Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma slucaj Janelt bi bio jedinstven u svijetu, nema sanse da to prođe.
Da smo mi ekipa poput San Marina, pa mozda bi i proslo na foru da se poboljsa i razvije fudbal u drzavi.
Da smo mi ekipa poput San Marina, pa mozda bi i proslo na foru da se poboljsa i razvije fudbal u drzavi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Šteta za Jankovića.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nek je završilo više i sa tim Jankovićem, frajer se priziva ovdje na forumu svaki drugi dan ko da je Fede Valverde a ne prosječan igrač HNL-a koji ne može da napravi iskorak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Bravo neka se jedan amater iz smijesne rijeke posrao na menadzersku oyebinu. Na dno smo pali molit raspale ustase da igraju za nas. Frajer nije nikakav igrac koji se moli, huseinbasic je doktor za njega imas ga tu a ne koristis. Jer snjim nema menadzerske seme. Ima Hadziahmetovic iskoristi ga napravi ga korisnim, a ne ovaj se nada umrlom Saricu iz turske i hajradinovicu koji je zavrsio karijeru. Nada se bicakcicu koji nema klub pola godine sa 36 godina. Potpuno su u pogresnom smjeru ovi neradnici nazalost, to i teren pokazuje 15 utakmica bez taktike bez napredka sa puno sportske srece neki tijesni slabi rezultati.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Meni je vece dno kad moras ljiljane i bosanske sinove moliti da igraju za nas, kao Huseinbasica npr.bhfanatic14 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:45Bravo neka se jedan amater iz smijesne rijeke posrao na menadzersku oyebinu. Na dno smo pali molit raspale ustase da igraju za nas.

Hoće li mu i dalje pušiti qurac Ganibegović, yebo ga on u usta?
Ne bih se složio jer često igra kao ofanzivni veznjak, iza napadača, mi tu trenutno imamo Hajradinovića (van stroja do daljnjeg) i pokušavamo nešto s Gigovićem, ali u suštini Janković bi u toj ulozi mogao biti u užoj konkurenciji za prvih 11. I to da na krilu nije bolji ni od jednog nabrojanog je diskutabilno, ali dobro, ne treba gubiti vrijeme na to, svakako je nebitna priča jer nema od njega ništa.
- invincible1921
- Kontakt:
Za Jankovica sam vec rekao vise puta
Sto se tice selektora i ovih sto su kao iznevejreni...jbt vjerujete uzpovci na rijec....
Sto se tice selektora i ovih sto su kao iznevejreni...jbt vjerujete uzpovci na rijec....
=\_1921_/=
Meni samo nije jasan taj način razmišljanja, znači nema univerzuma gdje će Janković zaigrati za Hrvatsku, druga reprezentacija mu se nudi i on odbija.
Pokucat će on na naša vrata sa 27,28 god, nadam se da mu ih nećemo otvoriti
Pokucat će on na naša vrata sa 27,28 god, nadam se da mu ih nećemo otvoriti
Ma yebi ga tamo. Dovoljno tri oyebine iz Rijeke, samo fali i cetvrti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Odigrace nekad 10min u nekoj prijteljskoj i citava familika ce mu dozivjet kolektivno svrsavanje...da igra za nas bili bi u sukobu interesa jer bi morali navijati za BiH
Suma sumarum 10min za hrvatsku > nego 10 tekmi za BiH....tako sve ijedan razmislja
Ko je kriv nasem narodu sto u svemu gledaju interes
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Mladi veznjak Železničara iz Pančeva Aleksa Kuljanin je dobio poziv U21 reprezentacije Srbije koju s klupe predvodi Zoran Mirković.
"To mi je oduvijek bio san, velika mi je cast"
Eto da zavrsimo i ovu pricu
"To mi je oduvijek bio san, velika mi je cast"
Eto da zavrsimo i ovu pricu
=\_1921_/=
Tebra jel istina da se Ganibegovic prodao za Kelme opremu? Pametno je to Pokeras odradio.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:38Ma slucaj Janelt bi bio jedinstven u svijetu, nema sanse da to prođe.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Janković uradio isto kao Svetozar Marković, pokušavajući skrenuti pažnju Hrvatske a Svetozar Srbije.
-
- Kontakt:
Izgleda da jeste...pao mi je u ocima, a stekao je simpatije cijelog foruma.Masqareda je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:13Tebra jel istina da se Ganibegovic prodao za Kelme opremu? Pametno je to Pokeras odradio.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:38Ma slucaj Janelt bi bio jedinstven u svijetu, nema sanse da to prođe.
Da smo mi ekipa poput San Marina, pa mozda bi i proslo na foru da se poboljsa i razvije fudbal u drzavi.![]()
Ovaj njegov potez je kao da Guliashvili pređe iz Sarajeva u Želju.

- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Zašto pravimo masovnu promociju U21 klinji (Kuljanin) koji je odbio (U21) BiH da igra za (U21) Srbiju?!

Make it make effin sense...Ovaj krilni napadač rođen 2004. godine u Loznici je rodom iz Sarajeva, njegovi roditelji su preselili u Zvornik, gdje je on i živio.

Zadnja izmjena: zastitaIdentiteta, dana/u 06 okt 2025, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pošteno, pa kako bude.
Vise poveznica sa BiH ima Janelt nego sto je Diego Costa imao sa Spanijom. Jbg
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia i 39 gostiju.