FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4231 sutra. Ne mirise na dobro...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jedan od načina je i to.ado-hz je napisao/la: ↑05 okt 2025, 22:25Zamislite da se liga ponovo podijeli na 3 entitetske lige.
Da Borac igra u Trnu, Laktasima, Palama.
Da Zrinjski igra u Grudama, Tomislagradu, Čapljini.
Mislite da bi ovako ulagali u ekipu i da bi neko dosao da igra tu ligu.
Sarajevo i Zeljo podapinju jedni drugima, raduju se nesreci jedni drugima dok ovi kolo vode.
Da samo 2-3 kola izadju sa terena i jedni i drugi vidjeli bi svi sta bi se desilo. Kaze neko ne bi nista...malo sutra.
Dva najveca kluba u drzavi da to urade pisalo bi se u Evropi cijeloj.
I yebavat ce nas jos dugo dugo godina dok god mi skupa i zajedno ne dodjemo pameti a bojim se da nikada necemo doci. Glupog bošnju samo novi rat ne daj Boze moze ujediniti pa smo tu ko nesto skupa.
Sami ne mozemo nista toliko da uradimo, ni oni sami ne mogu nista al zajedno bi to bilo drugacije.
Zasto nema pameti da se nesto vise uradi to samo Bog zna.
Nama je jedan investitor multimilioner, drugi multimilijarder oba dozvoljavaju da nas kolju i rade nam ovo. Umjesto da odeš Čeferinu, Infantinu daš im koji milion i kažeš svoje probleme i tako završiš.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Da se nisi hvalio, ne bi svako ko čita forum to znao.Pantelija je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:15Ja ako sam shvatio, ja se hvalio nisam nikad. Drugo, ja sam radio 6 mjeseci na ugovor o djelu, sto je sasvim dovoljno da vidim sta ko radi i kak se radi u klubu da ti i slicni tebi ne mozete mi prosipati ublehe o "zelji i volji" da bude bolje bljuc.
Sve sto sam pisao da ce se desiti klubu se i desilo. Od akademije do prvenstva. Ta licna prepucavanja i fazoni "tebi je krivo jer nisi se mogao nakaciti na klupsku sisu" kod mene ne prolaze jer da je tako ja bih promjenio profil i krio se a ne pisao pod ovim nikom... To ti samo kaze da sam cist ko suza i da si toliko nemocan da jedini odgovor na ovo je "ja kolio sam shvatio (nisi shvatio nego pises na forumu duze al pod drugim nikom) ti si radio u klubu" je dokaz koliko te pogodilo ovo iznad.
Ne bih se zacudio di si jedna od sfk elite ili makar ajlina haverica. Samo je pitanje od to dvoje sta si.
I kakvi su bili rezultati dok si ti bio?
Zašto taj ugovor nije nastavljen?
Nećeš da te niko priziva da pišeš iz interesa, iako si od kluba imao novac i sad nemaš, pa nemoj onda ni ti druge da prozivaš, da normalno diskutujemo.
Da pokušamo shvatiti u čemu su problemi u klubu.
- napoleon72
- Kontakt:
Nije se momak hvalio nego su admini ovog portala javno u podcastu povezali njegovo ime sa nickom na forumu. A sigurno nije jedini forumas koji je bio u klubu, ja sam siguran da pola pisulja iz administracije ovdje ima accounte da botuju i brane Mirvatolaha Homerinija. Samo je na Panti zvono, "uaaa ti bio uposlenik kluba". Ko je malo duze na forumu zna da su ovdje accounte imali i clanovi uprava i bivsi igraci, clanovi strucnog staba itd.Strosmajer je napisao/la: ↑06 okt 2025, 08:38Da se nisi hvalio, ne bi svako ko čita forum to znao.Pantelija je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:15Ja ako sam shvatio, ja se hvalio nisam nikad. Drugo, ja sam radio 6 mjeseci na ugovor o djelu, sto je sasvim dovoljno da vidim sta ko radi i kak se radi u klubu da ti i slicni tebi ne mozete mi prosipati ublehe o "zelji i volji" da bude bolje bljuc.
Sve sto sam pisao da ce se desiti klubu se i desilo. Od akademije do prvenstva. Ta licna prepucavanja i fazoni "tebi je krivo jer nisi se mogao nakaciti na klupsku sisu" kod mene ne prolaze jer da je tako ja bih promjenio profil i krio se a ne pisao pod ovim nikom... To ti samo kaze da sam cist ko suza i da si toliko nemocan da jedini odgovor na ovo je "ja kolio sam shvatio (nisi shvatio nego pises na forumu duze al pod drugim nikom) ti si radio u klubu" je dokaz koliko te pogodilo ovo iznad.
Ne bih se zacudio di si jedna od sfk elite ili makar ajlina haverica. Samo je pitanje od to dvoje sta si.
Nećeš da te niko priziva da pišeš iz interesa, iako si od kluba imao novac i sad nemaš, pa nemoj onda ni ti druge da prozivaš, da normalno diskutujemo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- kupus army
- Kontakt:
Evo ja ću javno podržati Panteliju jer dolazim iz drugog mjesta i znam koliko je bio posvećen tome da svi najbolji talenti iz Bosne dodju u Sarajevo. Kada sam mu javio za dva dječaka iz moje okoline odmah su reagovali pogledali djecu i pozvali ih da dodju u akademiju.Strosmajer je napisao/la: ↑06 okt 2025, 08:38Da se nisi hvalio, ne bi svako ko čita forum to znao.Pantelija je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:15Ja ako sam shvatio, ja se hvalio nisam nikad. Drugo, ja sam radio 6 mjeseci na ugovor o djelu, sto je sasvim dovoljno da vidim sta ko radi i kak se radi u klubu da ti i slicni tebi ne mozete mi prosipati ublehe o "zelji i volji" da bude bolje bljuc.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
NEMA IZGOVORA, SVI NA KOŠEVO!
