ovakve utakmice se rijetko vidjaju...

jos mi je u sjecanju utakmica protiv sirokog na grbavici, kad su oni vodili 0-2 a mi uzeli na kraju 3-2 2006. ili 2007. golovima u zadnjih 15 minuta

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesam li smjesan ja ili moj post? Ako si mislio na post ja bi prije rekao da je zalostan,isto kao sto je zalosno da se ti radujes kupljenoj pobjedikrivajaš je napisao/la:chily-rz je napisao/la:Sreca pa ce finale kupa biti na TV-u.ako nas i pokradu barem ce biti vidjeno,.Tuga od lige,novi savez,suspenzija,i jedno i drugo je bolje nego ovo sto sad
smiješan si![]()
![]()
![]()
![]()
Kad vec imas internet uci se da ga iskoristavas maksimalnoIker C je napisao/la:Čuj iz 2/1 pa ta opcija u BiH ne postoji ni u jednoj kladionici.
da što ne bi bilo cudno da mi nismo u šampionskoj sezoni dobili zelju na grbavici 0:1 golom abramovicatm84 je napisao/la:mogu zamisliti dramu na stadionu![]()
ovakve utakmice se rijetko vidjaju...![]()
jos mi je u sjecanju utakmica protiv sirokog na grbavici, kad su oni vodili 0-2 a mi uzeli na kraju 3-2 2006. ili 2007. golovima u zadnjih 15 minuta
Dabar je napisao/la:gori ste od Oraških labudova...
sadm sam provjerio... 2007. proljecefelix123 je napisao/la:da što ne bi bilo cudno da mi nismo u šampionskoj sezoni dobili zelju na grbavici 0:1 golom abramovicatm84 je napisao/la:mogu zamisliti dramu na stadionu![]()
ovakve utakmice se rijetko vidjaju...![]()
jeli stid skaljica sto proda utakmicu i zabi sebi govfcmostar je napisao/la:Jedno pitanje za navijace "slavnog kluba" sa Grbavice, da li vas je stid kada vidite sta pice na vasem sarajevskom portalu??!!!
Stidite se sto postojite. Pa Zrinjski je od vas posteniji. Dva igraca Veleza, Jazvin i Kodro slomljenih arkada, sada razgovao sa nima, kazu nigdje vecih mesara nisu vidjeli. Eto zasto Velez nije pobijedio Zelju od '89 na Grbavici. Sada znate odgovor i ponosite se. Pozdravite brku i neka se dobro zguzi sa Elvirom Colicem lokatorom veceras.
GOOOL!
Diskutabilan penal za Željo, Zajko Zeba je siguran za 1:2.
Od sada je strucni izraz za jedanesterac ZEBAbilinopolje je napisao/la:hahah i veliki osim kupuje tekme hehehe na domacem terenu
Sto i meni nisi rek'o da odigram!dzumbastiko je napisao/la:Kad vec imas internet uci se da ga iskoristavas maksimalnoIker C je napisao/la:Čuj iz 2/1 pa ta opcija u BiH ne postoji ni u jednoj kladionici.
Kad već ti znaš da koristiš Internet, hajd lijepo skeniraj listić ili pokaži online uplatu.dzumbastiko je napisao/la:Kad vec imas internet uci se da ga iskoristavas maksimalnoIker C je napisao/la:Čuj iz 2/1 pa ta opcija u BiH ne postoji ni u jednoj kladionici.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 26 gostiju.