koji je ubjedljivo prvi na tabeli gleda 400 ljudi mi smo onda i dobri.
Ja licno smatram da je cijena karte sasvim ok sve dok invalidi, penzioneri i maloljetnici imaju popuste i pogodnosti iako vidim dosta ih smatra da je previsoka cijena.
Ma 10 km je ok cijena. Mnogi bi da jedinstvo ima stadion kao Bernabeu, da igraju ko Barca iz 2012te, da je sve ma nivou kao da je liga prvaka ali da moze kako dzabe da ide. Negdje i mi svoj doprinos trebamo dati pa ako je to samo ulaznica od 10 km neka je.
1400 ljudi , a to je vise nego na ostalim utakmicama zajedno je porazavajuce za komplet sport u ovoj drzavi.
1400 ljudi , a to je vise nego na ostalim utakmicama zajedno je porazavajuce za komplet sport u ovoj drzavi.
-
- Kontakt:
Ybg na zalost nekome je mnogo i da je cijena 3KM a nekome je jeftina i da je 30KM. Ovih drugih je naravno znacajno manje
-
- Kontakt:
Meni je izgledalo da ima vise ljudi, ali dobro i 1400. Racunajuci da je grad prazan, koliko ljudi nije u Bihacu posjeta je i dobra. Gledajuci rezultate unazad par godina super sve. Cijena za 50% ljudi je preskupa. Plus kad ljudi dodju na utakmicu ne vidis 1 sut dobar, izgubis kod kuce, pa sudije seru. Tesko je i imati bolje od toga.
-
- Kontakt:
Izvukli smo Famos iz Hrasnice tamo
Idemo do finala
Po meni protiv Famosa treba ići na pobjedu tj. na prolazak dalje, jer onda postoji realna mogućnost da u Bihaću dočekamo neku ekipu iz Premijer lige i kroz prihod od ulaznica možemo na neki način i zaraditi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Sta je to bilo ?tropic je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:47Meni samo zao onih ljudi sto su pokusavali Sasu zaustaviti da ne ide na sudiju, odose ljudi na bolovanje mjesec dana. A Aljo bas dobro uhvatio ovu sliku sudija za objavu na zvanicnoj.
Opet kazem zalosno je sto ce sudije dobiti prolaznu ocjenu, da ce se moguca losa ocjena delegata i kontrolira korigovati na disciplinskoj komisiji. Treba sacekati da mytv na youtube pusti snimak cijele utakmice pa onda izvuci sve greske sudija i slati dopis savezu. Ja sam uspio vratiti i vidjeti prekrsaj krmka Sere i vidi se start sa dvije noge.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kontrolor je stavio prvo 1200 na stranici saveza, pa onda podigao na 1400.
Mislim sa je bilo vise ljudi, 1700-1800 sigurno, na maloj tribini je bilo 500 ljudi.
Sto se tice kupa, mislim da treba ici na pobjedu i mislim da cemo to i proci, Famos je u 2LC na 11 mjestu, 2-2-4 imaju omjer i 10 bodova, malo losiji od Gorazda a vidjeli smo Gorazde kako smo igrali.
Mislim sa je bilo vise ljudi, 1700-1800 sigurno, na maloj tribini je bilo 500 ljudi.
Sto se tice kupa, mislim da treba ici na pobjedu i mislim da cemo to i proci, Famos je u 2LC na 11 mjestu, 2-2-4 imaju omjer i 10 bodova, malo losiji od Gorazda a vidjeli smo Gorazde kako smo igrali.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.