Ponesite tačan iznos novca za kartu meni prošli put naplatiše istok 15 maraka,kaže onaj u kontejneru nemam ti vratiti 2 marke.
ISTINA ZA VEDRANA!
- napoleon72
- Kontakt:
Milja navijaca, od svakog po dvica, i eto beauty tretman Ajli i Poturi
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Nije pic.kica ko usro da kaze da nece preuzeti ekipu protiv sloge da ne krene sa porazom.....Tatamata1946 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 22:40Svaka cast Cvitanovicu sto je odmah preuzeo ekipu i sto ce nas voditi protiv Zrinjskog. Mogao je sacekati da ova utakmica prodje i sacekati rep.pauzu a teret ove utakmice izbjeci i pustiti nekog pomocnog da to odradi
-
- Kontakt:
Ovaj Korda objasnio neke stvari unutar kluba,pa i to zasto je zaista otisao Zekic.
Mislim ako je i bilo dilema oko toga.
Mislim ako je i bilo dilema oko toga.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Hajde Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Veceras svi na sjever!
Svi ste bili dio toga koji ste vec neko vrijeme na istoku/zapadu.
Ispostujte ljude 90 minuta
Svi ste bili dio toga koji ste vec neko vrijeme na istoku/zapadu.
Ispostujte ljude 90 minuta
-
- Kontakt:
Kad je ovakvo vrijeme djaba i da smo prvi na tabeli sto se tice posjete...
Tobejarabi sta sam puta u zivotu opsovao kisu samo zbog Koseva i FKS
-
- Kontakt:
ma necemo mi docekati natkriven stadion nikad.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:49Kad je ovakvo vrijeme djaba i da smo prvi na tabeli sto se tice posjete...
Danas ne vidim nikako sansu da uzmemo. JEdino neka greska ili sl pa da uzmemo. Bod kao kuca
-
- Kontakt:
Super radio i bio posvećen, a u akademiji nemamo nijednog talenta. Dovodio djecu preko jarana s foruma.kupus army je napisao/la: ↑06 okt 2025, 09:13Evo ja ću javno podržati Panteliju jer dolazim iz drugog mjesta i znam koliko je bio posvećen tome da svi najbolji talenti iz Bosne dodju u Sarajevo. Kada sam mu javio za dva dječaka iz moje okoline odmah su reagovali pogledali djecu i pozvali ih da dodju u akademiju.Strosmajer je napisao/la: ↑06 okt 2025, 08:38Da se nisi hvalio, ne bi svako ko čita forum to znao.Pantelija je napisao/la: ↑05 okt 2025, 11:15Ja ako sam shvatio, ja se hvalio nisam nikad. Drugo, ja sam radio 6 mjeseci na ugovor o djelu, sto je sasvim dovoljno da vidim sta ko radi i kak se radi u klubu da ti i slicni tebi ne mozete mi prosipati ublehe o "zelji i volji" da bude bolje bljuc.
Nemam ja ništa protiv Pantelije, al ispade sad je neko tamo je kriv sto nemamo talenata iz akademije u prvom timu, a nisu krivi skauti koji su ih dovodili, jer eto znamo njih da su dobri momci. Nekad nije dovoljna dobra volja.
Pobjedu daj nam ti.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Ko da gledam, večeras ćemo imati odlično suđenje. Ne zbog nas, nego zbog potrebe da Zrinjski počne zaostajati za Borcem. Mi ćemo ove sezone teško biti konkurentni za vrh tabele, zato večeras očekujem da će suđenje čak ići u našu korist. Time će nam istovremeno moći reći: šta hoćete i vi ste imali pomoć sudija. To su te podmukle srpske nacionalističke metode koje funkcionišu prilično dobro već nekolikoo sezona. Toj podmuklosti se kraj ne nazire.
Marko Vešović je znao reći: "Kad oni ufursate, granice im nema".
Marko Vešović je znao reći: "Kad oni ufursate, granice im nema".
- luckystrike
- Kontakt:
HAJDE SAMO ZABIJ GOL!
- kupus army
- Kontakt:
Nismo mi nikakvi jarani, još manje smo preko foruma. Ja inače rijetko pišem ovdje, nisam ni znao ko stoji iza tog nicka dok ovdje nije izašlo.Strosmajer je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:06Super radio i bio posvećen, a u akademiji nemamo nijednog talenta. Dovodio djecu preko jarana s foruma.kupus army je napisao/la: ↑06 okt 2025, 09:13Evo ja ću javno podržati Panteliju jer dolazim iz drugog mjesta i znam koliko je bio posvećen tome da svi najbolji talenti iz Bosne dodju u Sarajevo. Kada sam mu javio za dva dječaka iz moje okoline odmah su reagovali pogledali djecu i pozvali ih da dodju u akademiju.Strosmajer je napisao/la: ↑06 okt 2025, 08:38
Da se nisi hvalio, ne bi svako ko čita forum to znao.
Nemam ja ništa protiv Pantelije, al ispade sad je neko tamo je kriv sto nemamo talenata iz akademije u prvom timu, a nisu krivi skauti koji su ih dovodili, jer eto znamo njih da su dobri momci. Nekad nije dovoljna dobra volja.
Ne kritikujem trenutni rad akademije, jer nisam upucen, ali da su bili posveceni u vremenu dok je on bio tu sa Nemanjom Tešićem to je istina, bio je plan i regionalnih selektiranja, sam Tešić je mnogo na terenu vremena provodio.
Ja stvari i sva pisanja ovdje gledam na način da svi želimo dobro Sarajevu, samo nemamo svi iste poglede.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!